Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Begović, Vasilj, Dujmović, sve ostalo je kriminal.
-
- Kontakt:
Begovic, Sehic.
Hadzikadunic, Ahmethodzic, Kolasinac, Bicakcic, Todorovic,
Krunic, Pjanic, Cimirot, Gojak, Demirovic, Dzeko, Visca,
Stevanovic..Na ovaj spisak dodati jos 5 ili 6 imena i to je to.
Kod nas se uvjek vrti 40 igraca svaki koji upise nastup makar u 2 hnl proglasi se potencijalnim reprzentativac.
Hadzikadunic, Ahmethodzic, Kolasinac, Bicakcic, Todorovic,
Krunic, Pjanic, Cimirot, Gojak, Demirovic, Dzeko, Visca,
Stevanovic..Na ovaj spisak dodati jos 5 ili 6 imena i to je to.
Kod nas se uvjek vrti 40 igraca svaki koji upise nastup makar u 2 hnl proglasi se potencijalnim reprzentativac.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Begović je vjerovatno trenutno u najboljoj formi još otkako je napustio Stoke, dok Šehić i Burić ne igraju već duže vrijeme. Bilo bi stvarno glupo da ne bude pozvan ali ništa više ne može iznenaditi u vezi ove reprezentacije...
Nikola Vasilj mora dobiti poziv
-
- Kontakt:
ako ne bude Begovica ne vrijedi ni gledati utakmice
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
-
- Kontakt:
Ne znam sta se sere na Sehica skroz korektno branio kad god je branio.
Nadam se da je istina i da gospodin Petev nece pozvati tog neprofesionalca. Svakako ga i Dzeko ne podnosi nikako, a treba postovati kapitena.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kovacevic umjesto Dujmovica ako je takav raspored.
A najrealnije bi bilo Begovic, Sehic, Vasilj.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zar nece englezi zabraniti igracima da idu. Znaci otpada Begovic, a Sehic povrijedjen..Kovacevic nez imali oravo igrati za u21 sad.
Tako da ostaje Vasilj, Dujmovic i Piric ili Buric kao iskusniji.
Tako da ostaje Vasilj, Dujmovic i Piric ili Buric kao iskusniji.
BašČelik!
Ja kažem da Begović nije kontaktiran nikako od strane novog selektora, znači nevezano za to da li igrači iz Premiershipa/Championshipa hoće ili neće moći doći na okupljanje. Ne znam koja je fora da Begovića već treći selektor ne vidi kao prvog golmana. Ono što sto posto znam je da nije u dobrim odnosima sa Džekom i to je vjerovatno jedan od faktora. Kovačević naravno da nema, u aprilu ulazi u 24. godinu.
Otkud to da su u losim odnosima Dzeko i Bega?TopRemove je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:07Ja kažem da Begović nije kontaktiran nikako od strane novog selektora, znači nevezano za to da li igrači iz Premiershipa/Championshipa hoće ili neće moći doći na okupljanje. Ne znam koja je fora da Begovića već treći selektor ne vidi kao prvog golmana. Ono što sto posto znam je da nije u dobrim odnosima sa Džekom i to je vjerovatno jedan od faktora. Kovačević naravno da nema, u aprilu ulazi u 24. godinu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
znaci nemamo prvog golmana divno
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima Kenan Piric, ja se ne sikiram

- QUARTERBACK
- Kontakt:

najvece izglede da brani ima Kovacevic iz Sarajeva

Govorili su da ce sutra slati pozive. Ostaje nam jos da vidimo.TopRemove je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:07Ja kažem da Begović nije kontaktiran nikako od strane novog selektora, znači nevezano za to da li igrači iz Premiershipa/Championshipa hoće ili neće moći doći na okupljanje. Ne znam koja je fora da Begovića već treći selektor ne vidi kao prvog golmana. Ono što sto posto znam je da nije u dobrim odnosima sa Džekom i to je vjerovatno jedan od faktora. Kovačević naravno da nema, u aprilu ulazi u 24. godinu.
A "kazu" de su se porjeckali nesto, mislim da je to razlog zasto je i otisao iz repke. On i Medunjanin, ovamo Dzeko s nekima. Tako se govorilo nesto.
Ako ne bude dobio poziv a u top je formi i ubjedljivo najbolji nas golman definitivno je radi toga nesto.
Ja sve kontam jos koju godinu i Kovacevic transfer da napravi, a njemu vrijeme da bjezi

Onda Vasilj, Dujmovic i Kovacevic, ali moraju tu uletiti Piric ili Buric..ne moze bez njih proci

BašČelik!
Sta, je li nije sutra press za spisak?
Razvlace s tim da rasprava ne krene vec sutra.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.