FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 06 mar 2021, 17:23

Juniori opet kiks, sto sam govorio bez Avdica Mehmedovica i Alica nisu vise tako dominantni ko sto su bili i tu mozemo halalit borbu za titulu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2021, 18:16

Tuzlak04 je napisao/la:
06 mar 2021, 17:03
Probisvjet je napisao/la:
03 mar 2021, 19:24
Stvaranje igraca i prodaja za sitnu paru ne pije vode. Ode ti igrac, a moras popuniti sa drugim za iste pare. Asmir bi to bolje uradio. E sada koliko sam cuo u nasoj gradskoj kuci prica se da mu je put otvoren da uzme Slobodu. I mnogi "znacajni" kazu da bi to bilo najisplativije i najbolje. I jos se protura prica da su ga narkomani sa tribina otjerali, isti oni koji su zapalili soda so.
Koliko je u ovo par godina bilo priča da je Azmiru nešto u Slobodi otvoreno. Budimo realni!!! Boli njega više kuurac, ne samo za Slobodom, nego i za mnogim drugim stvarima. Imaš piičku pa je odjeebeš, a kamo li nešto drugo. Pomirit se sa tim da ulaže novac u drugi klub i trenutno su svemirski brod za nas. Zayebali smo onda kad je trebalo i tu je kraj priče....
Nisam rekao da ce je uzeti, nego oni koji su smisljali kako igrati protiv Azmira sada ga prizivaju, pa cak i politicki se dodvoravaju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 mar 2021, 18:42

Dobiješ Olimpika njih posaljes u federalnu jer sljedece kolo idu na noge Zelji i tu im je poraz i jednog si se konkurenta riješio.. pa onda s Velezom sta bude, bude..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 mar 2021, 21:59

fukaratz je napisao/la:
06 mar 2021, 15:44
zlajci je napisao/la:
05 mar 2021, 21:07
katarakta je napisao/la:
05 mar 2021, 16:09
@zlajci, Grado je htio igrače i nema trenera koji bi ih odbio. Čak čujem da je bilo nekih trzavica na relaciji trener - menadžment uoči početka prvenstva zbog te situacije.
Nismo mi 09.01. sudjelovali na prezentaciji fin.izvj.za 2020.godinu i hvalili rad uprave vec Grado glavom i bradom. Grado je po meni najzasluzniji za bodovni saldo, zaista je sve iznenadio proslu jesen i od srca mu zelim svaki uspjeh, ali ne mozemo se mi sa strane boriti za njega ako on nece za sebe.
Ovdje se radi o periodu od 09.01 pa do početka prvenstva 28.02. U tom periodu uprava niti je dovela neko od pojacanja sa Gradinog spiska niti su uopce doveli insana koji se moze smatrati pojacanjem.
Ma jasno je to meni, ali sam komentarisao jer je pocela prica da trebamo zaliti Gradu. Grado se nije trebao upustati u pricu oko 09.01. jer je upotrebljen za nesto sto mu nije funkcija i sad kad bi se sta i pozalio rekla bi javnost u cemu je problem kralju, ne mozes mijenjati pricu od mjeseca do mjeseca. O kandidaturi za vijecnika da ne govorim, blam na kub. Drugim rijecima, oces da se je.es, a da ti ne udje. Tesko carko.

Ako su se toliko fulali i kad vec nije rekao dovidjenja u februaru sad Grado imas da zivis trenersku funkciju svaku sekundu do kraja prvenstva , a ne da glumis uvrijedjenu tinejdzericu.
tuzlanska Sloboda

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 mar 2021, 22:25

zlajci je napisao/la:
06 mar 2021, 21:59
fukaratz je napisao/la:
06 mar 2021, 15:44
zlajci je napisao/la:
05 mar 2021, 21:07

Nismo mi 09.01. sudjelovali na prezentaciji fin.izvj.za 2020.godinu i hvalili rad uprave vec Grado glavom i bradom. Grado je po meni najzasluzniji za bodovni saldo, zaista je sve iznenadio proslu jesen i od srca mu zelim svaki uspjeh, ali ne mozemo se mi sa strane boriti za njega ako on nece za sebe.
Ovdje se radi o periodu od 09.01 pa do početka prvenstva 28.02. U tom periodu uprava niti je dovela neko od pojacanja sa Gradinog spiska niti su uopce doveli insana koji se moze smatrati pojacanjem.
Ma jasno je to meni, ali sam komentarisao jer je pocela prica da trebamo zaliti Gradu. Grado se nije trebao upustati u pricu oko 09.01. jer je upotrebljen za nesto sto mu nije funkcija i sad kad bi se sta i pozalio rekla bi javnost u cemu je problem kralju, ne mozes mijenjati pricu od mjeseca do mjeseca. O kandidaturi za vijecnika da ne govorim, blam na kub. Drugim rijecima, oces da se je.es, a da ti ne udje. Tesko carko.

