FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 07 mar 2021, 08:20

4 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.
Al boli nas racku 2013 smo sve rekorde porušili.
moSa ljoŽe

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 mar 2021, 09:09

lijevapolutka je napisao/la:
07 mar 2021, 08:20
4 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.

ovu pjesmu pjevaju amarovi ljubitelji povodom negacije trenutnih rezultata :kafa: :kafa:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 mar 2021, 09:26

plavousrcu je napisao/la:
07 mar 2021, 07:44
Sta kazu klosari, Amar grobar kluba. I onda se cudimo sto smo kao drustvo u totalnom kurcu. Nece Amar nigdje, treneri se nece mijenjati svaka tri mjeseca. U krizi smo, proci ce, izvuci cemo se.
Mrs yebo li te Amar u analni otvor a i mi klosari skupa s njim. Pun mi je **** vec godinama vas dupelizaca i jajodrzaca na obje strane. Odyebite od kluba debili!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 mar 2021, 09:32

wolfie je napisao/la:
07 mar 2021, 09:26
Sta kazu klosari, Amar grobar kluba. I onda se cudimo sto smo kao drustvo u totalnom kurcu. Nece Amar nigdje, treneri se nece mijenjati svaka tri mjeseca. U krizi smo, proci ce, izvuci cemo se.
Mrs yebo li te Amar u analni otvor a i mi klosari skupa s njim. Pun mi je **** vec godinama vas dupelizaca i jajodrzaca na obje strane. Odyebite od kluba debili!
moj brate ovi za malu sa mlijekom sa amarom gazice preko vlastitog obraza nema to ni stida ni srama nijedna od dvije frakcije

kad to pljuje po badzaku vidis koje su to binde od ljudi :sick:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 mar 2021, 09:33

Nije Amar kriv, gdje će to...
Kriv je Fejzić što ima kraću nogu
Kriv je Erić što loše hvata loptu
Kriv je Kosorić što se već 6 godina ne bavi ozbiljnim fudbalom
Kriv je Miletić što može samo u Čeliku igrati kao i Blažević
Kriv je Ikić što nije registrovan
Kriv je Siniša jer ne zna prema naprijed
Kriv je Šehić i Miličević što su loši u glavi
Kriv je Tuce, Meša i Štilić što svaku tekmu ne zabiju 3 gola
Kriv je Veseli što ne zna gola zabiti
Kriv je Zec što je stalno povrijeđen
Kriv je Juricic što je ćelav
Kriv je Mustafa jer mu je Zuban menager
Kriv je Lendrić jer je kockar i budala
Kriv je Badzak što daje pare
Kriv je Cerić što je u Londonu

Svi su krivi, samo Amar nije!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 07 mar 2021, 09:36

Nemoguce da nas Tuzla dobije dva puta gore, nemoguce. Dakle, vracamo se na pobjednicki kolosijek u Kupu BiH i dizemo pehar a Olimpich nam dolazi kao narucen da ostanemo u Top 4 u PL! Evropo, here we come! ;)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 mar 2021, 09:38

wolfie je napisao/la:
07 mar 2021, 09:26
Sta si nervozan. Prosla su vremena kad je forum mijenjao trenere i kad se na forum i drustvene mreze islo po pamet. Posljednji rezultati tima kojeg vodi Amar su za svaku kritiku, ali navijac Zeljeznicara koji njegovog najveceg sina naziva grobarom, kamatarom, morzom i tako dalje nije navijac Zeljeznicara. Kraj price.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 mar 2021, 09:40

Ne da je grobar, nego ubica! To sto je Ivicin sin nema nikakve veze, i Bakir je Alijin pa?

