FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 07 mar 2021, 14:48

Krste nije ni za klupe, Pidro katastrofa, ta strana nam je za kur.ac trenutno. I ne znam koji se qurac krste gura da izvodi slobodne pored Susica zivog, valjda Vinko shvati da frajer vise ne moze pomoci ekipi - tacnije, odmaze sporinom i kocenjem igre.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 mar 2021, 14:55

Vinko je rekao da treba mijenjati, i slazem se, ovako nece ici, i zijanit cemo titulu. U srijedu moramo izaci ovako, ako ista zelimo da napravimo

..........Mesanovic
Milanovic----Mustedanagic..Fanimo
.......Susic--Đokanović
Salcin.Dupovac.Milicevic.Oremus
..........Kovacevic
Dati 45 min Zinedinu i da vidimo kako ce biti, ako bude los, ubaciti Varesanovica. Milanovic jucer dosta solidan, u odnosu na druge momke u ekipi, odigrao je sasvim solidnu utakmicu, i MORA igrati na lijevom krilu, jer je kao takav svemirski brod za Velkoskog.
Ako nakon 60te budemo nedo Bog gubili, treba ici na sve ili nista, prebaciti se na 3-5-2 s Handzicem i Mesanovicem u spicu, a u vezi sa Susicem, Djokanovicem, Varesanovicem, Mirkom i Salcinom, a nazad Besic, Dupovac i Milicevic.
Ako zelimo da lakse disemo, jos do sutra nam treba pojacanje, Mehanovica dovesti kako znamo i umijemo, ili bilo koga sa slobodnim papirima..Nema veze i ako je stranac, Krstea i Pejovica na tribine poslati na tribine. Prvoga ne treba ni vracati s iste, a Pejovic neka ohladi jedno 5 utakmica, pa da vidi da nije nezamjenjiv, jer onakav nivo igre moze odigrati i Ramic, F.Hodzic, pa i Zinedin..
Za sad me nije strah, jer se nadam da je Vinko nesto iz ovoga naucio, i da ce skroz promjeniti nacin igre. Ne bude li promijenio nacin igre, vec ce me polako biti strah, da ne pricam ako kiksamo u listici..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 mar 2021, 14:59

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 mar 2021, 14:55
Vinko je rekao da treba mijenjati, i slazem se, ovako nece ici, i zijanit cemo titulu. U srijedu moramo izaci ovako, ako ista zelimo da napravimo

..........Mesanovic
.......Susic--Đokanović
..........Kovacevic
Dati 45 min Zinedinu i da vidimo kako ce biti, ako bude los, ubaciti Varesanovica. Milanovic jucer dosta solidan, u odnosu na druge momke u ekipi, odigrao je sasvim solidnu utakmicu, i MORA igrati na lijevom krilu, jer je kao takav svemirski brod za Velkoskog.
Ako nakon 60te budemo nedo Bog gubili, treba ici na sve ili nista, prebaciti se na 3-5-2 s Handzicem i Mesanovicem u spicu, a u vezi sa Susicem, Djokanovicem, Varesanovicem, Mirkom i Salcinom, a nazad Besic, Dupovac i Milicevic.
Ako zelimo da lakse disemo, jos do sutra nam treba pojacanje, Mehanovica dovesti kako znamo i umijemo, ili bilo koga sa slobodnim papirima..Nema veze i ako je stranac, Krstea i Pejovica na tribine poslati na tribine. Prvoga ne treba ni vracati s iste, a Pejovic neka ohladi jedno 5 utakmica, pa da vidi da nije nezamjenjiv, jer onakav nivo igre moze odigrati i Ramic, F.Hodzic, pa i Zinedin..
Za sad me nije strah, jer se nadam da je Vinko nesto iz ovoga naucio, i da ce skroz promjeniti nacin igre. Ne bude li promijenio nacin igre, vec ce me polako biti strah, da ne pricam ako kiksamo u listici..
Sve stoji, ali druže na osnovu čega si ti zaključio da je Milanović solidan, lik ušao u 86oj minuti? Prvi ja bih kapitena poslao u pm pa nek drugom nekom drka zivce, ali yebeni Milanovic u Olimpiku nije bio standardan. Teško je pomiriti se da smo sa reprezentativca spali na faking Milanovica.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 mar 2021, 15:02

Ko se sve naziva navijacem FKS dodje mi da sebi dzigericu izvadim, fuj...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 mar 2021, 15:03, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 mar 2021, 15:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
07 mar 2021, 14:59

