UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Vise od 2 min joj je trebalo , slabo je ovo 
Sta je ovo sad bilo
Koja kolicina estrogena u oktagonu hahahha
-
Nerminovic
- Kontakt:
Reci da jednostavno nemas pojma o cemu pricas i to je to.Zabit je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:22Nisam rekao da ga nije udario ili povrijedio, vec da ovaj dodatno glumata sto se i vidjelo jos poslije. Moje misljenje, ako ti se ne svidja napusi mi se qurcineNerminovic je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:16Znaci stvarno nemas pojma koliko moras biti glup da bi ovako nesto napisao. Probaj ti ovako da te neko rokne punim u glavu pa vidi koliko glumi, DQ cist ko suza.![]()
Zamisli u nogometu protivnik dobije cist crveni karton i da kazes sudiji da ga vrati jer why not
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Joj Nerminovicu zar ti se 5 puta treba napisati da shvatiš glumatao je dodatno i svako bi u njegovoj poziciji glumatao dodatno normalne stvari.
- Donnie Darko
- Kontakt:
UFC se bruka sa ovom pero kategorijom za žene. Ima ih tipa 4 ukupno, i sve su toliko očigledno 10 klasa ispod Amande.
Ma joj.. Ovo je prva borba zena da sam gledao haj reko. Kad se sjetim hajp borbi cyborg holm i slicne, zene i ufc
Ono je bilo statement koljeno. Jan zna da ce se vratiti i lagano uzeti titulu.Nerminovic je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:28Reci da jednostavno nemas pojma o cemu pricas i to je to.Zabit je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:22Nisam rekao da ga nije udario ili povrijedio, vec da ovaj dodatno glumata sto se i vidjelo jos poslije. Moje misljenje, ako ti se ne svidja napusi mi se qurcineNerminovic je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:16
Znaci stvarno nemas pojma koliko moras biti glup da bi ovako nesto napisao. Probaj ti ovako da te neko rokne punim u glavu pa vidi koliko glumi, DQ cist ko suza.![]()
Zamisli u nogometu protivnik dobije cist crveni karton i da kazes sudiji da ga vrati jer why not![]()
E s ovim se slažem u potpunosti u fazonu dokle ces mi jednim koljenom siso biti na parteru iznova i iznova i bamZabit je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:32Ono je bilo statement koljeno. Jan zna da ce se vratiti i lagano uzeti titulu.Nerminovic je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:28Reci da jednostavno nemas pojma o cemu pricas i to je to.
Zamisli u nogometu protivnik dobije cist crveni karton i da kazes sudiji da ga vrati jer why not![]()
Mislim da ce biti bas suprotno i da ce Sterling lagano odbraniti pojas. Samo manje srljanja i to je to..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako naprave Dillashaw-Sandhagen, a hoće, vratit će se odmah al u q. Ako Dillashaw pobijedi 10000% će se borit za pojas, a ako Sandhagen pobijedi spektakularno vrijedi isto.Zabit je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:32Ono je bilo statement koljeno. Jan zna da ce se vratiti i lagano uzeti titulu.Nerminovic je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:28Reci da jednostavno nemas pojma o cemu pricas i to je to.
Yanu ovo nije trebalo, nije neko ime, nije pretjerano marketabilan, revanš je sve samo ne garantovan.
Statement za šta tačno? Da je debil?
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 07 mar 2021, 06:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi Rus, htio da ga "nauci pameti" zbog disrespecta bez obzira na posljedice.90minut je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:32E s ovim se slažem u potpunosti u fazonu dokle ces mi jednim koljenom siso biti na parteru iznova i iznova i bamZabit je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:32Ono je bilo statement koljeno. Jan zna da ce se vratiti i lagano uzeti titulu.Nerminovic je napisao/la: ↑07 mar 2021, 06:28
Reci da jednostavno nemas pojma o cemu pricas i to je to.
lagano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jan je baš vidno brat bratu 15 kila teži
treba ovo jan u klinc unijeti, sto kazu ovi prljav fight
puno je 15, al' veci definitivno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Veci je izzi pa reko zato, al' na oko stvarno veci moguce i 15.Donnie Darko je napisao/la: ↑07 mar 2021, 07:02Ne znam, ako je Adesanya stvarno oko 200 i ako nije skidao ništa, Jan je sigurno oko 230 što je normalan cut za ove veće poluteškaše, to je nekih 15ak kila razlike.
Strašan je stvarno crni
Sve 3 uzeo adesanja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.