Vadi nas iz go*ana ziv bio...
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sretno predsjednice! 
Koliki je dug bio kada je Laporta prvi put došao, i koliki je bio nakon što je otišao ? Ne mogu se sjetiti, nema šanse.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
laporta, cigane, odlazi iz svetinje!
Alaba i Haaland u Barcelonu 

Alaba moze samo u Real ili ako ga klepi ko od bogatuna tj. ako je iko dovoljno lud da tom klocu da platu koju trazi.
Haaland moze jedino u Bayern jer se zna da je iz Salzburga doveden u Dortmund da se kali jer ce poslije logicno preci kod nas. Bas kao i Szoboszlai sto je otisao u RB ali je vec planiran u Bayernu.
Ne vidim kako bi ijedan od ovog dvojca mogli u Barcelonu, klub se raspada, biti ce sve samo nece biti ozbiljnijih pojacanja.
Alaba moze samo u Real ili ako ga klepi ko od bogatuna tj. ako je iko dovoljno lud da tom klocu da platu koju trazi.
Haaland moze jedino u Bayern jer se zna da je iz Salzburga doveden u Dortmund da se kali jer ce poslije logicno preci kod nas. Bas kao i Szoboszlai sto je otisao u RB ali je vec planiran u Bayernu.
Ne vidim kako bi ijedan od ovog dvojca mogli u Barcelonu, klub se raspada, biti ce sve samo nece biti ozbiljnijih pojacanja.
Joan Laporta (novoizabrani predsednik Barcelone): "Idemo u Pariz da vidimo možemo li opet napraviti preokret."
Upravni odbor novog predsednika Barcelone Joana Laporte:
- Jaume Giró (potpredsednik za ekonomiju),
- Jordi Cruyff (sportski direktor),
- Mateu Alemany (pregovarač),
- José Ramón Alexanko (direktor mlađih kategorija),
- Víctor Valdés (trener golmana).
MÉS QUE UN CLUB !
- Jaume Giró (potpredsednik za ekonomiju),
- Jordi Cruyff (sportski direktor),
- Mateu Alemany (pregovarač),
- José Ramón Alexanko (direktor mlađih kategorija),
- Víctor Valdés (trener golmana).
MÉS QUE UN CLUB !
Brko iz druge galaksije!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko je smiješna ova raja po ovim Facebook stranicama, kontaju da je sve gotovo i da eto stare Barce već sutra. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno, na osnovu prezimena i tog sto je Johanov sin je tu. Ni karijeru nije imao neku, sto se tice trenerskog puta takodjer, vec 12-13 godina je u tome,a nista ozbiljno nije radio. Naravno vidjet cemo koju ce ulogu dobiti i kako ce to odradjivat.
Ja ocekujem Puyola za nekog direktora La Masije ili tako nesto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Teško je ocijeniti da li je dobar izbor ili ne dok se ne vidi na djelu u trenerskoj karijeri nije uradio mnogo ali pozicija sportskog direktora je usko povezana sa trenerskim mjestom ali potpuno različita ali i dosta zahtjevna ...
Sigurno će mu pomagati Puyol i Alemanyi kojeg svi znamo kako je radio u Valenciji ...
Lijepo je ponovo vidjeti prezime Cruyff u klubu JC14
MÉS QUE UN CLUB
Sigurno će mu pomagati Puyol i Alemanyi kojeg svi znamo kako je radio u Valenciji ...
Lijepo je ponovo vidjeti prezime Cruyff u klubu JC14
MÉS QUE UN CLUB
Brko iz druge galaksije!
joan laporta nije glup, pa da na jednoj od najvaznijih pozicija u klubu, a najvaznijoj u sportskom segmentu, zaposliti covjeka samo zato sto je sin klupske legende, johana cruyffa, pogotovo sad kad je klub u izuzetno losem stanju, sto ce reci da vjeruje da je jordi cruyff strucan...
