FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj kaze dobro je pa i anam oni izgubise,to je taj recept za napredak kluba i iskorak u evropi
vele nam vjecni branioci koji prave od kapitena Gerarda a Zidan ima da pokida u nastavku prvenstva,Jukic najbolje krilo lige i imamo sirinu sto je najvaznije,Cmilja ide na 5-6 golova a Celo najtrofejni SD..

Djokanovic, Ahmetovic. Tatar, Rahmanovic, Oremus, Susic, Serbecic, Milicevic i donekle Kovacevic su bili nasi dobri igraci, svi ostali su ispodprosjecni. Mi smo ostali bez Ahmetovica, Tatara, Rahmanovica i Serbecica a doveli smo fanima, cmiljanica, kanurica, mesanovica i adzija je u inat usrefu vratio adukora koji nije vidio loptu godinu dana i jos uz to najvecu zvijezdu-HUSARU. A bosnjo kaze dobro je, imamo plus 8
Napredujemo li napredujemo, svaka ti cast adzija nas dragi

Napredujemo li napredujemo, svaka ti cast adzija nas dragi

-
- Kontakt:
Ma nema puno filozofije,ovim kojima istice ugovor 30.06. dati sliku sa brojem i buket cvijeca. Ima ih bar 7, sa bas dobrim primanjima.
Umjesto tih 7 mozemo dovesti 3 bas dobra.
Imamo i kuntinuitet tima:Kovacevic,Oremus,Milicevic,Dupovac(KURDIC),Pidro, Djokanovic,Tino Susic, Fanimo, Mesanovic , dakle 9(devet)
Imamo i klupu: Salcin,Pejovic,Adukor,Jukic, Zinedin,Dizdarevic,Cmiljanic
Na terenu ili klupi:Dal,F.Hodzic,Ramic,Besic,Dervisagic
Potpisati 3 dobra igraca prema naprijed: dva krila i AM(10). Ima para u ovoj sedmorici da se dovdu bas dobri, Akademci bi imali od koga uciti i nametati se za teren.
PS. Ta trojica novodovedenih bi morali biti bolji od Rahmanovica,TSS..
Umjesto tih 7 mozemo dovesti 3 bas dobra.
Imamo i kuntinuitet tima:Kovacevic,Oremus,Milicevic,Dupovac(KURDIC),Pidro, Djokanovic,Tino Susic, Fanimo, Mesanovic , dakle 9(devet)
Imamo i klupu: Salcin,Pejovic,Adukor,Jukic, Zinedin,Dizdarevic,Cmiljanic
Na terenu ili klupi:Dal,F.Hodzic,Ramic,Besic,Dervisagic
Potpisati 3 dobra igraca prema naprijed: dva krila i AM(10). Ima para u ovoj sedmorici da se dovdu bas dobri, Akademci bi imali od koga uciti i nametati se za teren.
PS. Ta trojica novodovedenih bi morali biti bolji od Rahmanovica,TSS..
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne brinite nista braco. Vinko od veceras okrece novi list. Domen ziheraske igre nece vise biti njegova taktika. Nece se vise ponasati kao tetkica. Navodno je postigao dogovor sa Hadzijom da ce njih dvojica preuzeti odgovornost i da ce ispuniti zelje navijaca i igrati s vise rizika.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Putalj je napisao/la: ↑07 mar 2021, 02:09Djokanovic, Ahmetovic. Tatar, Rahmanovic, Oremus, Susic, Serbecic, Milicevic i donekle Kovacevic su bili nasi dobri igraci, svi ostali su ispodprosjecni. Mi smo ostali bez Ahmetovica, Tatara, Rahmanovica i Serbecica a doveli smo fanima, cmiljanica, kanurica, mesanovica i adzija je u inat usrefu vratio adukora koji nije vidio loptu godinu dana i jos uz to najvecu zvijezdu-HUSARU. A bosnjo kaze dobro je, imamo plus 8
Napredujemo li napredujemo, svaka ti cast adzija nas dragi![]()
![]()
Znam da si budan