Ako su se toliko fulali i kad vec nije rekao dovidjenja u februaru sad Grado imas da zivis trenersku funkciju svaku sekundu do kraja prvenstva , a ne da glumis uvrijedjenu tinejdzericu.
OK, jasno mi je to za Gradu, nije za žaljenja jer je pristao na te neke stvari...

Ali, šteta bi bilo da ode već možda nakon oli. i vel., jer nije nemoguće da obje izgubimo...

Mislim, iznenadio me ovu polusezonu, moram priznati da sam manje očekivao od njega i od ekipe, a on razbije širokog, borca, direktnog rivala krupu u gostima, uzme bod na šugavici itd. I sad kad je mogao to nadograditi, uz dva tri solidna igrača, oni ga praktično sabotiraju.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 mar 2021, 23:06

Nit je nemoguce da obje izgubimo nit je nemoguce da obje dobijemo. Over & out na moguce, nemoguce i magicno objektivno.
tuzlanska Sloboda

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 mar 2021, 23:22

Vrlo sam nestrpljiv pred ovaj meč, baš me interesuje na šta ćemo ličiti protiv jedne solidno pojačane ekipe, sa iskusnim trenerom koji zna igrati ovakve utakmice.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 mar 2021, 07:36

Slavko je samo solidan trener i nista vise, u suprotnom ne bi vodio sve gore i gore timove u jednoj od najgorih liga svijeta.
Isto tako Olimpic je losa ekipa kao i Sloboda, sad se ppkusavaju osliniti na "iskustvo" pa ako prodje, dok smo se mi oslanjali na mladost i talenat i to je oprobano prolazilo do sad. Najbitnije je motivisati ekipu i hrabro odigrati od prve do zadnje minute. Iako ostaje zal za izostankom Devedzica i Amara, jer smo puno oslabljeni u odbrani bez njih, a i u napadu Amar dosta doprinosi, mada to ne smije biti alibi.
Idemo se boriti i nadigravati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 mar 2021, 07:50

Ma nama treba s njima iks da ostanu bodovno mćna istom iza nas. U ovim uvjetima realno samo gledat da razlika sa zadnjim ostane priblizna

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2021, 08:58

Sky9 je napisao/la:
06 mar 2021, 23:22
Vrlo sam nestrpljiv pred ovaj meč, baš me interesuje na šta ćemo ličiti protiv jedne solidno pojačane ekipe, sa iskusnim trenerom koji zna igrati ovakve utakmice.
Koliko znači iskusan i dobar trener vidi se na primjeru sloge koja je dolaskom Husrefa skroz drugi tim. Olimpic se pojačao igrački, mi smo oslabljeni što odlascima što izostankom igrača zbog povreda i kartona. Sudi gigovic koji znamo kakav je sudac. Bod ko kuća u ovim uslovima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 mar 2021, 10:03

Ako ostanemo 8, a ssh 7, a ogromna je vjerovatnoća, igrat ćemo s njima u "gostima"... Znači 6 na Tušnju, 5 u gostima.

Raspored za osmo mjesto:

5 G
6 K
7 G
12 G
9 K
10 G
11 K
1 G
2 K
3 G
4 K

Hajde, vidjet ćemo kako će ko završiti. Caka je da npr. nama više odgovara mdk kući, radnik u gostima, široki kući, željkan u gostima itd...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 mar 2021, 10:41

Beduin je napisao/la:
04 mar 2021, 15:47
Bice i novi terena aBd krajem proljeca ili pocetkom ljeta.
Samo da se citiram, onako iz dosade. 😁

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 mar 2021, 11:09

Beduin je napisao/la:
07 mar 2021, 10:41
Beduin je napisao/la:
Šteta što nije neka potvrda za stopera u pitanju... :mrgreen:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 mar 2021, 12:16

Sky9 je napisao/la:
07 mar 2021, 11:09
Beduin je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Steta, i ja kazem. A bili smo blizu dobrog igraca, samo sto drugi ponudise daleko vecu platu.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 mar 2021, 12:18

Beduin je napisao/la:
07 mar 2021, 12:16
Sky9 je napisao/la:
07 mar 2021, 11:09
Beduin je napisao/la:

Steta, i ja kazem. A bili smo blizu dobrog igraca, samo sto drugi ponudise daleko vecu platu.
A u pm, uvijek se nešto iskomplikuje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 mar 2021, 14:37

Sutra olimpik, ima tu baš dobrih igrača: Hadžija naš bivši golman, stoperi Horić i Ojdanić, naši bivši veznjaci Bajraktarević, Hadžanović, Hasanović, pa onda Gavrić, Čurjurić, Perišić, Handžić, Šišić i u špicu opet naš bivši igrač Osmanović...

