Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Odgodili su objavu ja msm.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nisu ga uopce odgodili nego sutra se salje poziv igracima, a spisak ce biti objavljen zvanicno nesto kasnije, jer se ne zna da li ce taj spisak ostati na snazi jer moze doci do nekih eventualnih povreda i samim tim izmjena.
Tako je rekao selektor.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
trebali bismo klepiti i katića, hrvatska ima barem 10 stopera koji su ispred njega, neće nikad zaigrati.
mislim anel i dennis su ispred njega ali tu je treci
mislim anel i dennis su ispred njega ali tu je treci
Zna čovjekAbdulah Ibraković: Po meni je kvalitet fudbala u 2. ligi Austrije veći nego u našoj Premijer ligi.

Lovrić dobio pretpoziv od Dalića

I naši su se nadali da ce igrati za nas 

- Goalgetter
- Kontakt:
Dobio je on i proslih par puta ovaj predpoziv. Nista se nije promjenilo, ali cisto sumnjam da on uopste i zeli igrati za nas.
Lijepa asistencija Hajradinovića, uzeše bod Antalyji (1:1).
Daleko je kvalitetniji i od Sanicanina i Jovicica, ali povreda ga je malo unazadila..vidicemo kada se vrati situaciju.
Govorio je nesto za medije prije kako smatra BiH isto svojom zemljom, tu je odrastao itd..
Vidljivo je da je prije zelio igrati za Hrv, ali nece imati mjesta, posebno radi povrede ove sto je dozivio, pa bi ga trebalo kontaktirati i popricati s njim, kao i sa Sunjicem u paketu.
BašČelik!
Samo se stoperi spominju, za svaki spisak još dva nova stopera, možemo sastaviti čitavu postavu od stopera. Čak je i Miličević iz Sarajeva na radaru selektora.
Na pitanje novinara Indexa da li je razgovarao sa Lovrićem, te zbog čega se on našao na spisku ako će igrati za BiH.
"Dobio je pretpoziv za reprezentaciju Hrvatske jer je to zaslužio. Skrenuo je pažnju na sebe, ali ima nesreću da na njegovoj poziciji u reprezentaciji imamo Perišića, Oršića, Rebića, Brekala... Sjajno smo pokriveni, ali Lovrića sam ipak stavio na širi popis jer ne mogu ignorirati ono što sam od njega vidio na terenu. Hoće li Lovrić čekati svoju šansu, u to ne mogu niti želim ulaziti. Pozvao sam ga kao rezervu u slučaju ozljeda. Zaslužio je biti na širem popisu, a sve drugo nije pitanje za mene. Ne bavim se istraživanjem porijekla pojedinih igrača. Zanima me jesu li ti igrači dovoljno kvalitetni za Hrvatsku", kazao je Dalić.
"Dobio je pretpoziv za reprezentaciju Hrvatske jer je to zaslužio. Skrenuo je pažnju na sebe, ali ima nesreću da na njegovoj poziciji u reprezentaciji imamo Perišića, Oršića, Rebića, Brekala... Sjajno smo pokriveni, ali Lovrića sam ipak stavio na širi popis jer ne mogu ignorirati ono što sam od njega vidio na terenu. Hoće li Lovrić čekati svoju šansu, u to ne mogu niti želim ulaziti. Pozvao sam ga kao rezervu u slučaju ozljeda. Zaslužio je biti na širem popisu, a sve drugo nije pitanje za mene. Ne bavim se istraživanjem porijekla pojedinih igrača. Zanima me jesu li ti igrači dovoljno kvalitetni za Hrvatsku", kazao je Dalić.
Dalić ga je ponizio da ne może niže. Ako je pametan igraće za BiH, a i veće su mu šanse da napravi bolju karijeru. U HR ce biti neka stota opcija, kao i Halilovic onomad.TopRemove je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:25Na pitanje novinara Indexa da li je razgovarao sa Lovrićem, te zbog čega se on našao na spisku ako će igrati za BiH.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zna on moj qrac.
Prva liga Austrije nikad nije bila u gorem stanju, a da ne pominjem 2. ligu. Da prica o austrijskoj drugoj ligi iz perioda sredine devedesetih pa hajde (mada on pojma nema ni kako je tad bilo).
Ne postoji ekipa iz 2. Bundeslige koja bi se mogla nositi sa Sarajevom, Zeljeznicarom, Zrinjskim i Sirokim .
Pola prve Bundeslige u ovom trenutku im cine selendre 4-5 hiljada stanovnika.
Nekad je bolje presutiti, nego se glup napraviti. Klasicni Bosnjo koji sebi zeli dici cijenu ovakvim intervjuima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ibrakovic je u pravu. Lige su tu nedje. To sto su pojedini pisali da je BH liga u rangu Svedske, Danske, Belgije, Austrije je samo jedna velika zabluda u kojoj nazalost ljudi zive i dan danas.
@igrajlopte 🐦
Druže jesi li ti svjestan da je po UEFA-inom koeficijentu naša liga ispod luksemburške, lihtenštajnske i azerbejdžanske? To recimo ne kaže jedan naš trener nego UEFA. Stoga ja ne vidim problem s tim da je druga austrijska liga jača od naše prve.emir79 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:09Zna on moj qrac.
Prva liga Austrije nikad nije bila u gorem stanju, a da ne pominjem 2. ligu. Da prica o austrijskoj drugoj ligi iz perioda sredine devedesetih pa hajde (mada on pojma nema ni kako je tad bilo).
Ne postoji ekipa iz 2. Bundeslige koja bi se mogla nositi sa Sarajevom, Zeljeznicarom, Zrinjskim i Sirokim .
Pola prve Bundeslige u ovom trenutku im cine selendre 4-5 hiljada stanovnika.
Nekad je bolje presutiti, nego se glup napraviti. Klasicni Bosnjo koji sebi zeli dici cijenu ovakvim intervjuima.
Bosanski Bajern nije mogao završiti transfer Anela Hadžića. Govorili su da bi bio vrhunsko pojačanje, a sad je polustandardan upravo u toj austrijskoj cvajti.

Nije on zavrsio u Sarajevu jer nije lud da zivi u BiH kad ima vec priliku igrati i živjeti u Austriji.
Ipak je on porodičan čovjek.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jel to fakat Anelka igra u drugoj ligi Austrije. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne bih da komentarisem 2. ligu Austrije, jer stvarno se ne razumijem. Ali meni je totalno nebitno jesu li klubovi iz malih mjesta, ili velikih gradova, nego se samo treba da mjeri po organizaciji klubova, igracima, igri, i rezultatima. Ja samo mogu da dam paralelu na Dansku, posto zivim u Danskoj, i smatram da bi se vodeci klubovi iz nase lige jedva borili za opstanak u Danskoj Superligi. Evo npr Ac Horsens, zadnja ekipa na tabeli u Danskoj, a kod njih brani Matej Delac koji je za BiH standarde dobar golman, tj branio za sampiona drzave. Kerim Memija koji je po mom misljenju za BiH standarde solidan bek na kraju zavrsio na klupi u Ac Horsens. Dino Hasanovic koji je bitnija karika u Velezu nije mogao da prodje probu u Vejlu, a tad bili u 2. Danskoj ligi. I na kraju krajeva Tino Susic nije imao sta da trazi u 1. ligi Austrije, i to sve nesto govori. Ima tu isto do druge kulture pa se tesko navici ili zadrzati formu u kontinuitetu, ali isto do samog kvaliteta igraca. Kako se ovi tamnoputi mogu navici a nasi ne mogu.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 09 mar 2021, 20:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 10 gostiju.