Bio si i jesi u pravu, iskreno nisam se uvijek slagao. Mislio sam da pretjerujes,ali danas se vidjelo da si u pravu. Znamo se, molio sam te nemoj samo previse vulgarno Ahbabu. Ovo je post koji objasnjava situaciju, koja je mogla i morala bolje. Vise Ti odgovara ironija, mojne psovati, molim te.
Prvi si vec mjesecima vidio sto mi nismo. Samo ironijom nam objasni, ne psovkama.
Ne mogu ba upratiiti nick-ove.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Istuko ga Hare da ga stavi u prvih 11 pa se ozljedio, ovaj tj. isfoliro al najbitnije da ga nece vise koristit osim kad hoce naravno....sve jasno?bordobijeli je napisao/la: ↑07 mar 2021, 00:21Rekao je Vinko na presu da je planirao Handzica veceras al vuce povredu, Fanimo isto.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sreca pa nema publike, mogu misliti sta bi istok i zapad sve psovali igracima, nisu oni krivi sto ne znaju bolje i sto su nam otisli Tatar i Rahman pa smo malo slabiji nego prosle godine
Treba momcima dati podrsku da iscupaju iz ove sezone sto vise i osvoje abd titulu. Boljih od njih nemamo, nisu oni krivi sto su u sastavu.
A strucni stab i sd nek se malo uozbilje jer ne mogu da vjerujem da ne vide neke stvari. Ne mogu da vjerujem da obicni navijaci vide bolje od njih neke stvari i sebi dozvoljavaju da strepe ostatak sezone umjesto da su mirni i duskaju do kraja zajedno sa svima nama
Treba momcima dati podrsku da iscupaju iz ove sezone sto vise i osvoje abd titulu. Boljih od njih nemamo, nisu oni krivi sto su u sastavu.
A strucni stab i sd nek se malo uozbilje jer ne mogu da vjerujem da ne vide neke stvari. Ne mogu da vjerujem da obicni navijaci vide bolje od njih neke stvari i sebi dozvoljavaju da strepe ostatak sezone umjesto da su mirni i duskaju do kraja zajedno sa svima nama
Prvi poraz nakon godinu i po...nije mi drago ali nekad se i moze izgubiti.... gubili smo i od slabijih ekipa sa gorim trenerom pa digli duplu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moralo se nekad i izgubiti i ne vidim tu problem nikakav ni razlog za galamu i brigu, za psovke pogotovo. U srijedu je kup, moramo ih izbaciti i ne vjerujem da nas mogu u 4 dana dva puta dobiti ali ako nas izbace i ako napravimo kiks protiv sirokog (a kiks je sve osim pobjede jer je siroki drugi na tabeli) e onda neka Vinko stavi prst na celo i razmisli. U svakom slucaju i Vinko i igraci imaju, kod mene bar, jos kredita!
Poraz zasluzen i dosao je u dobro vrijeme da vidimo da to nije to.A poraz je dobar jer iako smo izgubili i dalje smo ostali na +9
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Prvi problem sa dosta igrača u ekipi je taj da mnogima ističe ugovor na ljeto a igraju. Kako i zašto!? Naravno da ćemo imati problema, ne sad, al bi se to moglo desiti u nastavku prvenstva. Zašto da se neko zalaže ako nema riješen status u klubu!? Ne bi realno ni ja, ako ne znam hoću li igrati u tom klubu slijedeće sezone ili ne. Jedan od najvećih problema zadnjih godina je ne rješavanje statusa oko ugovora. Non stop iste greške. Igrač uđe u zadnju godinu ugovora i mi smo na milosti igrača hoće li potpisati ili ne.
Odlazak dva najbolja igrača u zadnjim minutama za neku siću, a nisu dovedene adekvatne zamjene + povreda Ahmetovića, koja je ostavila najveći trag u prvom dijelu sezone. Znači muku mučimo od početka sezone. Njihovo odsustvo se već osjeti jer smo navikli igrati preko njih, ipak su kreirali 70 %naših golova ili bili učesnici istih.
