FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 08 mar 2021, 13:30

braco je napisao/la:
08 mar 2021, 13:27
lijevapolutka je napisao/la:
08 mar 2021, 13:22
braco je napisao/la:
08 mar 2021, 13:13
Ma mi smo nekako previše sentimentalni. Fudbal je biznis, a što kažu u biznisu nema mjesta emocijama. Mi nekako sve gledamo kroz prizmu koliko je ko Željovac, dopuštamo da na nam klub vode emocije, a ne racio. Zato smo i klub sa ubjedljivo najviše povratnika među igračima. Vodimo se nekako nostalgijom daj vrati X igrača, to je naš Željovac, voli klub, gine bla bla.

Čist primjer Krpića i Štilića kad je u pitanju kapitenska (iako tad Štila nije bio naš igrač kad se birao novi kapiten nakon što je oduzeta Veci). Kad je izašla vijest da je Krpić novi kapiten, dobro se sjećam komentara nekih naših navijača "đe će bivši igrač pitara biti kapiten, papak iz Brčkog bla bla". Dakle nije local boy, a Štilić je naš. I evo sad se ispostavilo da je Krpić 10 puta bolji kapiten nego što je Štilić.

Tako i kad biramo uprave, glavna referenca za nekog člana UO je " ma joj dobar momak, Željovac 1/1, skako s nama po gostovanjima" bla bla. Sve je to lijepo, ali tako nikad nećemo naprijed.

Bogami pojedoše nas nekakve sujete, ego i slično. Što znači opet da nam klubom upravljuju emocije. Ja neću s ovim, a ovaj neće sa onim znači da nam interes kluba nije na prvom mjestu. Što je opet loše za biznis tj. pare. Pa ima li igdje uspješnog kluba na ovom svijetu da se ne vodi raciom nauštrb emocija. Ono što kažu nekad moraš sarađivati i sa crnim vragom zarad višeg cilja. A kod nas toga nema, nego daj samo inat nekakav da se ja onom drugom dokažem.

Sve u svemu, mora se djelovat pod oznakom HITNO. Ovaj status quo ne smije više ostat. Ja ne znam majke mi u kojem univerzumu Cerić živi, klub nam se raspada za 100 godina, a on o nekakvim Bayernima, Arsenalima. Halo dan te yebo nenormalni vidiš li šta se dešava, a on jučer/prekjučer daje izjavu ma trenutno sam u pregovorima sa svijetskim klubom. Koga ba boli qrac za to sada, a i to je svakako trebalo biti ozvaničeno neki dan kako je obećao.
mi smo jedini klub u svijetu gdje član kluba nemože birati i biti biran, zato jer nije "jaran". ovo ostalo se sve slažem
Ma možda sam se pogrešno sam izrazio, znam da ti i ja ne možemo birati ko će sutra biti u upravi nego sam htio reći da ti koji budu izabrani na osnovu jaranstva ništa konkretno ne urade, a pravda ih se time eto što su Željovci.
shvatio sam ja tebe, samo kazem da jedine benefite od članske kartice imas 10% u shopu. ono da mozes birati i biti biran samo stoji na papiru ;)
moSa ljoŽe

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 08 mar 2021, 13:34

KANA je napisao/la:
08 mar 2021, 13:24
:rol: **** majku ,uvijek si bio sol na ranu
:rol: Šta da kažem brate, kad je sve jasno...srce mi se cijepa zbog svega, ali ne vidim niti jedan promil nade.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 mar 2021, 13:37

Dejan1921 je napisao/la:
08 mar 2021, 13:34
KANA je napisao/la:
08 mar 2021, 13:24
:rol: **** majku ,uvijek si bio sol na ranu
:rol: Šta da kažem brate, kad je sve jasno...srce mi se cijepa zbog svega, ali ne vidim niti jedan promil nade.
ma nista brate samo nastavi sve sta ti je na umu ti nama rokni :tokralju: sretni smo sto te imamo i pisi cesce :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 mar 2021, 13:37

braco je napisao/la:
Sve u svemu, mora se djelovat pod oznakom HITNO. Ovaj status quo ne smije više ostat. Ja ne znam majke mi u kojem univerzumu Cerić živi, klub nam se raspada za 100 godina, a on o nekakvim Bayernima, Arsenalima. Halo dan te yebo nenormalni vidiš li šta se dešava, a on jučer/prekjučer daje izjavu ma trenutno sam u pregovorima sa svijetskim klubom. Koga ba boli qrac za to sada, a i to je svakako trebalo biti ozvaničeno neki dan kako je obećao.
Sam si spominjao sukob Ceric-Balic, Karavdic i mahalsko i netacno prenosenje informacija Balica sa sjednica i slicno. Stub UO je bio Badzak i cim on konacno dostavi tu ostavku ili kako to vec ide UO ce se raspasti jer ostatak nije u super odnosima. Badzak i jeste bio vise predsjednik nego potpredsjednik. Zato mu i zamjeram odlazak jer nama nece trebat jedan novi nego najmanje 5-6 novih clanova UO. Puno nam je ovdje bitnije djelovanje ljudi tj. clanova UO, kada govorimo o tome, koji su tu, vide sve svojim ocima sta se desava sad, ali nema toga. To je gore.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 08 mar 2021, 13:42

