San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Slatinash_7
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2011, 13:50

Ja se izvinjavam navijacu Spursa koji se nasao uvrjedjenim na izostavljanju Parkera........Kardinalna pogreska s moje strane,i Kidd se po meni tu ubraja tako da dolazimo do brojke 8 PG-a
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 13:51

Slatinash_7 je napisao/la:Ja se izvinjavam navijacu Spursa koji se nasao uvrjedjenim na izostavljanju Parkera........Kardinalna pogreska s moje strane,i Kidd se po meni tu ubraja tako da dolazimo do brojke 8 PG-a
Trenutno Nash, Parker, Rose i paul.. ostalo nula bodova. ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 07 jan 2011, 13:57

Ja nikad necu reci da je Parker najbolji i dizati ga u zvijezde, ako mu tamo nije mjesto. Navijam sa SAS i uvijek bi bilo da sam subjektivan, ovakav, onakav...

Ali navode se tolike statistike svih drugih, sta su postigli, mogu li individualno nesto ili samo uz pomoc ostalih, te ovakvi su, onakvi su, i sta ja znam...a cak se i ne spomene neko ko je 3-time all-star i 2007 MVP Finals ... :roll:
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 07 jan 2011, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 jan 2011, 14:00

Slatinash_7 je napisao/la:
Lupio sam tu brojku mada Westbrook nije daleko od ovih,najvise mi lici na Rosea.......Durantula ga koci sa razvojem vidjeli smo sta je momak sposoban uciniti kad onog monstruma nema............
ma westbrook je glup, jednostavno ima nizak kosarkaski iq. uzima idiotske suteve :roll: mislim dobar je on, ali nije ni blizu ovima koje sam nabrojao. i ne bi se slozio da durant koci njegov razvoj, prije bih rekao da je suprotno.
Dylan Dog je napisao/la: Ma ja,nek je danasnji Nash od 100 godina tu,mogao si i Kidda navesti onda,nek je tu i Rose pored kojeg je na svjetskome Karim Tunceri izgledao ko John Stockton licno,nek je tu Rondo bez suta,naveo si i Westbrooka kao 6-tog,svi su oni bolji od Parkera,ma i Goran Dragic je bolji od njeg jelda :twisted:
hos to rec da je parker bolji od nasha? sta si se ti ludih gljiva najeo :lol: o majko moja mila. kolko si puta nasha gledo ove sezone, prosle sezone? on ce izgleda i sa 60 godina bit bolji igrac od parkera.
ili je bolji od rosea?
ronda?

mos mislit, mozda je bolji od westbrooka, ali mozda.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 14:03

Daj wolvie molim te. Čuj to Rondo bolji od Parkera? :o
Rose treba još godina igrati NBA da bi se uopšte mogao porediti sa legendom.
Po meni Parker u rangu sa Nashom. ;)
O Westbrooku ne treba trošiti riječi, ima barem 7 boljih od njega trenutno playeva u NBA. Svašta čuti, da ne povjeruješ.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 jan 2011, 14:05

Donnie Darko je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
Lupio sam tu brojku mada Westbrook nije daleko od ovih,najvise mi lici na Rosea.......Durantula ga koci sa razvojem vidjeli smo sta je momak sposoban uciniti kad onog monstruma nema............
ma westbrook je glup, jednostavno ima nizak kosarkaski iq. uzima idiotske suteve :roll: mislim dobar je on, ali nije ni blizu ovima koje sam nabrojao. i ne bi se slozio da durant koci njegov razvoj, prije bih rekao da je suprotno.
Dylan Dog je napisao/la: Ma ja,nek je danasnji Nash od 100 godina tu,mogao si i Kidda navesti onda,nek je tu i Rose pored kojeg je na svjetskome Karim Tunceri izgledao ko John Stockton licno,nek je tu Rondo bez suta,naveo si i Westbrooka kao 6-tog,svi su oni bolji od Parkera,ma i Goran Dragic je bolji od njeg jelda :twisted:
hos to rec da je parker bolji od nasha? sta si se ti ludih gljiva najeo :lol: o majko moja mila. kolko si puta nasha gledo ove sezone, prosle sezone? on ce izgleda i sa 60 godina bit bolji igrac od parkera.
ili je bolji od rosea?
ronda?