..........Mesanovic
.......Susic--Đokanović
..........Kovacevic
Sve stoji, ali druže na osnovu čega si ti zaključio da je Milanović solidan, lik ušao u 86oj minuti? Prvi ja bih kapitena poslao u pm pa nek drugom nekom drka zivce, ali yebeni Milanovic u Olimpiku nije bio standardan. Teško je pomiriti se da smo sa reprezentativca spali na faking Milanovica.
Jukic je ovdje trebao upasti, ali nisam ga htio spomenuti jer je pod upitnikom radi povrede. Milanovic jeste prosjek igrac, ali i kao takav je majstor za Velkoskoga, jer bar je fizicki spreman, za razliku od Krstea..Ako je Jukic spreman, mora biti ispred Slobodana..Jeste usao u 86 minuti, ali je za 6-7 minuta na terenu pokazao vise nego Krste..
Salcina bi htio na prednjem veznome, ali ne mozemo takav luksuz priustiti, jer nemamo 2 lijevog beka, jer se Islamovic povrijedio..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 mar 2021, 15:05

ado-hz je napisao/la:
07 mar 2021, 13:56
AlfredNobel je napisao/la:
07 mar 2021, 13:55
Gledaj Ade maskote, nije slova napisao dugo, onda jedva dočekao da se upali i prosipa jedno te isto. Dajte mu moderatora, čovjek je beton.
E zbog takvih kao ti koji bi vanago Emirovo polizali bih volio da zijanimo titulu da se sam izbrises sa foruma ;)
Sramota treba da te bude tog lika sa avatara ciju sliku ne zasluzujes da nosis. Bar avatar promijeni pa pisi te gadosti na koje imas pravo jer te tvoje izjave samo o tebi govore ko si i sta si.
S druge strane mnogo je ovdje likova kojim je drago samo su pametniji i vece hinje pa ne kazu to ovako otvoreno i sahrane se za sva vremena.
You are someone else I am still right here

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 mar 2021, 15:05

E cuj volio bi da zijanimo titulu, pa paša pravac zvornicka jer ti ocigledno ovdje nije mjesto, ti si obicna kurcina od navijacaa i nista vise, ali nisi jedini ima ih jos, fuj :puke: :puke: :puke:
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 mar 2021, 15:12, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 07 mar 2021, 15:10

da je do boda nekako u lištici

VVVBK

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 07 mar 2021, 15:10

SarajevoJeBordo je napisao/la:
07 mar 2021, 14:59

..........Mesanovic
.......Susic--Đokanović
..........Kovacevic
Ko kaze da je Milanovic solidan nek nabavi dioptriju. Zinedinu moramo dati priliku par utakmica u kontinuitetu. I sad ce dobit priliku u kupu vjerovatno. I sta ako ne odigra dobro poluvrijeme, odmah ga zamijeniti?

I ovako nema samopouzdanje i osjeca veliki pritisak. Ne igra 5 utakmica, odigra jedno poluvrijeme i onda opet 10 ne odigra ni minute. Moramo mu dati par utakmica zaredom da igra na prirodnoj poziciji. Ubijedjen sam da taj momak ima kvaliteta mozda vise nego iko u ligi na toj poziciji. Gledao sam ga prije u U-21 i odusevio me.

Ako neki drugi istroseni igraci imaju kredita da konstantno igraju lose, zasto Zizu ne bi dobio priliku par utakmica na pravoj poziciji dok ne proradi. Pa ako u tih 5-10 utakmica ne pokaze nista recicemo da ne valja. Jel ok?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 mar 2021, 15:15

pasica je napisao/la:
07 mar 2021, 14:48
Krste nije ni za klupe, Pidro katastrofa, ta strana nam je za kur.ac trenutno. I ne znam koji se qurac krste gura da izvodi slobodne pored Susica zivog, valjda Vinko shvati da frajer vise ne moze pomoci ekipi - tacnije, odmaze sporinom i kocenjem igre.
Jucer u drugom poluvremenu, slobodnjak za nas sa 17 - 18 metara, stvorena situacija za Tinu, ali Krste pucao i naravno pravo u živi zid :facepalm: Ja mu ne bi dao ni na treningu da više izvodi slobodnjake.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 mar 2021, 15:16

Sta ucini od covjeka onoliko pracenje aviona
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 07 mar 2021, 15:17

Ne treba dramiti, ali se alarmi trebaju upaliti. Nadati se da je ovo kriza koja će proći brzo i da trener nije pogubio konce. Trofej je bitan, sve drugo je nevazno. Ima vremena da se sravnjava.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 mar 2021, 15:18

