"Zbog nezalaganja igrača, odnosa i svega, kao veliki Željovac, ne mogu više biti dio ovoga"
Gubi li Amar Osim kontrolu nad Plavom lokomotivom?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
"Zbog nezalaganja igrača, odnosa i svega, kao veliki Željovac, ne mogu više biti dio ovoga"
Gubi li Amar Osim kontrolu nad Plavom lokomotivom?
Pa prodo bi ga da je bila ponuda. Nije nikakve ponude biloManijakdolopate je napisao/la: ↑08 mar 2021, 00:23I taj Amar sere, u masi ih zove po papire, a odbija ponudu za Lendru, trazio je jedan igrac nas sto je sad na posudbi pa nije dobio, nemojte te priče.lijevapolutka je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:36Evropa nam nije upitna jer je u igri 36 bodova i kup.
Za ovo 'igrači potpisali pa ih moraš tetositi' samo ću im reći treba im je.bati mater a ne tetositi. Lijepo im je Amar rekao na prozivci KO HOCE PAPIRE NEKA DOĐE U KANCELARIJU POSLIJE TRENINGA. I zašto nije niko otišao po papire, zato što su pi.zde, zato što znaju da će i zadnju marku dobiti i zato što znaju da im nigdje neće biti kao ovdje, jer za ovo što prikazuju ne bi mogli ni 100 maraka uzeti u nekom drugom klubu
To sam ja govorio @SudoHusika nakon derbija al' svi su se hvatali na prvu za lovu (što je danas i normalno), al' o mudima niko ni da progovori.amerosm je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:54Imam za navijače one ublehe na klupi jedno pitanje...
Šta je njegov sistem?
Jer pod jedan govorite da nam igrači nemaju kvalitet, no zaboravljate da je te igrače on doveo. Pod dva govorite, da nije imao para da dovede kvalitetnije igrače, a zaboravljate činjenicu da trener koji ima određen sistem u igri može postići uspjeh i bez previše ulaganja, jer na osnovu tog sistema dovodiš igrače.
Pa Aspirin je Leverkusenu za ovu sezonu stavio budžet u iznosu 136,00 mil. EUR na raspolaganje, pa opet imaju samo 4 boda više od Union Berlina čiji budžet iznosi 26,00 mil. EUR.
koji su to klanovi?
Ništa ja nisam pisao za lovu jer je finansijska situacija odlična za ovo što gledamo. Prvi krivac je Amar a igrači su sljedeći. ****, pravi beskičmenjaci.grbavicka1921 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 08:59To sam ja govorio @SudoHusika nakon derbija al' svi su se hvatali na prvu za lovu (što je danas i normalno), al' o mudima niko ni da progovori.amerosm je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:54Imam za navijače one ublehe na klupi jedno pitanje...
Šta je njegov sistem?
Jer pod jedan govorite da nam igrači nemaju kvalitet, no zaboravljate da je te igrače on doveo. Pod dva govorite, da nije imao para da dovede kvalitetnije igrače, a zaboravljate činjenicu da trener koji ima određen sistem u igri može postići uspjeh i bez previše ulaganja, jer na osnovu tog sistema dovodiš igrače.
Pa Aspirin je Leverkusenu za ovu sezonu stavio budžet u iznosu 136,00 mil. EUR na raspolaganje, pa opet imaju samo 4 boda više od Union Berlina čiji budžet iznosi 26,00 mil. EUR.
Pa za sve sto se pise, neka se napise, Stilicev klan, Bekricev klan, Ericev klan.
Slozio bih se sa tobom. U prvom mandatu je bio najbolji izbor igraca u BiH opcenito, jer su na neki nacin ti igraci iz drugog sistema, gdje su kriteriji bili visociji, onda je lakse i imati bolju igru, jer je mogao da privuce igrace koji jednostavno imaju kvalitet. Kako je vrijeme odmicalo, kvalitet fudbala u BiH je opadao, i danas opada, i to je realnost BiH. Tad si imao izbora da platis Bekrica ili Zebu u najboljim godinama, ili da platis neku odstetu za Besliju ili Viscu, igraci koji ce kasnije ostvariti transfere i igrati CL i EL. Hey, igraci koji ce sa Gentom i Basaksehirom igrati CL. Koji sad igraci iz ove nase lige mogu sutra ili za godinu igrati CL ili EL? Niko, niti jedan, ni blizu toga. Onda se moras zadovoljiti sa igracima iz 2. Hrvatske lige, i normalno da ne mozes imati neku igru. Ne znam, tesko je biti pametan. Mozda je bolje onda dati priliku neki mladjim igracima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 mar 2021, 09:36Ne bih da branim nesto Amara,zgadilinsu mi se i on i igraci.
