FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al sinoc kretnja i postavljanje igrača katastrofa , pa na jednom mjestu bude 4 nasa igrača a ostali dio terena prazan bude , 102 pasa prema Dushanu a nema nikog da skace , Mesanovic ne moze glavom , Nesto dobro smrdi , nismo jos gola dali , kakav god da je Handzic opasniji je od Mesanivica ! Ako Zizu nece igrat neka ga šalju na posudbu ..
Citam komentare i ne vjerujem. Ovdje neki kao da nemaju povjerenje u naseg slavnog SD-a. Halo ba, pa cojek do izraela doguro, zna sta radi 1000000%. Na pravom smo putu i nemojte da brinete. adzija brani Sarajevo!!!!
-
- Kontakt:
A koji si ti qrac sad ?
100 postova imas pridruzen prije 20 dana i ti kao treba da budes relevantan za nesto a nisi vidjen na forumu prije ovog poraza ?
Ujedno ti se i profilna uklapa sa koeficijentom tvog razmisljanja.
I ujedno si dosadan od jucer, najglasniji si a vec u srijedu te nece biti do narednog poraza.
Ajdo, pa ovo je Tobe, lik ima milion postova i relevantan je, bez obzira koliko nekada biva sarkastican i ironican.ajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:37A koji si ti qrac sad ?
100 postova imas pridruzen prije 20 dana i ti kao treba da budes relevantan za nesto a nisi vidjen na forumu prije ovog poraza ?
I ujedno si dosadan od jucer, najglasniji si a vec u srijedu te nece biti do narednog poraza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Putalj ****.
- LegendKiller
- Kontakt:
moglo se fino vidjeti da puštaju te pasove prema Dušanu, jer su svjesni da on niti može napraviti prodor niti zna centrirati, a i ako šta prođe tu je Jakovljević. Na drugoj strani čim se su vdijeti da Đani zna driblati, iako nema neki centaršut, duplirali su tu stranu. Imaju trenera koji zna taktiku postaviti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:26Al sinoc kretnja i postavljanje igrača katastrofa , pa na jednom mjestu bude 4 nasa igrača a ostali dio terena prazan bude , 102 pasa prema Dushanu a nema nikog da skace , Mesanovic ne moze glavom , Nesto dobro smrdi , nismo jos gola dali , kakav god da je Handzic opasniji je od Mesanivica ! Ako Zizu nece igrat neka ga šalju na posudbu ..
u ove dvije utakmice naša tri vezna igrača Tino, Pejović i Đokanović se bukvano sudaraju u dva metra svi stoje, niko da se pokrene, da otvori, ništa.
Ma pitanje je koga mi mozemo dobiti sa ovakvom igrom i pristupom. Moramo ovo preko noci promijeniti i zbiti redove. Manite se sad prepucavanja.
Sve ekipe koje se bore za Evropu, a one su od 7. mjesta su nas u stanju dobiti. Raspored zbog kupa yeben. Zrnjski, pa Široki, pa City ako se ne varam.
Mi kao da nismo imali pripreme. Jedino mali Đokanovic je spreman. Gledam Tino Susic sa loptom, ostali svi stoje, niko ni kuveta da se pokrene.
Ne znam, ali ova igra ne daje nikako nadu u nastavku sezone.
Sve ekipe koje se bore za Evropu, a one su od 7. mjesta su nas u stanju dobiti. Raspored zbog kupa yeben. Zrnjski, pa Široki, pa City ako se ne varam.
Mi kao da nismo imali pripreme. Jedino mali Đokanovic je spreman. Gledam Tino Susic sa loptom, ostali svi stoje, niko ni kuveta da se pokrene.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja bi samo da se javim da testiram tu robu koju trosi momak