- Felixians4
- Kontakt:
realno,cv odaje da je guran na račun johanna uz podršku agenata jasno. najrelevantniji je maccabi tel aviv period. posebno sam upoznat s playoff rulet dvomečom protiv hajduka u kolovozu 2016.
treba biti jako oprezan i skeptičan u vezi njega,osobno sam na toj poziciji od joana njušio ili dokazanije(rangnick,zorc,monchi) ili jače(ex igrač) ime,s potencijalom što je možemo reći da je i on apsolutno,ali npr. puyol/deco.
Yebem ti i ligu i klubove i komplet Njemacku kad je citav sistem postavljen da svi rade i afirmisu za Bayern.Goretzka je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:02Alaba i Haaland u Barcelonu
Pa oni kad osvoje Bundesligu ne treba brojati kao titulu jer su svi ostali zaslusni za to.
Vode ti se kao najveci rivali u Ligi a proizvode igrace za tebe.Onda kaze zdrava liga , nema dugovanja.Poklanjaju igrace Bayernu.Goetze,Hummels i Lewa samo friski primjeri iz BVB.Dovedeni za kikiriki ili free.
Ko je naredni ? Haland , taj szobszlaiii,Upamecano?
Sve sto iole vrijedi.
Dasta, dan zena i Laporta novi predsjednik Barce, moralo je tako biti. Naravno, apsolutno prezadovoljan sto se Laporta vraca iako sam podrzavao Fonta, svejedno smatram da je Laporta odlican izbor, pogotovo za iducu sezonu-dvije gdje ce budget biti limitiran a on ima strasne kontakte u svijetu nogometa, a i samim tim, mnogi poslovnjaci su mu prijatelji sto bi moglo pomoci sa sponzorima.
Ceka ga tezak posao, puno je tu pitanja i problema koje mora rijesiti jako brzo, najvise me zanima kojim ce igracima poruciti da im je vrijeme odbrojalo i kako ce te igrace zamijeniti, siguran sam, zapravo znam da uz trenutne masijce sto igraju, da ih imamo jos jako puno koji mogu podjednako dobar, ako ne i bolji posao odraditi.
Jucer se Jandro vratio, Konrad zabio gol, Collado bio apsolutno nestvaran i zabio strasan solo gol, uz njih trojicu, tu je jos Nico, ta 4 igraca ovako iskacu kao glavni kandidati da pojacaju prvu ekipu i stvarno mislim da bi se to moglo dogoditi do kraja sezone.
Novi ciklus je pred nama, suludo je pricato o nekoj novoj dominaciji kad nam je sama egzistencija u pitanju, ali nam mlade igrace nitko ne moze oduzeti, sta god da bude sa pojacanjima i odlascima, imamo prejaku bazu u23 igraca koji mogu biti u klubu iducih 10 godina ako ih ozljede zaobidju uz par veterana koji mogu takodjer jos dugo vremena igrati.
Araujo, Mingueza, Eric Garcia, Sergino Dest, Frenkie De Jong, Ilaix, Nico Gonzalez, Jandro Orellana, Pedri, Riqui Puig, Francisco Trincao, Alex Collado, Konrad, Dembele, to je nestvarnih 14 igraca, da se razumijemo, par njih jos nisu nista dokazali, samo su pokazali da imaju ogroman potencijal i da su brutalno talentirani, sad je na klubu da taj talent ostvare.
Radujem se Laporti, siguran sam da ce igraci biti presretni i puni sebe, motivacija da se smiruje situacija popracena dobrim rezultatima kako Barce tako i kiksom Reala i Atletica, siguran sam da ce motivirati otici u Pariz, ne ocekujem prolaz, ali pobjeda gdje PSG strepi na trenutke bi bilo odlicna za nastavak sezone.
Ceka ga tezak posao, puno je tu pitanja i problema koje mora rijesiti jako brzo, najvise me zanima kojim ce igracima poruciti da im je vrijeme odbrojalo i kako ce te igrace zamijeniti, siguran sam, zapravo znam da uz trenutne masijce sto igraju, da ih imamo jos jako puno koji mogu podjednako dobar, ako ne i bolji posao odraditi.
