FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibraković jest doveo najveće zvijezde u ovu ligu dosad, ali da finansijske strane napravio je ogromnu štetu. Imo je on velikih fula sa Protićem, Kostićem, Barićem, Purićem itd. Za te pare smo mogli dovest 2,3 jaka igrača.
I sa Delačom, Benkom smo jedva titulu uzeli
I sa Delačom, Benkom smo jedva titulu uzeli
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zato je u vrujeme Ibrakovica svaki igrac imao petocifrenu platu, a kakve su sad otprilke plate (dosta manje u odnosu na to vrijeme). Sto automatski znaci da je Ibrakovic imao skoro duplo jaci budzet od Hadzica i nozda da se trosio kao danas, pitanje je koliko bi jos titula bilo u vitrinama.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahaha pa logicno da ce covjek trcat jer je covjek igro koju god je poziciju htio na terenu, na krilu je trebo igrat al ja sam ga najvise utakmici primjecivo u sredi negdje ko centralnog veznog...Bolje da je trco 8 kilometara i sta dobro uradio za ekipu, nego ko muha bez glave 11
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
I realno hajde reci sta su Krle i Pejovic uradili na tih svojih 11 kilometara? Koliko je lopti Pejovic iznio sa nase polovice, koliko je Krle puta probio po krilnoj poziciji?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma znamNisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:13I realno hajde reci sta su Krle i Pejovic uradili na tih svojih 11 kilometara? Koliko je lopti Pejovic iznio sa nase polovice, koliko je Krle puta probio po krilnoj poziciji?

Sarajevo ljubavi moja.
Žali Bože kilometarafeniksptica je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:12Hahahaha pa logicno da ce covjek trcat jer je covjek igro koju god je poziciju htio na terenu, na krilu je trebo igrat al ja sam ga najvise utakmici primjecivo u sredi negdje ko centralnog veznog...Bolje da je trco 8 kilometara i sta dobro uradio za ekipu, nego ko muha bez glave 11

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ako je to istina onda mi ne napredujemo.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:06Zato je u vrujeme Ibrakovica svaki igrac imao petocifrenu platu, a kakve su sad otprilke plate (dosta manje u odnosu na to vrijeme). Sto automatski znaci da je Ibrakovic imao skoro duplo jaci budzet od Hadzica i nozda da se trosio kao danas, pitanje je koliko bi jos titula bilo u vitrinama.
Ovo mogu materi svojoj podvaliti, ko je gledo tekmu. Pretrčao 11 km, jest al khurcu mom, onda Oremuš, Pejović i Đokanović pretrčali u suštini 6,7 km ako ćemo realno....
I šta je uradio za tih 11 km!?
I šta je uradio za tih 11 km!?
- feniksptica
- Kontakt:
Da je on barem pametno trcao ..u napadu po krilu i u odbranu pomagat Pidri, ne bi nas ljudi ubili al ubili po nasoj lijevoj strani. Hodzic je karinas al covjek kad je licio malo na beka u zadnje vrijeme to je kad je Benjo bio tu pa mu maximalno pomago u odbrani
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Rekao je šef biće promjena sad u srijedu.
Pa da vidimo.
Ili će nas iznenaditi s formacijom bez lijevog/desnog beka
Pa da vidimo.
Ili će nas iznenaditi s formacijom bez lijevog/desnog beka

Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Steta sto je Ibrakovic budala, pa se i talio i svasta nesto. Lik ima strasne veze, ubjedljivo najjace od svih SD koje smo imali, a jos na to sve kad dodas da smo imali ogroman budzet, punooo veci nego danas. Stvarno steta sto su prokockali povjerenje Tan-a kao sto je vec neko i spomenuo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa vjerovatno jest al kilometri nisu pokazatelj kako je neko odigrao. Mogao je on pretrčati i 25 kilometara a biti očajan na terenu kao što je i bio. Neko sa par kilometara može bit igrač utakmice. Uopšte to nije nikakav pokazatelj.
Evo ja koji trčim svaki treći dan nešto sitno mogu u 90 minuta laganijim tempom nabit 10+ kilometara.
Evo ja koji trčim svaki treći dan nešto sitno mogu u 90 minuta laganijim tempom nabit 10+ kilometara.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
A Sušić ?
Ne branim Velkoskog, realno je za klupe. Al ne mogu shvatiti zasto su ljudi oduševljeni Sušićem, ja nista specijalno nisam vidjeo od njeg. Ima 2 gola i isto toliko asistencija za godinu dana i 3 dobre utakmice Celtic, Borac BL i Radnik sve ostalo prosjek. Stvarno smo majstori nekog dignuti u nebesa a nekog bacit skroz pod noge.
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisljam Ibrakovica s ovom danasnjom upravom, cisti sex Bgmi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22Steta sto je Ibrakovic budala, pa se i talio i svasta nesto. Lik ima strasne veze, ubjedljivo najjace od svih SD koje smo imali, a jos na to sve kad dodas da smo imali ogroman budzet, punooo veci nego danas. Stvarno steta sto su prokockali povjerenje Tan-a kao sto je vec neko i spomenuo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
dovede covjek hladno jesica i da ostavku, de ba
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje 8km pretrcanih a da daš doprinos ekipi, nego da pretrcis 12km kao muha bez glave.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma problem je sto ovo i jesu pravi kilometri. I ovo nasih fudbalera trci, puno (kilometarski), ali bar 50% tih trcanja su bez ikakve veze, bez cilja da tako kazem. Bilo je govora o tome u svim emisija, da nasi fudbaleri trose snagu bezveze, kao muhe bez glave. Steta sto i nema heat mapa za svakog pojedinca, to je meni relevantnije nego ovi kilometri. Krste je najmanje tamo gdje treba biti (na krilu) on vec na nasoj polovici krene ulaziti u sredinu terena, a i u ove dvije utakmice mnogo vise je puta dolazio do stopera po loptu da on pokusa iskreirati nesto (u nekoliko puta previse mljackao loptu i pogrijesio u sljedecem pasu).
Pejovic je posebna prica, umjesto da se spusti medju stopere uzme, loptu, pouvuce dalje, pa kroz kombinatoriku prenese loptu na drugi teren, on ako se spusti doda loptu prvom koga vidi (bek, Djokanovic ili stoper) i onda odluta negdje izmedju protivnickih linija napada i veznog.
Zna li neko kad je sad utakmica u Kupu? Jel jos uvijek srijeda, ili su je pomjerili na utorak?
Pejovic je posebna prica, umjesto da se spusti medju stopere uzme, loptu, pouvuce dalje, pa kroz kombinatoriku prenese loptu na drugi teren, on ako se spusti doda loptu prvom koga vidi (bek, Djokanovic ili stoper) i onda odluta negdje izmedju protivnickih linija napada i veznog.
Zna li neko kad je sad utakmica u Kupu? Jel jos uvijek srijeda, ili su je pomjerili na utorak?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma upravo to, skoro je spominjao Jelešković, da igrac sa pretrcanih 7 kilometara cesto bude korisniji od onih sa 10+ kilometara.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22Pa vjerovatno jest al kilometri nisu pokazatelj kako je neko odigrao. Mogao je on pretrčati i 25 kilometara a biti očajan na terenu kao što je i bio. Neko sa par kilometara može bit igrač utakmice. Uopšte to nije nikakav pokazatelj.
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 15 gostiju.