Samo da nesto utvrdimo,da ne bi bilo zabune. Amar nikad nije imao sistem igre u kojem je njegova ekipa umirala u ljepoti igre. On je oduvijek igrao na rezultat. Samo sto sad ima grupu beakicmenjaka bez karaktera.
Velika vecina vas nije bila na ovom forumu,kada sam ja pizdio i kritikovao ga 2011 i 2012,kad smo ubjedljivo dominirali ligom. Jer mu je igra bila jednolicna,sa u vrh glave, par opasnih napda,ali je te prolazilo i igralo se na rezultat.
Imao je uhodanu semu,sa Adilovicem,Jamakom,Nijemom,Viscom,Svrakom,Stanicem.
Zebu i Bekrica je znao handrit,ali su Eldin,Jamak,Svraka i Stanic,bili nedodirljivi i kidali zivce svima. Ali sve to je prolazilo,do Europe i onda kapak. Bilo ko ozbiljan ,to bi lako zaustavio i mi se raspadali ko kula od karata. Sa ekipom koju je preuzeo Odovic od njega,on nije dominirao i lijepo igrao,kao sto je to bio slucaj sa Odovicem. Jedino kad smo zaista bili mocni je ona prva ekipa koju je vodio.
Daleko od toga da on i danas nije vrhunski trener. Ko god to kaze nema blage veze sa zivotom.
Ali ocito da ga ego ubi i da misli da je najpametniji za sve.
Ne mozes sam ni u kom aspektu zivota. Samoca ubija...
Ovaj intervju Badzaka od sinoc,gdje kaze niko ga nije nazvao osim 2 igraca,dovoljno govori o egu koji je veliki problem.
100 posto podrska Badzaku . Nek puse **** svi do jednog. Ovo je sramota sto prikazuju.
Nek picke priznaju da igraju ko amateri i nek ginu za dres. Niko im a ne bi rekao,da se bore. Nisu u stanju trojica skupa zaganjat presing.
Skupili smo hrpu kopija nekih pjevaca i karinasa koji guze neke trebice,na osnovu igranja u Zelji.
Onaj Blazevic,vise se fura na Sasu Kovacevica nego sto je u stanju da nauci centrirat. Onaj Miletic guzni mu haver,kad se furat treba onda je glavni. Ali kad treba na terenu nesta smisljeno uradit,izgleda ko babin sin koji mora igrat jer pije kafu sa trenerom.
Mogao bi tako do sutra. Mrs u pm.
Od trenutnih igraca ,ostavio bi Stilu,Sinana,Bekrica,Zeca ako misli bit zdrav,i ovo par djece,ostalo sve rastjerat.
Zagluplili smo gledajuci njihov fudbal.
**** te,sve ti se cini nemoguce,kad gledas Velez ili Siroki,kontas da gledas Ligu Prvaka,gledam Zrinjski protiv Sarajeva,ganjajunim presing,7 igraca Zrinjskog na 5 Sarajeva.
Kamera na tv ne moze detektovat nasih 4 igraca istovremeno.
**** vam pleme komplikovano.
Kažu stručnjaci da su mu premijerligaški treneri provalili finte pa ga udvajaju.PointBlank je napisao/la: ↑08 mar 2021, 09:45Eh sad na stranu sve to, al fakat sta je sa Stilicem. Covjek punio spice i novinske stupke prije godinu, golovi kakve liga nije vidjela odavno, a sad ispade i Arezina bolji?
Da nije nesportski život?StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 mar 2021, 10:15Kažu stručnjaci da su mu premijerligaški treneri provalili finte pa ga udvajaju.PointBlank je napisao/la: ↑08 mar 2021, 09:45Eh sad na stranu sve to, al fakat sta je sa Stilicem. Covjek punio spice i novinske stupke prije godinu, golovi kakve liga nije vidjela odavno, a sad ispade i Arezina bolji?![]()
A lik 10 i više godina igrao u jačim ligama i na evropskom nivou za ovo naše kukuruzište.
Da je ikad zivio sportski, danas bi bio u rangu Lewandovski i klapa. Sa tehnikom i IQ koji ima, mogao je prekucati igricu.SudoHusika je napisao/la: ↑08 mar 2021, 10:17Da nije nesportski život?StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 mar 2021, 10:15Kažu stručnjaci da su mu premijerligaški treneri provalili finte pa ga udvajaju.PointBlank je napisao/la: ↑08 mar 2021, 09:45Eh sad na stranu sve to, al fakat sta je sa Stilicem. Covjek punio spice i novinske stupke prije godinu, golovi kakve liga nije vidjela odavno, a sad ispade i Arezina bolji?![]()
A lik 10 i više godina igrao u jačim ligama i na evropskom nivou za ovo naše kukuruzište.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.