Slazem se treba dici to sve na veci nivo kako struku tako i infrastrukturu. A sto se tice odlazaka mislim da odlaze prerano, jedino je cimi imao 3 sezone prije odlaska svi ostali nakon jedne sezone. Jednostavno prerano, nisu spremni s 18-19 godina kad imas 22-23 onda je drugacije.ajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:39I to ali brate treba se uloziti tu i u strucne ljude... psihologe, pedagoge i trenere koji znaju sa djecom.bordobijeli je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:28Ma jedina ispravna i isplativa transfer politika je akademija i najbolji mladi igraci iz cijeli BIH. Umjesto "kapitalaca" na vrijerme skautirat igrace poput Lukica, Djokanovica i slicne mlade, motorične, moderne igrace.
Sve i da smo navedene skautirali na vrijeme sta imamo od njih ? Kad svaki mladi koji ode vani vraca se brze bolje nazad. Ne znam sta je problem kod mladih igraca i zasto ne mogu vani uspjeti, meni jedini logican razlog jeste nestrucnost nasih trenera koji ih ne pripreme za vece napore u vecim ligama.
Za Mujakica sam mogao zivotom garantovat da ce vani uspjeti, a on zavrsi u raspalom Hajduku. Ok jos nije kasno za njega ali on je vec u Belgiji trebao biti jedan od boljih u klubu i na radaru nekog solidnog kluba iz liga petice a on tesko hvata konstantu i u Hajduku.
I ko je uopste od mladih i uspjeo vani koliko toliko ? Cimi i Mihojevic ? Donekle ali nije to to.
Znaci akademija, strucni ljudi, pedagozi, psiholozi, nutricionisti i svi najbolji talenti iz drzave i tek tad ce bit nesto od akademije. Nije akademija samo dovedi talenta od 14-15 godina i cekaj kad ce ti Sampdoria ponudit 2 ipol miliona eura za njega. Sa talentima trebas radit, edukovat ih, brusit, kalit, da bi jednog dana mogao to sve fino naplatit. A sa kim cemo mi radit... sa Dzenom, Hurticem, Berberovicem, Torlakom itd ? Cast pojedinima i hvala na svemu ali nije to ono sto nama treba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko množi kao mišljenje par ili par stotina navijača? Gdje to piše?Pantelija je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:48aj ne budite bukvalci i ne mnozite izjave svake ojebine koja ima pristup forumima kao neko misljenje par ili par stotina navijacaAduka87 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:43Aj ne lazi da je to neko provalio hahahaahhahahaAlfredNobel je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:56"Mešan ima 2 hiljade više od Merse, a ne vidi se na terenu".. Hejteri će reći da momak ima samo dvije utakmice odigrane, te prethodno četiri treninga s ekipom.![]()
eto vas ko vucic gdje skuplja komentare sa twitera i optuzuje opooziciju da mu za sinna kazu da je hologram![]()
@aduka
Shofall, zadnji pasus gore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Taj Mujjakic i taj Vladan valjaju nama trenutno, ali da bi akademija dobila neki kredibilitet ti igraci trebaju da naprave neku karijeru kad odu vani. Ovu ligu kod nas moze igrati svako ko se imalo bolje spremi, fazon je nastavit sa dobrim igrama i kad vani odes, da bi se promovisala akademija i klub. Okej ne moraju zavrsit u Dortmundu, Atleticu, Laziu itd ali da imaju neku karijeru a ne da zavrse u Rumuniji i Turskoj, ili jos gore u Arabiji.joker90 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:47Neko je nedavno mislim ovdje postavljao onaj video o Modriću, priča onaj Romeo Jozak ili tako nešto, pa kaže da kad je došao u Dinamo da je otjerao 25 ljudi odmah iz omladinskog pogona, a doveo drugih 30 za par godina. Nemojte me držati za svaku riječ, ali tako nešto čovjek reče, da je očistio sve i doveo ljude koji su znalci i fudbalski fanatici, a prije svega POŠTENI, pa onda i krenuše rezultati i pravi omladinci koje je klub unovčio. I nama treba tako nešto siguran sam i najsretniji bih bio kad bi ovaj talijan tako pošamarao ovo što se nakupilo i trenira djecu, jer eto naš je i daj mu nešto da radi.