mos mislit, mozda je bolji od westbrooka, ali mozda.
Meni je prije svege Nash veoma drag sportista i smatram ga jednim od najboljig playmakera svih vremena,i ovo sam ishitreno napisao,ta je reakcija jednostavno plod revolta za podcjenjivanje Parkera,a nije prvi put da to radis :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 07 jan 2011, 14:08

Sexmachineboy je napisao/la:Daj wolvie molim te. Čuj to Rondo bolji od Parkera? :o
Rose treba još godina igrati NBA da bi se uopšte mogao porediti sa legendom.
Po meni Parker u rangu sa Nashom. ;)
O Westbrooku ne treba trošiti riječi, ima barem 7 boljih od njega trenutno playeva u NBA. Svašta čuti, da ne povjeruješ.

Nije niko u rangu danas Nasha sto se tice playa.Budi objektivan.
Chelsea F.C.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 14:10

Blue_He4rt je napisao/la:

Kao i Dylan Dog malo sam požurio. previše subjektivno, ali pogledaj molim te šta ovi gore rekoše. Za ne povjerovati. Stvarno je Nash najbolji play NBA lige u zadnjih 15- tak godina, a vjerovatno među najboljim ikad. Trenutno Parker odmah iza njega, na drugom mjestu. ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 jan 2011, 14:14

nije on ni blizu ranga nasha od ove godine, nit ce ikad bit. da ne govorimo o nashu od prije recimo 4 ili 5 godina :shock: on nikad nece biti ni u pola dobar kao nash u napadu (sut, pas, pregled igre, kontrola lopte, dribling, znaci sve ovo u globalu), nit ce ikad biti dobar vodja kao ovaj. bolji je ensto u odbrani od nasha, koji je valjda jedan od najgorih defanzivaca u igri. ali nije ni parker bogzna sta u odbrani ako cemo realno.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 14:16

1. Nash
2. Parker.....
..
.
.
.
.
.
.
... Rose, Paul.....Rondo...realno..
Parker je sigurno poslije Nasha najbolji play lige, nemaju konkurencije.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 jan 2011, 14:17

Donnie Darko je napisao/la:nije on ni blizu ranga nasha od ove godine, nit ce ikad bit. da ne govorimo o nashu od prije recimo 4 ili 5 godina :shock: on nikad nece biti ni u pola dobar kao nash u napadu (sut, pas, pregled igre, kontrola lopte, dribling, znaci sve ovo u globalu), nit ce ikad biti dobar vodja kao ovaj. bolji je ensto u odbrani od nasha, koji je valjda jedan od najgorih defanzivaca u igri. ali nije ni parker bogzna sta u odbrani ako cemo realno.
Je li i dalje stojis iza toga da su Rondo i Rose zasigurno bolji od Parkera,a i da je Westbrook bolji od njeg :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2011, 14:18

Sexmachineboy je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:

Kao i Dylan Dog malo sam požurio. previše subjektivno, ali pogledaj molim te šta ovi gore rekoše. Za ne povjerovati. Stvarno je Nash najbolji play NBA lige u zadnjih 15- tak godina, a vjerovatno među najboljim ikad. Trenutno Parker odmah iza njega, na drugom mjestu. ;)
Sta ima Parker odma iza Nasha,jedino u slucaju da Nash nije najbolji pa onda Parker iza njega to bi se moglo tolerisati..........Mislim da je pretesko raspravljati na ovu temu svako ima nesto svoje previse smo tvrdoglavi da bi ista priznali nekom drugom
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 07 jan 2011, 14:20

Slazem se, Nash je broj 1...

Ali s druge strane, ne treba toliko ni njega dizati u zvijezde, barem kad je Parker u pitanju. Zasto? Pa sjetimo se svih silnih duela PHO i SAS zadnjih 7-8 sezona, posebno u play-offu, gdje su Parker i Nash predvodili svoje ekipe. Sta je to Nash uradio Spursima, a da Parker nije Sunsima? Apsolutno nista, i jedan i drugi su derali protivnika. Sta je to Nash uradio direktno Parkeru, a da mu ovaj nije uzvracao istom mjerom? Opet nista...