Jaki i iskusni premijerligaški igrači.

Baš će biti interesantno vidjeti kako ćemo im se suprotstaviti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 07 mar 2021, 17:17

Utakmica protiv Olimpika se igra sutra (08. mart) sa početkom od 14:00 sati. Nakon treninga koji su obavili jutros, Crveno – crni su danas otputovali u Sarajevo gdje će dočekati sutrašnju utakmicu 21. kola M-Tel Premijer lige BiH protiv Olimpika. U taboru Slobode vlada optimizam da će se u ovoj proljetnoj polusezoni osvojiti novi bodovi. “Najbitnije je da mi budemo pravi i da damo sve od sebe. Samo tako možemo do pozitivnog rezultata”, poručio je Said Husejinović neposredno prije polaska na put u bh. prijestolnicu. “Očekuje nas teška utakmica. Znamo dobro da je Olimpiku ovo utakmica koja im puno znači i da će biti veoma motivisani, ali sigurno da isto i nam nije ništa manje značajna. Očekujem od igrača borbu od prve do zadnje minute, jer samo tako možemo doći do rezultata”, objašnjava Gradimir Crnogorac, šef struke Crveno – crnih. Utakmica Olimpik – Sloboda igra se sutra (08. mart) na stadionu “Asim Ferhatović – Hase” sa početkom od 14:00 sati. Meč možete gledati u direktnom prenosu na kanalu Moja TV. | Preuzeto sa: https://****/sport/nogomet/crno ... je-minute/

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 mar 2021, 17:20

Sky9 je napisao/la:
07 mar 2021, 14:37
Sutra olimpik, ima tu baš dobrih igrača: Hadžija naš bivši golman, stoperi Horić i Ojdanić, naši bivši veznjaci Bajraktarević, Hadžanović, Hasanović, pa onda Gavrić, Čurjurić, Perišić, Handžić, Šišić i u špicu opet naš bivši igrač Osmanović...

Jesu iskusni igraci,ali njihovo vrijeme je proslo..npr jedan Horic nije mogao igrati u Albaniji kao i Bajraktarevic,pa eto i Gavric nije mogao u Srbiji proci.Suprostavit se borbenoscu i fizickom spremom i trkom.Sutra se ne smije izgubiti.Otisli su dan ranije na utakmicu,imaju sve uslove.Od puta,smjestaja itd.Odmorni.Nema izgovora za eventualni kiks,jer porazom bi prokockali dosta toga,a i gurnuli bi se u nepredvidivu utrku za opstanak.Nadam se da necemo odigrati bezmudno,i da necemo primati one supljake kako mi jedino znamo u ovoj kaljuzi od lige .Sretno ekipi i do bodova.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 mar 2021, 17:43

HPCompaq je napisao/la:
07 mar 2021, 17:20
Sky9 je napisao/la:
07 mar 2021, 14:37

Jesu iskusni igraci,ali njihovo vrijeme je proslo..npr jedan Horic nije mogao igrati u Albaniji kao i Bajraktarevic,pa eto i Gavric nije mogao u Srbiji proci.Suprostavit se borbenoscu i fizickom spremom i trkom.Sutra se ne smije izgubiti.Otisli su dan ranije na utakmicu,imaju sve uslove.Od puta,smjestaja itd.Odmorni.Nema izgovora za eventualni kiks,jer porazom bi prokockali dosta toga,a i gurnuli bi se u nepredvidivu utrku za opstanak.Nadam se da necemo odigrati bezmudno,i da necemo primati one supljake kako mi jedino znamo u ovoj kaljuzi od lige .Sretno ekipi i do bodova.
Vidjet ćemo sutra koliko im je vrijeme prošlo, ja sam ih gledao protiv borca, i odlično su se držali, veze nema sa olimpikom iz prvog dijela.

Izgovora definitivno nema, jedino da nas sudija ono baš ošteti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 mar 2021, 17:50

radnik vodi 2 0, što znači da je olimpik sad 6 bodova od sigurne zone, njima je sutra biti ili ne biti!

Sutra nam naši puleni moraju dokazati da nisu curice, i doslovno se potući s njima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, Tzhc075 i 11 gostiju.