I druga stvar, ako se već uloži u akademiju, onda se mora vjerovati toj djeci. Ne može svaka generacija imati 5 Vladana i 5 Mujakića, ali može bar jednog koji je za prvi tim. Kod nas Krste, rahmetli Dušan i slični uzimaju minute ovim mladim. Pa ne može gori od Dušana biti neki malac koji je talentovan (čim je dogurao do FKS), a koji hoće da se dokazuje, da radi na sebi. Jedino ako je u akademiji nekim "vezicama", a tu opet dolazimo do ovog gore, tj. čistke.
Vrlo je bitno kad neki klub koji je zainteresovan za tog igraca pogleda CV njegov vidi gdje je napravio prve juniorske i seniorske korake. Tad ce nasa akademija imat kakav takav rejting i vjerovat ce im se. A ovako, sve dok se nasi mladi pate po Turskoj, Hrvatskoj i slicnim destinacijama ili se cak i vracaju ovdje u Olimpic i MDK nema nista od nase akademije. Ona moze donijet instant uspjeh ali za dugorocno to je jedna velika nula.
Apsolutno se slažem, treba nam nekoliko tih koji neće biti turisti tamo, nego napraviti neku solidnu karijeru, a ne nakon godinu avanture neke nazad u PL BiH. Za sve to nam treba ovo što sam gore naveo i ta struka koja je bitnija u akademiji, nego i u prvom timu, bez da umanjujem značaj ljudi koji rade sa prvim timom. Utanjili smo u posljednje vrijeme sa akademijom, nema nešto onih turnira ko prije gdje su ova naša djeca išla, bar ja ne vidim po zvaničnoj ništa. Sve mi je nekako tiho tu...ajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:56Taj Mujjakic i taj Vladan valjaju nama trenutno, ali da bi akademija dobila neki kredibilitet ti igraci trebaju da naprave neku karijeru kad odu vani. Ovu ligu kod nas moze igrati svako ko se imalo bolje spremi, fazon je nastavit sa dobrim igrama i kad vani odes, da bi se promovisala akademija i klub. Okej ne moraju zavrsit u Dortmundu, Atleticu, Laziu itd ali da imaju neku karijeru a ne da zavrse u Rumuniji i Turskoj, ili jos gore u Arabiji.joker90 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:47Neko je nedavno mislim ovdje postavljao onaj video o Modriću, priča onaj Romeo Jozak ili tako nešto, pa kaže da kad je došao u Dinamo da je otjerao 25 ljudi odmah iz omladinskog pogona, a doveo drugih 30 za par godina. Nemojte me držati za svaku riječ, ali tako nešto čovjek reče, da je očistio sve i doveo ljude koji su znalci i fudbalski fanatici, a prije svega POŠTENI, pa onda i krenuše rezultati i pravi omladinci koje je klub unovčio. I nama treba tako nešto siguran sam i najsretniji bih bio kad bi ovaj talijan tako pošamarao ovo što se nakupilo i trenira djecu, jer eto naš je i daj mu nešto da radi.
I druga stvar, ako se već uloži u akademiju, onda se mora vjerovati toj djeci. Ne može svaka generacija imati 5 Vladana i 5 Mujakića, ali može bar jednog koji je za prvi tim. Kod nas Krste, rahmetli Dušan i slični uzimaju minute ovim mladim. Pa ne može gori od Dušana biti neki malac koji je talentovan (čim je dogurao do FKS), a koji hoće da se dokazuje, da radi na sebi. Jedino ako je u akademiji nekim "vezicama", a tu opet dolazimo do ovog gore, tj. čistke.
