Rade Krunić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Rade Krunić
Odlicno odigrao zasnjih 25 minuta
Steta eto ono sa 35-40 metara nije go, jedva golman izvadio
Steta eto ono sa 35-40 metara nije go, jedva golman izvadio
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- OldFashioned
- Kontakt:
Da, jer Milan ima milijardu ozljeđenih igrača.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
U ovom trenutku uopće nije bitno zbog čega je on tu nego je bitno da dobija šansu u jednom od najjačih timova jedne od najjačih liga svijeta.
- prisonbreak
- Kontakt:
I da zabija fenomenalan gol.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Kruna 
Bas nepravedno zapostavljen, majstore!
Krunic

Kruna majstore 
- prisonbreak
- Kontakt:
Svaku njegovu tekmu sam isprstio, od Zvijezde u Beogradu svaku kinutu koristi odlicno. Treba pumo vise minuta dobijati, puno bolje igra naprijed,nego na mjestu zadnjem veznog.
Bravo! 
- OldFashioned
- Kontakt:
Pratim Milana svaku utakmicu jer sam njihov navijač/simpatizer.
Znam o čemu pričam.
Po meni on može biti solidna zamjena na polušpici, nikako nazad.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 07 mar 2021, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vidim da sam izostavio dodati da je to bitno za repku, mene briga za Milan... a ako si već simpatizer Milana onda napiši ovdje koju lijepu riječ i daj čovjeku podršku za golčinu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:49Pratim Milana svaku utakmicu jer sam njihov navijač/simpatizem.
Znam o čemu pričam.
Po meni on može biti solidna zamjena na polušpici, nikako nazad.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovo je tema o Radetu, tako da ti je pokušaj obrtaja bezveze.TopRemove je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:52Vidim da sam izostavio dodati da je to bitno za repku, mene briga za Milan... a ako si već simpatizer Milana onda napiši ovdje koju lijepu riječ i daj čovjeku podršku za golčinu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:49Pratim Milana svaku utakmicu jer sam njihov navijač/simpatizem.
Znam o čemu pričam.
Po meni on može biti solidna zamjena na polušpici, nikako nazad.![]()
Za repku isto mora igrati na ovoj poziciji, mislim da je to jedina koju mu uistinu odgovara.
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo naprijed mora igrati,ispred Mireta
Nek' tebi momčino nije bezveze prešutjeti kad momak zabije golčinu, a prvi si kad treba istaći da je tu jer je povrijeđeno milion igrača. Živ bio!OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:55Ovo je tema o Radetu, tako da ti je pokušaj obrtaja bezveze.TopRemove je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:52Vidim da sam izostavio dodati da je to bitno za repku, mene briga za Milan... a ako si već simpatizer Milana onda napiši ovdje koju lijepu riječ i daj čovjeku podršku za golčinu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:49
Pratim Milana svaku utakmicu jer sam njihov navijač/simpatizem.
Znam o čemu pričam.
Po meni on može biti solidna zamjena na polušpici, nikako nazad.![]()
Za repku isto mora igrati na ovoj poziciji, mislim da je to jedina koju mu uistinu odgovara.
- OldFashioned
- Kontakt:
Liče gubiš se... A ja gubim vrijeme na ove besmislene postove. Zdra'o !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Edincapitano, fukara87 i 30 gostiju.