Historicar je napisao/la:
07 mar 2021, 15:15
pasica je napisao/la:
07 mar 2021, 14:48
Jucer u drugom poluvremenu, slobodnjak za nas sa 17 - 18 metara, stvorena situacija za Tinu, ali Krste pucao i naravno pravo u živi zid :facepalm: Ja mu ne bi dao ni na treningu da više izvodi slobodnjake.
ne branim velkosog al to je vise do tine koji iz nekog razloga bjezi od odgovornosti.
You are someone else I am still right here

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2021, 15:20

Nije lijepo ovo što je čovjek napisao, ali nije lijepo ni da ga svakakvim navijačem prozivaju ovi što su na proteste išli! Vinko je u utorak na velikom ispitu, nešto novo u kupu mora biti viđeno, pa sad je li to promjena formacije, davanje šanse drugim igračima, ili šta već, to će Vinko morati da pogodi ispravno. Samo se nadam da neće pasti kao Husref zbog tvrdoglavosti i pokušaja glavom kroz zid i kad ne ide.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 mar 2021, 15:23

Neka papka, nema veze.. Sjećam ga se još iz vremena kad je lagao o platama i kurcio se da zna sve u detalj. Lihvar teški, takvim jadovima koji nalete samo kad dođe prvi kiks bih odmah ban složio, onako iz meraka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 07 mar 2021, 15:24

Ja mislim da ce nam utakmica u listici biti laksa od obje ove. I oni prva dva kola mrljave, igrali su protiv dvije pretanke ekipe i nisu pokazali nista specijalno. Vidim i da je Krupa imala nekih sansi protiv ubica, dok su protiv Zrinjskog bili bez ispaljenog metka. Remi ne bi bio los u slucaju remija ili poraza Zrinjskog.
Salcina obavezno od prve minute dolje gurnuti jer je Pidro grozan ove dvije tekme bio.
Sjeca li se neko kada je Krste zadnji put zabio iz slobodnjaka, ni meni kao i vecini ovdje nikako ne ide u glavu zasto on izvodi iste??? Takodje, svidio mi se onaj slobodnjak Salcina, ne bih bjezao ni od njega na tom polju, ali svakako bih Susica stavio na prvo mjesto.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2021, 15:26

Miljacka je napisao/la:
07 mar 2021, 15:24
Ja mislim da ce nam utakmica u listici biti laksa od obje ove. I oni prva dva kola mrljave, igrali su protiv dvije pretanke ekipe i nisu pokazali nista specijalno. Vidim i da je Krupa imala nekih sansi protiv ubica, dok su protiv Zrinjskog bili bez ispaljenog metka. Remi ne bi bio los u slucaju remija ili poraza Zrinjskog.
Salcina obavezno od prve minute dolje gurnuti jer je Pidro grozan ove dvije tekme bio.
Sjeca li se neko kada je Krste zadnji put zabio iz slobodnjaka, ni meni kao i vecini ovdje nikako ne ide u glavu zasto on izvodi iste??? Takodje, svidio mi se onaj slobodnjak Salcina, ne bih bjezao ni od njega na tom polju, ali svakako bih Susica stavio na prvo mjesto.
Mi smo generalno iz prekida preočajni. Kornera po 15 možemo izvesti, tačno kad vidim ko ide da ga ubaci, odmah znam i kako će završiti. Izvođači prekida su nam već dugo talašika, jedino je Zinedin djelovao kao da na prekidima uvijek zna šta radi, pa se opet nadam da će od njega nešto biti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 mar 2021, 15:29

Mozda pokusati sa rombom jer krila i tako nemamo.

Oremus - Milicevic - Dupovac - Pidro
--------------------Djokanovic
---------Tino - - - - - - - - - - - - Pejovic
----------------------Velkoski
-------Mesanovic -------- Fanimo

Jer ocito je, da ce Vinko i dalje gurati Velkoskog i Pejovica pa makar onda da se malo formacija promjeni, da bude nesto novo.
Fanimo i Mesanovic se mogu izvuci uvijek na stranu, da budu krila a Krste da onda uleti izmedju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 07 mar 2021, 15:31

Kada vidimo od naših ukupnih golova, u koliko njih su učestvovali Tatar/Rahmanović i Ahmet, POD MORANJEM je da neko istupi kao vođa tima i pokaže muda i odgovornost.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 mar 2021, 15:34

Ja sam se nadao da će Zinedin biti prirodna zamjena za Rahmanovića. Očito da Vinko njega ne miriše nikako. Momak je definitivno talenat i školovan igrač, malo je takvih u ligi a ne pruža mu se šansa. Pa jbte momak je školovan u Sparti iz Praga a ne u Rudaru iz Kaknja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, head88, nokee, rimljanin90 i 55 gostiju.