Vrlo je bitno kad neki klub koji je zainteresovan za tog igraca pogleda CV njegov vidi gdje je napravio prve juniorske i seniorske korake. Tad ce nasa akademija imat kakav takav rejting i vjerovat ce im se. A ovako, sve dok se nasi mladi pate po Turskoj, Hrvatskoj i slicnim destinacijama ili se cak i vracaju ovdje u Olimpic i MDK nema nista od nase akademije. Ona moze donijet instant uspjeh ali za dugorocno to je jedna velika nula.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Po mom misljenju, ako ovom Cioffiju daju odrijesene ruke i stanu iza njega, dok on uspostavlja sistem rada i disciplinu, to ce biti najvece pojacanje nase u zadnje tri godine.joker90 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:02Apsolutno se slažem, treba nam nekoliko tih koji neće biti turisti tamo, nego napraviti neku solidnu karijeru, a ne nakon godinu avanture neke nazad u PL BiH. Za sve to nam treba ovo što sam gore naveo i ta struka koja je bitnija u akademiji, nego i u prvom timu, bez da umanjujem značaj ljudi koji rade sa prvim timom. Utanjili smo u posljednje vrijeme sa akademijom, nema nešto onih turnira ko prije gdje su ova naša djeca išla, bar ja ne vidim po zvaničnoj ništa. Sve mi je nekako tiho tu...ajdohordas je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:56Taj Mujjakic i taj Vladan valjaju nama trenutno, ali da bi akademija dobila neki kredibilitet ti igraci trebaju da naprave neku karijeru kad odu vani. Ovu ligu kod nas moze igrati svako ko se imalo bolje spremi, fazon je nastavit sa dobrim igrama i kad vani odes, da bi se promovisala akademija i klub. Okej ne moraju zavrsit u Dortmundu, Atleticu, Laziu itd ali da imaju neku karijeru a ne da zavrse u Rumuniji i Turskoj, ili jos gore u Arabiji.joker90 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:47Neko je nedavno mislim ovdje postavljao onaj video o Modriću, priča onaj Romeo Jozak ili tako nešto, pa kaže da kad je došao u Dinamo da je otjerao 25 ljudi odmah iz omladinskog pogona, a doveo drugih 30 za par godina. Nemojte me držati za svaku riječ, ali tako nešto čovjek reče, da je očistio sve i doveo ljude koji su znalci i fudbalski fanatici, a prije svega POŠTENI, pa onda i krenuše rezultati i pravi omladinci koje je klub unovčio. I nama treba tako nešto siguran sam i najsretniji bih bio kad bi ovaj talijan tako pošamarao ovo što se nakupilo i trenira djecu, jer eto naš je i daj mu nešto da radi.
To je pojacanje za dugorocni period... eh sad da li je on ovdje kao turista ili nasi imaju ozbiljne planove sa njim, vidjet cemo pred nama je.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja cu ponoviti opet sto sam vec prije pisao.
Dovedi stranca, da bude prevaga na terenu. Nemoj mi dovoditi Velkoskog, Pejovica, Adukora i slicne kad nisu nista bolji od domacih. Dovedi igraca nivoa minimum Milicevic, ali neke zelje su da bude cak i bolji neki.
Znaci imamo pravilo glupo kakvo imamo za strance. Dovedi onda brate 4 top stranca. Iduce 2-3 pozicije pokrij sa domacim igracima top kvaliteta za nasu ligu (trenutno imamo Susica, Mesanovica, Dupovca). Ostale pozicije popuni akademcima ili ako ti iskoci jos neki top domaci slobodan igrač ti ga pokupi i to je to.
Niko me ne može ubijediti, da su Milanovic, Hebibovic, Hodzic, Dzafic i slicni bolji i kvalitetniji od akademaca koji uz to mogu jos napredovati. I niko me ne može ubijediti, da ne možemo dovesti bolje strance od Velkoskog, Pejovica, Adukora...
Neko moje mišljenje.
Dovedi stranca, da bude prevaga na terenu. Nemoj mi dovoditi Velkoskog, Pejovica, Adukora i slicne kad nisu nista bolji od domacih. Dovedi igraca nivoa minimum Milicevic, ali neke zelje su da bude cak i bolji neki.
Znaci imamo pravilo glupo kakvo imamo za strance. Dovedi onda brate 4 top stranca. Iduce 2-3 pozicije pokrij sa domacim igracima top kvaliteta za nasu ligu (trenutno imamo Susica, Mesanovica, Dupovca). Ostale pozicije popuni akademcima ili ako ti iskoci jos neki top domaci slobodan igrač ti ga pokupi i to je to.
Niko me ne može ubijediti, da su Milanovic, Hebibovic, Hodzic, Dzafic i slicni bolji i kvalitetniji od akademaca koji uz to mogu jos napredovati. I niko me ne može ubijediti, da ne možemo dovesti bolje strance od Velkoskog, Pejovica, Adukora...
Neko moje mišljenje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Slažem se sa tobom, ali ko da ih dovede ? Mora ih neko dovesti, nije valjda da očekuješ da kakanjska ubleha dovede top strance u Sarajevo.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:11Ja cu ponoviti opet sto sam vec prije pisao.
Neko moje mišljenje.
Dok roditelji budu imali pristup utakmicama, nikad kod nas omladinski pogon nece profunkcionisati.