Poraz ko poraz, moro je doći, ali ne sada, nije ovo dobar trenutak, jer trenutno nemamo igrača u ekipi kao Rahmanović da ih digne na viši nivo, djeluju mi igrači istrošeni i nema tu energije vidjelo se. Mentalno nisu na nivou.
Vinko je slabo odradio pripreme i to se već vidi, nije uigravo ekipu bez one dvojice, bukvalno igra ziheraški na rezultat a to je greška jer se uvijek igranje na rezultat izjalovi. Jedan bod u dvije utakmice i 0 golova MORA da bude dovoljan i jasan znak da nešto mijenja formacijski i čitav sistem, po meni je to trebo još na pripremama, e sad ima li on znanje i volje, to ćemo vidjeti. Ako ne bude, biće grčevita borba za titulu.
Odlazak dva najbolja igrača u zadnjim minutama za neku siću, a nisu dovedene adekvatne zamjene + povreda Ahmetovića, koja je ostavila najveći trag u prvom dijelu sezone. Znači muku mučimo od početka sezone. Njihovo odsustvo se već osjeti jer smo navikli igrati preko njih, ipak su kreirali 70 %naših golova ili bili učesnici istih.
Poraz ko poraz, moro je doći, ali ne sada, nije ovo dobar trenutak, jer trenutno nemamo igrača u ekipi kao Rahmanović da ih digne na viši nivo, djeluju mi igrači istrošeni i nema tu energije vidjelo se. Mentalno nisu na nivou.
Vinko je slabo odradio pripreme i to se već vidi, nije uigravo ekipu bez one dvojice, bukvalno igra ziheraški na rezultat a to je greška jer se uvijek igranje na rezultat izjalovi. Jedan bod u dvije utakmice i 0 golova MORA da bude dovoljan i jasan znak da nešto mijenja formacijski i čitav sistem, po meni je to trebo još na pripremama, e sad ima li on znanje i volje, to ćemo vidjeti. Ako ne bude, biće grčevita borba za titulu.
Namjesto Pejovića treba da počne igrati Adukor. Sa defanzivno stabilnijim veznim redom bi omogućili ostalim igračima da opuštenije igraju naprijed. Mislim da je ovo previše ofanzivnih igrača. Pejović je defanzivno slab, Djokanović nije neko ko samo sjedi u odbrani, Tino isto nije od neke odbrane. Po meni ekipa nema dobro izbalansiran omjer ofanzivnih i defanzivnih igrača.
A bas sam bio zaspaoSamozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2021, 03:05Putalj je napisao/la: ↑07 mar 2021, 02:09Djokanovic, Ahmetovic. Tatar, Rahmanovic, Oremus, Susic, Serbecic, Milicevic i donekle Kovacevic su bili nasi dobri igraci, svi ostali su ispodprosjecni. Mi smo ostali bez Ahmetovica, Tatara, Rahmanovica i Serbecica a doveli smo fanima, cmiljanica, kanurica, mesanovica i adzija je u inat usrefu vratio adukora koji nije vidio loptu godinu dana i jos uz to najvecu zvijezdu-HUSARU. A bosnjo kaze dobro je, imamo plus 8
Napredujemo li napredujemo, svaka ti cast adzija nas dragi![]()
![]()
Znam da si budan![]()
Bio si i jesi u pravu, iskreno nisam se uvijek slagao. Mislio sam da pretjerujes,ali danas se vidjelo da si u pravu. Znamo se, molio sam te nemoj samo previse vulgarno Ahbabu. Ovo je post koji objasnjava situaciju, koja je mogla i morala bolje. Vise Ti odgovara ironija, mojne psovati, molim te.
Prvi si vec mjesecima vidio sto mi nismo. Samo ironijom nam objasni, ne psovkama.
Ne mogu ba upratiiti nick-ove.

Ko da je vazno jesam li ja u pravu moj ahbabu.
Sa nekima nikako ne moze ironija niti lijepa rijec. Moras ih tuci gdje ih najvise boli da bi progledali. A znas da mene uvjek zapadne ta najteza i najruznija uloga. Mora neko i to, jbg.
A nickova ima ko salate

Dupovcu kapitensku, velkoskog u ibisu ostaviti
This time next year, we'll be millionaires!
Samo ideja (kako možemo igrati u napadu).

@Arsenal, ima li neka opcija da umjesto velkovskog, adukora, pa i pidre budu neki fudbaleri u tom napdackom fudbalu?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 32 gosta.