Odletit ce on ako Bog da!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 07 mar 2021, 09:40

Poltroni i pusikurci dominiraju. Bolje nismo ni zasluzili..
Pročepit će negdje.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 07 mar 2021, 09:45

Ima li svjetla na kraju tunela? Nema, ili ima?
Nti jedna uprava ne može rijršiti trenutnu situaciju. Zašto?
Jednostavno, nema zakonskih rješenja, ne može se klub privatizovati, a jedini način je privatizacija. Ovo treba izvršiti pritisak da se donese novi zakon o sportu, te da se privuku investitori..
Što se tiče generalno naše ekipe, ono je prejadno a isključivi krivac je stručni štab. Niko tu ništa ne radi. Evo trenutno smo bez ikakve šanse da izborimo učešće u evropi.( ovo je moje mišljenje na osnovu igre u prva dva kola). Svi traže razloge, te nema plata, te ovo te ono. A radi li iko išta? Treniral se? Uigrava li se ekipa? Hoćemol pokušati napokon da damo gol? Ili ćemo pričati o duksericama, upravama, pomoćnom terenu, ko se naljutio, povrijedio...
Sad daš papire svim igračima koji hoće da idu ( mislim na igrače preko 23 godine) i bude ti jasno sve. Ko hoće da igra nek ostane, bori se, ispasti teško možemo... Al preduslov je da kompletan stručni štab podnese ostavku, te da od smijurije od igrača ne pravimo legende ( aco, siniša, štilić...) . Značu sve pustiti da idu iz kluba ko god hoće.. zar ne bi bilo bolje da je sastav trenutni želje:
Kolak
Sadiković kemo hasanhodžić šehić
Mekić hajdarević/ anel
Gasal hiroš duraković
Zubanović
Uz normalnog trenera, barem se ne bi brukali.
I citiraću najvećeg gospodina ikad: " ko može fa trči može i da igra." Halalite na konfuziji, jadno se osjećam.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 07 mar 2021, 09:51

lijevapolutka je napisao/la:
07 mar 2021, 08:20
Najlakše je dati gol, al treba osmisliti/ odigrati akciju, to je problem.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 mar 2021, 09:57

bablaz1 je napisao/la:
07 mar 2021, 09:45
Ima li svjetla na kraju tunela? Nema, ili ima?
Nti jedna uprava ne može rijršiti trenutnu situaciju. Zašto?
Jednostavno, nema zakonskih rješenja, ne može se klub privatizovati, a jedini način je privatizacija. Ovo treba izvršiti pritisak da se donese novi zakon o sportu, te da se privuku investitori..
Što se tiče generalno naše ekipe, ono je prejadno a isključivi krivac je stručni štab. Niko tu ništa ne radi. Evo trenutno smo bez ikakve šanse da izborimo učešće u evropi.( ovo je moje mišljenje na osnovu igre u prva dva kola). Svi traže razloge, te nema plata, te ovo te ono. A radi li iko išta? Treniral se? Uigrava li se ekipa? Hoćemol pokušati napokon da damo gol? Ili ćemo pričati o duksericama, upravama, pomoćnom terenu, ko se naljutio, povrijedio...
Sad daš papire svim igračima koji hoće da idu ( mislim na igrače preko 23 godine) i bude ti jasno sve. Ko hoće da igra nek ostane, bori se, ispasti teško možemo... Al preduslov je da kompletan stručni štab podnese ostavku, te da od smijurije od igrača ne pravimo legende ( aco, siniša, štilić...) . Značu sve pustiti da idu iz kluba ko god hoće.. zar ne bi bilo bolje da je sastav trenutni želje:
Kolak
Sadiković kemo hasanhodžić šehić
Mekić hajdarević/ anel
Gasal hiroš duraković
Zubanović
Uz normalnog trenera, barem se ne bi brukali.
I citiraću najvećeg gospodina ikad: " ko može fa trči može i da igra." Halalite na konfuziji, jadno se osjećam.
Nismo mi bez sansi, tu smo gdje nam je i mjesto otprilike kada se pogleda cjelokupna situacija u klubu. Slazem se da su za rezultate najodgovorniji strucni stab, ipak bih dodao i uprava jer nisu osigurali uslove za normalan rad. Ne mozes dati papire tek tako, igraci ce svoje nsplatiti, ispunjavaju svoje obaveze i ne mozes ti reci evo vam papiri i mars. Da li ima igraca koji nisu zasluzili dres Zeljeznicara? Vjerovatno ima i tu je struka podbacila. U kost, ne struka nego Amar jer on ih dovodi. Ali postavljam svima vama pitanje, da li ste nekad u zivotu negdje radili gdje poslodavac ne ispunjava vas dogovor. Ja u par navrata jesam i isao sam na posao samo da ga odradim. Tamo gdje je poslodavac sve ispunjavao, jedva sam cekao da svane da se spremim za posao. Znao sam i duze ostati nego sto mi je radno vrijeme.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 07 mar 2021, 10:00