Kad talenti budu gurani, a ne sinovi tog i tog, mozda nesto bude.
Zato mi je drago sto je ovaj Talijan dosao. Nadam se da mu nece nametati sta i kako treba raditi i ko mora igrati u tim mladjim selekcijama.
Kad talenti budu gurani, a ne sinovi tog i tog, mozda nesto bude.
Zato mi je drago sto je ovaj Talijan dosao. Nadam se da mu nece nametati sta i kako treba raditi i ko mora igrati u tim mladjim selekcijama.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Valjda se Cmiljanicu rijese papiri, siguran sam da je momak motivisan, ako se rijese papiri do SB, obavezno u prvu postavu, pa da vidimo ima li sta od njega..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Koji ishod ono nama odgovara na ovoj današnjoj utakmici Olimpik - Sloboda, da bi kasnije imali eventualno lakši raspored u trecem krugu. Neko je to spominjao ovdje neki dan.
-
- Kontakt:
Ma imamo brate i gorih od te trojice.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:11Ja cu ponoviti opet sto sam vec prije pisao.
Neko moje mišljenje.
Realno do prije godinu ipol mi nismo prvih 11 mogli zamislit bez Adukora i uveliko se zalilo kad je odbio da potpise. Za nasu ligu je sasvim okej a vjerujem da i ne kosta puno.
Patili smo se u organizaciji napada itekako, izgledali katastrofalno, dolaskom Pejovica sve se promjenilo. On je prava radilica na terenu, covjek pretrci uvijek dosta, ima ga i u ofanzivi i u defanzivi. Ljudi ocekuju od njega golove i asistencije sto uopste nije njegov posao (hajde asistencije inekako) ali realno covjek ima ogroman radijus kretanja i veliku povrsinu terena pokriva.
Krste, eto hajde diskutabilan je. Jos uvijek igra na to neko ime, nije za prvih 11 ali u manjim utakmicama moze se jos uvijek iskoristit, neka ga tu.
Mi jos uvijek nismo stigli do tog levela da se kvaliteta te trojice igraca tako lako odricemo.
Hodzica se treba rijesit, Dzafica, Jukica, Milanovica i Handzica. A vrlo vjerovatno i Hebibovica.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo mi je drago što u našu ligu dolaze treneri tipa Jakirovića, ovim putem se treba ići. Vidi se dosta razlike kad ti dođu mladi i moderni treneri tipa Vinka, Jakirovića u odnosu na ove izlizane metuzaleme.
Jakirović mi se sviđa, dobar trener, koji će napraviti fine stvari s Zrinjskim.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Maloprije sam htio napisati, volio bih ga vidjeti kod nas na klupi u buducnosti.Zrinjski sa njim i onom ublehom Žižovićem, nebo i zemlja.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 01:03Samo mi je drago što u našu ligu dolaze treneri tipa Jakirovića, ovim putem se treba ići. Vidi se dosta razlike kad ti dođu mladi i moderni treneri tipa Vinka, Jakirovića u odnosu na ove izlizane metuzaleme.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ako ne ode brzoAlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 01:03Samo mi je drago što u našu ligu dolaze treneri tipa Jakirovića, ovim putem se treba ići. Vidi se dosta razlike kad ti dođu mladi i moderni treneri tipa Vinka, Jakirovića u odnosu na ove izlizane metuzaleme.

A jos bi bilo bolje kad bi bh. trenerska skola izbacivala takve trenere. Nekako mi ovi svi sto su do sad izasli (prije svega Zizovic, Dudic) igraju defanzivan nogomet, strasljivi su. Dudic i ne toliko, on ipak volio napasti malo, ali Zizovic. Svidja mi se Starcevic takodjer, zna raditi sa mladim igracima.
