Nije.NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:02Ljudi, je li pocelo betoniranje ''zdenke''? To je jedina dobra vijest u rekonstrukciji stadiona u BiH!

Nije.NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:02Ljudi, je li pocelo betoniranje ''zdenke''? To je jedina dobra vijest u rekonstrukciji stadiona u BiH!
Mostarac1974 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:34
Nije.NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:02Ljudi, je li pocelo betoniranje ''zdenke''? To je jedina dobra vijest u rekonstrukciji stadiona u BiH!.Dok minusi ne prođu,nema betoniranja.
Radnici su i jučer radili na armiranju tribine i mislim da su pri kraju.Vrlo brzo se može očekivati betoniranje.
E svaka vam čast rođeni. Da je meni dočekati da imamo naš komad zemlje i da krenemo od nule pa orilo gorilo. Ne da se svaka politika iživljava, lafo ulaže pare u stadion a svake godine sve više i više propada.mujoisuljo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 07:43Radnici su i jučer radili na armiranju tribine i mislim da su pri kraju.Vrlo brzo se može očekivati betoniranje.![]()
Da, dobro si primjetio, LED reklame su definitivno prejake, a osim što se i same ne vide, često se i lopta slabo vidi, kao i igrači. Do čega je ne znam, mislim da je do svjetlosti reflektora koja je slabija, ili do postavki kamere.FSB je napisao/la: ↑06 mar 2021, 09:42
Trebalo bi napraviti ovaj aluminijski nosač za ceradu m:tel Premijer liga Bosne i Hercegovine i staviti ga između LED reklama. Na taj način bi LED reklame mogle ići do korner zastavica.
Također, trebalo bi vidjeti sa vlasnicima LED reklama zašto gledaoci na TV-u vide uglavnom bijele reklame. Da li je do ugla snimanja kamere ili je do prejako podešene razine svjetlosti LED panela. Gubi se smisao reklamiranja ako je nama gledaocima samo bijelo veći dio utakmice.
Dva su problema sto se ovo desava.Prvi je problem sto je kamera prenisko u odnosu na reklame pa previse bljeste.A drugi i veci problem je taj sto je kod dosta reklama boja odloge nbijele boje,Uglavnom ako je tako i ide ppodloga bijele boje onda se nista ne vidi kad je igrac ili lopta blizu.Moze se to uzbjeci da biraju boju za podlogu reklame malo tamniju ili ako se moze(ne znam moze li se a vjerujem da moze)da se smanji jacina svijetlosti na onim reklanama,odnosno da malo prigusi jacinu svjetlosti i onda bi bilo ok,jer previse bljeste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.