Mislim da se pretjeruje i ide u krajnosti. Situacija jeste loša ali nije takva od jučer. Prije svega mi imamo limitiranu ekipu koja je realno po kvaliteti možda 7, 8. ekipa u ligi. Apsolutno ni jedan ali bukvalno ni jedan od od onih, šatro prvotimaca, odnosno nehljeba ne zaslužuje da igra u ovom klubu.
Amar ko Amar, puno se pljuje po njemu al čovjek je realno dedo. Vrijeme ga pregazilo i nema više nikakve motivacije da ostvari neki dobar rezultat izuzev možda da naplati taj neki dug ako već postoji.
Skupština odnosno klimači glavama su posebna priča. Ali o njima neki drugi put . . .

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 mar 2021, 10:02

Harrison je napisao/la:
06 mar 2021, 23:36
SudoHusika je napisao/la:
06 mar 2021, 23:34
Živo me zanima šta će biti sada u srijedu.
U srijedu nam je qurqo, a isti nam se qurqo smijesi i protiv Olimpika.

Ovo je bojkot igraca. Da li zbog plata ice cega vec ne znam, al je 100% bojkot.
Plate su dobili haman sve, nekima je i februar regulisan, 100% pare nisu u pitanju. U pitanju je nekvalitet i tromost ekipe i/ili sukob na relaciji igrači /stručni štab- trener.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 07 mar 2021, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 07 mar 2021, 10:14

wolfie je napisao/la:
07 mar 2021, 09:40
Ne da je grobar, nego ubica! To sto je Ivicin sin nema nikakve veze, i Bakir je Alijin pa?

:thumbup:
Ne mogu vjerovati da jos nije dao otkaz

lendra
Kontakt:

Post Postao/la lendra » 07 mar 2021, 10:18

Nema para nema bodova to je tako.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 mar 2021, 10:18

S pravom bi se moglo postaviti pitanje da li Osim gubi kontrolu nad Plavom lokomotivom koja u posljednje vrijeme često ispada sa kolosijeka pa nakon poraza od Tuzla Cityja i plasman u Evropu postaje upitan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 mar 2021, 10:22

MrkiMedo je napisao/la:
07 mar 2021, 10:14
wolfie je napisao/la:
07 mar 2021, 09:40

:thumbup:
Ne mogu vjerovati da jos nije dao otkaz
Neće dati ostavku, jer u slučaju da dobije otkaz automatski se treba izvršiti uplata novca od presude. Eto kako se gospodin fino obezbjedio. Toliko o Amaru. :bih:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 10:24

Juce sam bio skroz bezveze. Htjedoh napisati sve i svasta, pa cu evo sada napisati. :D

Kenane, Selene, Fuade, Nazife i Davere vrjeme je da promjesate karte u strucnom stabu. Amara, Serbu i Memica, postaviti na druga mjesta u klubu.
Obaviti razgovore sa Adzemom i Mulalicem.
Takodjer vidjeti sa Fedjom i Husrefom, da li se vide u Zelji.

Ako nijedan od ova cetri nezele, dati trenerima iz omladinskog pogona sansu. Pri tome potpora trenerima, ako igraci pokusaju neki bojkot.

U vezi igraca:
Stilic i traka zdravo! Nisi za kapitena i tacka. Niti ima kondicije za 90 minuta.

Veselinovic, Kosoric i Stilic su posljedice Amara. Amar sa njima drzi i njih i nas kao taoce.

Uvesti pravila za igrace u prvoj ekipi. Max tri igraca preko 30 godina. Zabrana igranja i kazna kilavim igracima.

Nemoramo uzeti titulu na godisnjici, po cjeni da ispadnemo iz lige. Ovo je sramocenje Zeljeznicara.

Ovi sto napustaju Zelju, kad brod tone. IMate od mene jedno : Ta-ta bitches!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 10:30

Pocasni predsjednik je rekao

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, senad82, TefalTava, WeekendOffender i 54 gosta.