Jucer se Jandro vratio, Konrad zabio gol, Collado bio apsolutno nestvaran i zabio strasan solo gol, uz njih trojicu, tu je jos Nico, ta 4 igraca ovako iskacu kao glavni kandidati da pojacaju prvu ekipu i stvarno mislim da bi se to moglo dogoditi do kraja sezone.
Novi ciklus je pred nama, suludo je pricato o nekoj novoj dominaciji kad nam je sama egzistencija u pitanju, ali nam mlade igrace nitko ne moze oduzeti, sta god da bude sa pojacanjima i odlascima, imamo prejaku bazu u23 igraca koji mogu biti u klubu iducih 10 godina ako ih ozljede zaobidju uz par veterana koji mogu takodjer jos dugo vremena igrati.
Araujo, Mingueza, Eric Garcia, Sergino Dest, Frenkie De Jong, Ilaix, Nico Gonzalez, Jandro Orellana, Pedri, Riqui Puig, Francisco Trincao, Alex Collado, Konrad, Dembele, to je nestvarnih 14 igraca, da se razumijemo, par njih jos nisu nista dokazali, samo su pokazali da imaju ogroman potencijal i da su brutalno talentirani, sad je na klubu da taj talent ostvare.
Radujem se Laporti, siguran sam da ce igraci biti presretni i puni sebe, motivacija da se smiruje situacija popracena dobrim rezultatima kako Barce tako i kiksom Reala i Atletica, siguran sam da ce motivirati otici u Pariz, ne ocekujem prolaz, ali pobjeda gdje PSG strepi na trenutke bi bilo odlicna za nastavak sezone.
Dobra strana je što ima veze u poslovnom svijetu, loša što mu je ugled narušen sličicama iz privatnog života sa kuravama.
Dobra strana je što ima iskustva u vođenju kluba, loša što dolazi u vrijeme pandemije pa uslovi na tržištu nisu kao 2003.
Dobra strana je što je dobio više od 50% glasova (što znači da mu sociosi ipak vjeruju), a loša što ponovo dolazi kao "neko ko čupa klub iz dubioze".
Sve je bara-bara, s tim što će teško naći novog Ronaldinja i napraviti bum na svjetskoj pozornici. Osim toga, kao rivali u kupovini vrhunskih igrača su se u međuvremenu pojavili Arapi - kad god prođe ovo stanje sa koronom, svi znamo da će klubovi koji ne troše ponovo pasti a uzdići će se oni koji budu bacali pare unaokolo.
Bolje je imati predsjednika nego ga nemati, pogotovo govorim za ovakav veliki klub. Vidićemo koga će postaviti kao svoje ađutante, ali ne sumnjam da će se krenuti naprijed.
Dobra strana je što ima iskustva u vođenju kluba, loša što dolazi u vrijeme pandemije pa uslovi na tržištu nisu kao 2003.
Dobra strana je što je dobio više od 50% glasova (što znači da mu sociosi ipak vjeruju), a loša što ponovo dolazi kao "neko ko čupa klub iz dubioze".
Sve je bara-bara, s tim što će teško naći novog Ronaldinja i napraviti bum na svjetskoj pozornici. Osim toga, kao rivali u kupovini vrhunskih igrača su se u međuvremenu pojavili Arapi - kad god prođe ovo stanje sa koronom, svi znamo da će klubovi koji ne troše ponovo pasti a uzdići će se oni koji budu bacali pare unaokolo.
Bolje je imati predsjednika nego ga nemati, pogotovo govorim za ovakav veliki klub. Vidićemo koga će postaviti kao svoje ađutante, ali ne sumnjam da će se krenuti naprijed.
Džeri Drejk
Sta cu mislit kad je Kodro bio u najjacim danima zavrsio je na klupi radi njega jer ga je babo forsiro a mali nije bio dorasto da igra za Olimpik ... Inace cijela familija Crojf mi se gadi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.