FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Za Konrada nikad nisam vidio ili pročitao da je neko zapravo impresioniran njegovim igrama u mlađim kategorijama. Svi koji ga zapravo prate govore da je samo dribler i tjt.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ja nisam ni to zaista. Ali, bilo je govora kao da je jedan od predvodnika tih talentovanih Amerikanca i kao da je najtalentovaniji. Sad koliko je to istina. U Barci B, igra onako, nema neku statistiku, meni je mnogo veci i mnogo vise prilike zasluzuje Collado, ali na njegovoj poziciji igraju Trincao, Messi, pa eto i Dembele. Tacnije na poziciji desnog krila.Donnie Darko je napisao/la: ↑07 mar 2021, 00:57Za Konrada nikad nisam vidio ili pročitao da je neko zapravo impresioniran njegovim igrama u mlađim kategorijama. Svi koji ga zapravo prate govore da je samo dribler i tjt.
Za mene Frenkie nije bas mlad i nije bas novi igrac. On igra skoro 4-5 godina seniorski fudbal, 3 godine igra na visokom nivou. Puiga i nisi uveo ove sezone, jer je dobio skormnu minutazu, i evo sve vise pada. Trincao 3 sezona u seniorskom fudbalu, ali prva u Barci, realizacija najveci problem. I Konrada nisi uveo, nije ništa igrao skoro, dobio je ukupno pola sata u 3 utakmice. Araujo, Dest, Mingueza i Pedri su plusevi, na kraju kad se sabere ispast ce da su oni bili okosnica ove ekipe, sto i jesu na neki nacin. Moriba dozivljava ono sto je dozivio Puig kada je dobijao priliku u prvom timu. Zaista je talentovan, sad je pitanje kako ce se razvijati, ali on je u psihickom smislu susta suportnost Puigu. Zaborabio si dodati Fatija, koji je na pocetku sezone izgledao STRASNO, nazalost povreda.
Sad je pitanje koliko ce ovi igraci zadrzati kontinuitet i da li ce ga uopste stvoriti ili ce biti one-season. Nadam se da ce svi biti ovo prvo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što se Fatija, Pedrija i Moribe tiče, tek sad kad sam uzeo Football Managera sa Barcelonom igrati, skontao sam koliko su zaista mladi. Došao do sezone 2023/24, sva trojica mi odigrali 150-200 utakmica, uđem na da vidim kako napreduju i vidim da imaju 20 godina
Strašno kako dobro igraju za tako mlade igrače. A u prajmu bi trebali biti tek za bukvalno deceniju čitavu.
Preko njega Osasuna do najbolje sanse. Ispao na onu dugu loptu. No generalno vjerovatno njegova najbolja utakmica.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Onakav prijem lopte se dogadja jednom u sezoni, bilo je nemoguce odreagovati tako brzo, a nije se ni pozicionirao lose. Da se naslonio na covjeka, sudija bi svirao penal. U tranzicijama prema nazad se ocekuje da bocni igraci sprintaju nazad, a Dest je ostao bogznagdje. Nema tu mingezine greske.
Džeri Drejk
Ako nista bar Koeman dobro radi sa mladim igracima, jedina zamjerka sto Pedrija previse forsira a Puiga J**+ u mozak ali valjda i to popravi.Jos da kakav centralni napadac ima u akademiji dobar, prati li neko mladje kategorije, ima li neko na toj poziciji da obecava?
Ne možeš očekivati da Dest u protivničkoj kontri bude prvi nazad kad su mu defanzivni zadaci znatno manji negoli u standardnoj formaciji sa četiri nazad. Valjda je to i sva smisao ove zamisli sa tri stopera i dva napadača, gdje su Alba i Dest jedini igrači koji šire odbranu protivnika i samim tim imaju manje defanzivnih zadataka.salkan je napisao/la: ↑07 mar 2021, 08:23Onakav prijem lopte se dogadja jednom u sezoni, bilo je nemoguce odreagovati tako brzo, a nije se ni pozicionirao lose. Da se naslonio na covjeka, sudija bi svirao penal. U tranzicijama prema nazad se ocekuje da bocni igraci sprintaju nazad, a Dest je ostao bogznagdje. Nema tu mingezine greske.
Uostalom da je i ona standardna formacija, teško da bi bilo koji bek svijeta ondje stigao na vrijeme. Jedino ukoliko mu trener ne dozvoljava da ulazi na protivničku polovicu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma to sam onako naveo otprilike do 17 - 24 godine ...NisamInSajder je napisao/la: ↑07 mar 2021, 01:18Ja nisam ni to zaista. Ali, bilo je govora kao da je jedan od predvodnika tih talentovanih Amerikanca i kao da je najtalentovaniji. Sad koliko je to istina. U Barci B, igra onako, nema neku statistiku, meni je mnogo veci i mnogo vise prilike zasluzuje Collado, ali na njegovoj poziciji igraju Trincao, Messi, pa eto i Dembele. Tacnije na poziciji desnog krila.Donnie Darko je napisao/la: ↑07 mar 2021, 00:57Za Konrada nikad nisam vidio ili pročitao da je neko zapravo impresioniran njegovim igrama u mlađim kategorijama. Svi koji ga zapravo prate govore da je samo dribler i tjt.