Jakirovic radio fantastican posao u Gorici, nekako je glupo i otisao iz kluba. A Hrvati vidim skoro svake godine izabce po nekoliko dobrih trenera, kako za svoje prilike, tako i za inostranstvo (sto Europa, sto Azija).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bravo majstore! Vrhunska analiza koje bi se i "strucnjaci" s TV-a trebali posramiti...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2021, 18:24Imena nisu bitna, bitno je ubrzati igru. Prvo i osnovno pravilo fudbala jest; Fudbal igra onaj bez lopte, a ne onaj s loptom. Dakle - kretanje, kretanje, kretanje... Ko ne može odgovoriti tom zadatku, pa bio on Velkoski, Sušić, moj pokojni babo... nema šta tražiti u nogometu. Ako je, a jest, Đokanović trenutno jedini koji u potpunosti odgovara tom standardu, onda ekipu treba graditi oko njega. Da bi tim ostvario puni potencijal, onda se svi trebaju kretati kao Đokanović i pratiti njega. Neophodno je proširiti dijapazon kretanja istom. To će učiniti tako što će se eliminisati višak igrač, a to je u ovom slučaju - Pejović. Dakle, logična postavka je Sušić - Đokanović. Andrej je radilica, a Tino mozak. Obojica, uz dovoljno prostora, mogu raditi ono što najbolje znaju. Najiskrenije se izvinjavam radi poređenja i činim ga sa najboljim mogućim konotacijama, ali imati najplemenitijeg afganistanskog hrta, ili vrhunskog arabera, a ograničiti ga na deset kvadrata jest smrtni grijeh. Oni moraju trčati, ili će umrijeti. Zašto igraču ne priuštiti ono u čemu je najbolji?! Da li treba pola utakmice paziti da se ne sudara sa igračem koji se mota po terenu iz ko zna kojih razloga?!
Ko u timu još može pratiti Pecija? Mogu Hebibović, Oremuš, Fanimo, a vele da može i Cmiljanić. Dakle, ako Oremuš ne igra beka, može mijenjati Andreja. S tim u vezi, logična sredina, pod uslovom da Fanima prebacimo lijevo, za šta, realno, nema prepreke, izgleda ovako:
Hebibović-Sušić-Đokanović-Fanimo. Osim Sušića, koji je mozak, svi su brzi, tako i da Sušić ne mogne se vratiti, u svakom momentu, imamo sedam igrača u defanzivi. Ostaje zadnja linija. Oremuš na beku odgovara standardima. Pidro, iako se nije baš iskazao, odgovara isto. Dakle;
Oremuš-Miličević-Dupovac-Pidro. Ovo je snažna i iskusna zadnja linija sa izdržljivim, mada do sada, razočaravajućim Pidrom.
Ostaje još napad. Ako pretpostavimo da je Cmiljanić napadač, onda bi trebao igrati u paru sa Mešanovićem, mada taj segment nije obavezujući. Ako pretpostavimo, a do sada se uvijek pokazalo tako, da Hebib nije za beka, nego isključivo za krilo, onda Cmiljanić može mijenjati Hebiba i obratno, s tim da mogu igrati obojica sa Cmiljanićem u napadu.
Ostaju, dakle, 3(4) naprijed - Mešanović, Handžić, Dervišagić. Handže je najbolji kad se otarabi. Spor, ali dostižan. Kao tenk ispred pješadije. Kombinovati Handže -Mešanović, Cmiljanić-Dervišagić. Mana jest što nikad nisu igrali zajedno, ali valjda treninzi postoje zbog toga. Summa sumarum; Ovo je najbrže moguće što imamo. Zinedin mijenja Sušića, Salčin Pidru (NAŽALOST), Oremuš Andreja i obratno (Hodžić samo u slučaju prijeke potrebe. Adukor samo kao zadnji vezni, Hebibović-Cmiljanić, Fanimo-Jukić, Miličević/Dupovac-akademac.
Nema potrebe za panikom i teškim riječima, te neosnovanim optužbama. Ali, reagovati treba. U brzini i disciplini je uvijek ključ. Ovdje fali samo malo odvažnosti. Igrači su dovoljno hrabri i jaki da mogu to podnijeti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:49Ma samo se treba nadati najboljem. Nije lahko zamjeniti najkorisnije igrace do sada a u ovoj utakmici nam ih je falilo 5.
Lahko je kad imas odron ekipu pa zamjenis 5 igraca pa dovede istih 5 ili boljih, a mi smo u ovoj utakmici imali 5 losijih i bez kontinuiteta igranja s bili su nam vrh.
Samo strpljenja za titulu nam matematicki treba 28 bodova uz to da ce svaki od konkurenata prosuti minimum minimuma 6-7 bodova znaci da nam ostaje da osvojimo 21-22 boda.
To je 7 pobjeda i 1 nerjesen,
To je 6 pobjeda i 4 nerjesena
A mozda i manje od ovoga.