Ako cemo sagledati uspjeh tih dvoboja, ipak je Parker svoj tim vodio u finale i do titule, cak bio i Finals MVP, a Nash to nije uradio. Sad ce neko reci, Spursi su bili bolji tim, imali su Duncana i sta ja znam. Pa sta? Sunsi su imali Stoudemire-a i drustvo, a utakmice su redovno bile neizvjesne do zadnjih sekundi, tako da Sunsi i nisu imali nesto losiji tim...

Dakle, Nash jeste broj 1 i ja mu to nikad osporiti necu. Ali dizati ga toliko u visine, na nacin da mu Parker nije ni do koljena, u najmanju ruku je debilno...

Uostalom, Nash je mnogo duze u ligi i stariji je, tako da ce Parker igrati jos nekoliko godina i mnogo toga postici i nakon sto Nash prestane igrati...

A ovi ostali sto se spominju, previse su zeleni u ligi da bi se sad i poredili s ovom dvojicom...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 jan 2011, 14:24

Dylan Dog je napisao/la: Je li i dalje stojis iza toga da su Rondo i Rose zasigurno bolji od Parkera,a i da je Westbrook bolji od njeg :?
da za prvo, a za drugo nisam siguran.

za westbrooka sam malo prenaglio, tacnije zaboravio sam parkera. ali svejedno...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 15:07

Rondo bolji od Parkera( :mrgreen: ), Rose nakon kratkog vremena u NBA bolji od legende? :roll: :lol: :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2011, 16:52

Teška utakmica sama po sebi ali mislim da če konačno početi igrati odbranu i da neče sebi dozvoliti 3 uzastopni poraz..
While the Spurs have been discouraged by their recent defense, they may have an easier time containing Indiana (14-18), which lost for the fourth time in five games with a 98-92 defeat at New York on Sunday. The Pacers have averaged 90.3 points in their last seven games while shooting 39.4 percent.

They were held to 37.4 percent from the field Sunday. Danny Granger had 25 points and a career-high 17 rebounds, while Darren Collison added 22 points. Indiana scored 15 points in the final period after missing 16 of 23 field-goal attempts.

“We didn’t finish this one well,” said Granger, whose shooting struggles continued as he finished 9 of 23 from the floor. “You can always work to get better, we just turned the ball over down the stretch too many times.”

Granger is shooting 36.8 percent in the last seven games and has eight turnovers in the last two contests. However he’s been sharp in his last three contests against the Spurs, averaging 28 points on 55 percent shooting.

San Antonio has won seven straight over Indiana, including a season-opening 122-109 victory at home Oct. 27. The Spurs have also won three in a row at Conseco Fieldhouse, holding the Pacers to fewer than 90 points in two of those victories.

Team Stat Leaders

Danny Granger Ind 21.1

Rebounds
Tim Duncan SA 9.2
Roy Hibbert Ind 8.0

Assists
Tony Parker SA 7.0
Darren Collison Ind 4.2
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 07 jan 2011, 16:58

http://www.nba-bosnia.com ukoliko neko zeli moderatora nek se javi na forumu i bice zanimljivi stvari.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 19:19

goldboy je napisao/la:http://www.nba-bosnia.com ukoliko neko zeli moderatora nek se javi na forumu i bice zanimljivi stvari.
Nadam se da će biti dobra stranica i da se nećete brzo ugasiti.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 07 jan 2011, 20:44

vjeruj da nece,dobio si globalca i ocekujem da ces raditi posao kako treba:D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 20:52

goldboy je napisao/la:vjeruj da nece,dobio si globalca i ocekujem da ces raditi posao kako treba:D
Normalno da ću raditi. :D
Malo kasnije ću uči trenutno sam zauzet. Trebalo bi biti pravo ddobro. ;)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Kugla3 i 2 gosta.