Za mene Frenkie nije bas mlad i nije bas novi igrac. On igra skoro 4-5 godina seniorski fudbal, 3 godine igra na visokom nivou. Puiga i nisi uveo ove sezone, jer je dobio skormnu minutazu, i evo sve vise pada. Trincao 3 sezona u seniorskom fudbalu, ali prva u Barci, realizacija najveci problem. I Konrada nisi uveo, nije ništa igrao skoro, dobio je ukupno pola sata u 3 utakmice. Araujo, Dest, Mingueza i Pedri su plusevi, na kraju kad se sabere ispast ce da su oni bili okosnica ove ekipe, sto i jesu na neki nacin. Moriba dozivljava ono sto je dozivio Puig kada je dobijao priliku u prvom timu. Zaista je talentovan, sad je pitanje kako ce se razvijati, ali on je u psihickom smislu susta suportnost Puigu. Zaborabio si dodati Fatija, koji je na pocetku sezone izgledao STRASNO, nazalost povreda.
Sad je pitanje koliko ce ovi igraci zadrzati kontinuitet i da li ce ga uopste stvoriti ili ce biti one-season. Nadam se da ce svi biti ovo prvo.
Sigurno da će biti okosnica u narednim sezonama definitivno
Bitno je da se izvršila ta smjena generacija djelimično barem
Nadam se da Fatija ova povreda neće puno iznenaditi ali sigurno imamo optimizma za naredne 2,3 sezone aBd
Brko iz druge galaksije!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nema. U Barci B spica igra Manaj koji ima 24 godine. A u mladjim kategorijama nema neko za koga bi sad mogao reci da ce biti napadac za prvu ekipu. Ima zaista velika rupa posljednjih godina na toj poziciji, od Bojana Krkica samo su Munir i Sandro izasli da su vrijedni spomena.enobarca je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:38Ako nista bar Koeman dobro radi sa mladim igracima, jedina zamjerka sto Pedrija previse forsira a Puiga **** u mozak ali valjda i to popravi.Jos da kakav centralni napadac ima u akademiji dobar, prati li neko mladje kategorije, ima li neko na toj poziciji da obecava?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
tehnički gledano izašao je i mauro icardiNisamInSajder je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:03Nema. U Barci B spica igra Manaj koji ima 24 godine. A u mladjim kategorijama nema neko za koga bi sad mogao reci da ce biti napadac za prvu ekipu. Ima zaista velika rupa posljednjih godina na toj poziciji, od Bojana Krkica samo su Munir i Sandro izasli da su vrijedni spomena.enobarca je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:38Ako nista bar Koeman dobro radi sa mladim igracima, jedina zamjerka sto Pedrija previse forsira a Puiga **** u mozak ali valjda i to popravi.Jos da kakav centralni napadac ima u akademiji dobar, prati li neko mladje kategorije, ima li neko na toj poziciji da obecava?
- NisamInSajder
- Kontakt:
A da dobro si, ali i on je u neko vrijeme Krkica ili koja godina poslije, mislim da ih je i on sad skupio 27-8.Donnie Darko je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:12tehnički gledano izašao je i mauro icardiNisamInSajder je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:03Nema. U Barci B spica igra Manaj koji ima 24 godine. A u mladjim kategorijama nema neko za koga bi sad mogao reci da ce biti napadac za prvu ekipu. Ima zaista velika rupa posljednjih godina na toj poziciji, od Bojana Krkica samo su Munir i Sandro izasli da su vrijedni spomena.enobarca je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:38Ako nista bar Koeman dobro radi sa mladim igracima, jedina zamjerka sto Pedrija previse forsira a Puiga **** u mozak ali valjda i to popravi.Jos da kakav centralni napadac ima u akademiji dobar, prati li neko mladje kategorije, ima li neko na toj poziciji da obecava?![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
SDA počela dejstvovati i u Kataloniji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jbeni atl. madrid, zasto nam ovo cini
zasto nam daje laznu nadu
zasto nam daje laznu nadu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trebao je Laporta angazovati Salema Marica i Anesa Kljaku u izborni stab. Od 48 000 ljudi koji su izasli, imao bi 52 000 glasova.
PSPHM
Kljako
Jbt
Ko glasa za takvog treba ga zapaliti da gori danima
Kljako
Sto ne promjeni prezime
Jbt
Ko glasa za takvog treba ga zapaliti da gori danima
Kljako
Sto ne promjeni prezime
Džeri Drejk
Valjalo se onako klempav probit ....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
"ESPN" navodi kako se šire glasine da je Joan Laporta dobio 70% glasova te ubjedljivo vodi u utrci za predsjedničku poziciju.
Brko iz druge galaksije!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pouzadni su oni kao i Yugu 55. Ali, objavili su samo ono sto vecina ocekuje i to je to. Predsjednik bi se trebao znati oko ponoci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.