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Meni je jedina utjeha to sto smo ovako izgledali i na pocetku sezone dok nismo uhvatili ritma.emir79 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:46Ma pitanje je koga mi mozemo dobiti sa ovakvom igrom i pristupom. Moramo ovo preko noci promijeniti i zbiti redove. Manite se sad prepucavanja.
Iskreno se nadam da i sad tempirano formu za onaj period kada bude najpotrebnije. Vjerujem da ovo nije prava slika ekipe.
Neko od njih treba uhvatit ubitacnu formu, uz Fanima i Susica pogotovo, bar jos Salčin ili Milanovic.
Od Jukica i nema nista ionako, kako je taj covjek bio standardan u Poljskoj mene zivog zanima...
-
- Kontakt:
ma znaš i sam da se to neće desiti,niti on ima viziju za taj koncept niti su igrači spremniNapapijri je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:22Ako je Sablic sa Sirokim napravio hit u jednom trenu sa 3-5-2, ne vidim razlog zasto mi ne mozemo? Imamo "najboljeg" kondicionog trenera, neka ih spremi, to mu je zadatak.nukleusmember je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:11kakva ba 3-5-2 šta vam je?za taj koncept moraš imati prespremne igrače,sa ovim puževima 4-4-2 je maksimum maksimuma
VVVBK
VVVBK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odavno nismo imali spremnijeg igrača od Đokanovića. Nevjerovatna snaga i jačina.
Ako ima neko voljan nek nam napravi GIFove one dvije situacije kada igrači Zrinjskog prave pritisak na njega koji je sam ispred svog golmana i lagano bez se okreće i iznosi loptu, i ona situacija pred kraj kad uzima loptu na svojoj polovici i iznosi je do njihovog šesnaesterca gdje ga tu jedva stižu i prave prekršaj.
Ako ima neko voljan nek nam napravi GIFove one dvije situacije kada igrači Zrinjskog prave pritisak na njega koji je sam ispred svog golmana i lagano bez se okreće i iznosi loptu, i ona situacija pred kraj kad uzima loptu na svojoj polovici i iznosi je do njihovog šesnaesterca gdje ga tu jedva stižu i prave prekršaj.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vazno je biti vazan. A svi smo mi nevazniw, vazan je sd.
Za sve nas adzija je Sarajevo!
Za sve nas adzija je Sarajevo!
bezobraznik, a nece da podijeli sa nama, zamisli jos, on je napisao milion postova ovdje pa je relevantan da sere po klubu kao da je ulozio 10 miliona...
jbg valjda to ide ovako i ja sam preletio 10 hiljada kilometara avionom, mogu biti pilot...

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pivo, tučnjava i nogomet!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo i ti tobe znas biti naporan i dosadan; pa jesam te jednom stavio na ignore, drugi dan novi profil 
De odvadi malo, hebo te runda munda, isti si ko on.

De odvadi malo, hebo te runda munda, isti si ko on.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To ti je TobeYarabi/TheIvicnjak/Toljaga/Muderator/Indianac/ahbabb/habbabb/TheKamataajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:37A koji si ti qrac sad ?
Jesam li ista preskocio?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Neki dan sam pisao ponovit cu, problem nas a Bgm i ostatka lige je sto se najvise vjeruje potrosenim igracima koji su kao prevaga a u stvari mrtvi dizelaši.
Štilic, Alispahic, Bekric, Sušić, Velkoski, Vrsnješ, itd itd.
Mi imamo u vezi Pejovic, Sušić, Djokanovic, Velkoski, Zinedin jedini od tih igraca je Djokanovic koji imaju ozbiljne kretnje ostali ispod ozbiljnog nivao. Nama trebaju tri igraca u sredini koja mogu trcati i biti agresivni, bit opasni, prodorni i jedan tipa Sušica onda bi i on bio pravi da ovi trce a on im gura te lopte, ovako gdje trojica meljaju a jedan trci jako tesko ce ici.
Štilic, Alispahic, Bekric, Sušić, Velkoski, Vrsnješ, itd itd.
Mi imamo u vezi Pejovic, Sušić, Djokanovic, Velkoski, Zinedin jedini od tih igraca je Djokanovic koji imaju ozbiljne kretnje ostali ispod ozbiljnog nivao. Nama trebaju tri igraca u sredini koja mogu trcati i biti agresivni, bit opasni, prodorni i jedan tipa Sušica onda bi i on bio pravi da ovi trce a on im gura te lopte, ovako gdje trojica meljaju a jedan trci jako tesko ce ici.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kad vidim da stavljate Krleta na desetku povraća mi se. Sinoć nije mogao tačan pas da odigra a sad bi kao trebao podvaljivat lopte.. Krste klupa i eventualno zadnjih 10 15 minuta da udje kad imamo siguran rezultat.
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14, Dave, gh0stHZ, johntravolta123, PapakIzSa, skoJaa i 56 gostiju.