Ne bih htjeo da crnjacim, ali treba biti oprezan. Oprezan u svim utakmicama. Mislis li da bi Zrinjski mogao ostvariti 10Pob. 1R 1 Por.
Recimo mogu li pobjediti Listicu,Zelju,TC(1x),Borac,Velez(doma),Slobodu,Krupu,MDK,Radnik,Olimpik uz to 1 poraz(nadam se od nas) i 1 remi(TC ?)
Tada nam ne bi bilo dovoljno 7 pobjeda i 1 remi.
Ono sto nama osigurava titulu je 5 remija i 7 pobjeda, tada Lazni mogu imati 11 pobjeda i remi sa nama. Imali bi bolji medjusobni skor 3:2 i 0:1.
Imamo sad i +13 u gol-razlici. Ne znam sta odlucuje kod istog broja bodova ?
Jesu dobri, jesu i u naletu, jesu skloni i nesportskom, ali ne vjerujem da mogu bas do 10 pobjeda. Mora se i njima desiti pad,pogotovo sto je borba za Evropu bas zestoka. Ne treba ih ni precjenjivati po nasoj utakmici, bili smo oslabljeni, mozda malo pogrijesili u taktici i taj usporeni ulazak u prvenstvo. Jesam veliki optimista, ali opreza nikad dosta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Odgovara nam pobjeda Olimpica, odnosno da Olimpic završi na jedanaestoj poziciji. Onda bismo im "gostovali" u trećem krugu.Historicar je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:29Koji ishod ono nama odgovara na ovoj današnjoj utakmici Olimpik - Sloboda, da bi kasnije imali eventualno lakši raspored u trecem krugu. Neko je to spominjao ovdje neki dan.
Ako oni završe 11. a Željo treći, u trećem krugu 8/11 utakmica igramo u Sarajevu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Hvala Skoro, reko da znam za koga da navijam danasskoroalen je napisao/la: ↑08 mar 2021, 07:43Odgovara nam pobjeda Olimpica, odnosno da Olimpic završi na jedanaestoj poziciji. Onda bismo im "gostovali" u trećem krugu.Historicar je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:29Koji ishod ono nama odgovara na ovoj današnjoj utakmici Olimpik - Sloboda, da bi kasnije imali eventualno lakši raspored u trecem krugu. Neko je to spominjao ovdje neki dan.
Ako oni završe 11. a Željo treći, u trećem krugu 8/11 utakmica igramo u Sarajevu.

- AngelDiMaria
- Kontakt:
meni sve ovo izgleda kao pocetak sezone, misli mda bi ishod bio isti i na pocetku, samo smo imali "srece" sto su nam dosli velez i tuzla a ne zrinja i derbi. Ocit osu teske noge, igraci pojedini van forme, pidro ponajvise i ocita je nekako neuigranost mesanovica sa ostatkom ekipe. postalo mi je bilo iritantno dijeljenje lopti gdje lopta ode na jednu a on na drugu stranu. mislim da ce se vec sve posloziti sad za vikend, ako ne u kupu.
zivo me zanima, kako bi salcin izgledao kao 10ka, samo je steta sto bi onda morao pidro igrati. mali je bas jedan veliki update kad je igra prema naprijed u pitanju.
zivo me zanima, kako bi salcin izgledao kao 10ka, samo je steta sto bi onda morao pidro igrati. mali je bas jedan veliki update kad je igra prema naprijed u pitanju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Zao mi je ako sam se malo nejasno i/ili nespretno izrazio.Denchi je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:15Dodjoh do Hebibovica i vracanja nazad i ruka sama podera ekran jbgVenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:35Hvala. Drago mi je da se slažemo i po jednom i po drugom.![]()
U toj mojoj nakoj analizi, Cmiljanić bi trebao igrati krilo, a Hebibović ga mijenjati. U slučaju potrebe, Cmiljanić ide u špic, a na njegovo mjesto ulazi Hebibović.
Kretao bi se naprijed-nazed onoliko koliko to njegova pozicija zahtjeva.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, aqarius, benko21, bhfanatic14, bvsic, Dadox, deda, EastMadness, fera, gh0stHZ, Giuseppe1, Google [Bot], Hrasno15, inzomni, kanarinac, keli, Kyle88, Lavcina, ledesma, nedimmmm1337, Pena, plisek, Posejdon, r3m1, SAMO BORDO, sassari, supervizor, Tracy3McGrady, USB, zagorski, ŠTA_JE i 298 gostiju.