Ceric ce napraviti novog i boljeg Zelju, zivi bili pa vidjeli

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 mar 2021, 13:42

LjoZee je napisao/la:
08 mar 2021, 13:37
braco je napisao/la:
Sam si spominjao sukob Ceric-Balic, Karavdic i mahalsko i netacno prenosenje informacija Balica sa sjednica i slicno. Stub UO je bio Badzak i cim on konacno dostavi tu ostavku ili kako to vec ide UO ce se raspasti jer ostatak nije u super odnosima. Badzak i jeste bio vise predsjednik nego potpredsjednik. Zato mu i zamjeram odlazak jer nama nece trebat jedan novi nego najmanje 5-6 novih clanova UO. Puno nam je ovdje bitnije djelovanje ljudi tj. clanova UO, kada govorimo o tome, koji su tu, vide sve svojim ocima sta se desava sad, ali nema toga. To je gore.
Ma znaš šta, majke mi nekad razmišljam bolje je i da pukne skroz nego da ostane status quo. Ovako guranje pod tepih, žmirenje na jedno oko, nas je i dovelo do ovoga svega. Nikad se do kraja ne raščiste stvari u Želji pod krinkom da se ne talasa i ne stvara loša atmosfera. Isto ko i ovo gowno od države nam, status quo i rahat patnja nas satraše.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 08 mar 2021, 13:47

TigerWoods je napisao/la:
08 mar 2021, 13:42
SSR jesi to ti?

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 mar 2021, 13:50

evo Koke osim sto je dobar sa Fergusonom evo ga i sa TigerWoods -om :tokralju:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 mar 2021, 13:51

braco je napisao/la:
Ma znaš šta, majke mi nekad razmišljam bolje je i da pukne skroz nego da ostane status quo. Ovako guranje pod tepih, žmirenje na jedno oko, nas je i dovelo do ovoga svega. Nikad se do kraja ne raščiste stvari u Želji pod krinkom da se ne talasa i ne stvara loša atmosfera. Isto ko i ovo gowno od države nam, status quo i rahat patnja nas satraše.
Nemam ni ja problem da sve i izadje na vidjelo i tako stvari budu jasnije, a s obzirom kako se (ne)pripremaju za kup i sta (ne)rade na ovim treninzima to bi se moglo desiti sve u srijedu/cetvrtak kad ispadnu iz istog.
Dabogda sve u javnost izaslo sta radite pa da vas se ocrni za sva vremena, ublehe!

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 08 mar 2021, 13:51

Meni partije koje pruzamo ove sezone ne idu u glavu. Jednostavno ne mogu da ih shvatim, ne mogu da racionalisem. Na pocetku sezone smo igrali lijepo (moze se reci) po zemlji, gdje je bilo zanimljivih pasova, dubinskih, smislenih. I kad poredim to sa utakmicom sad u Tuzli gdje smo 90 min nabijali loptu na juricica, nikako mi ne ide u glavu. Da li je dado bio tolika prevaga na terenu? Izgleda da jeste, dakle kljuc i imperativ je trebao biti dovesti igraca takvog kalibra, što nismo uspjeli, zato i nemamo napretka. O igri u prošloj sezoni necu ni pricati, gdje je to izgledali jako lijepo, iako smo imali kikseva. Ne mogu da shvatim da ja kao laik vidim te neke stvari, a da naš kvazi stručni šta to nije identificirao i riješio? Po mom mišljenju zadnji vezni je prebitna karika u ekipi, a mi takvog zadnjeg veznog nemamo u Meši i Čelikoviću, iako je Meša pružao strašne partije, ali to nije to...

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 08 mar 2021, 13:55

KANA je napisao/la:
08 mar 2021, 13:50
Čovjek je htjeo da kaže da će napraviti novi klub koji će krenuti iz kantonalne lige i zvaće se Bolji Željo. Samo se nije dobro izrazio.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 mar 2021, 13:59

Dejan1921 je napisao/la:
08 mar 2021, 13:55
KANA je napisao/la:
Čovjek je htjeo da kaže da će napraviti novi klub koji će krenuti iz kantonalne lige i zvaće se Bolji Željo. Samo se nije dobro izrazio.
ma tebi treba uvesti jedan post u 7 dana i to je plafon,samo kantonalnu prizivas :roll:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 08 mar 2021, 14:02

KANA je napisao/la:
08 mar 2021, 13:59
Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:

ma tebi treba uvesti jedan post u 7 dana i to je plafon,samo kantonalnu prizivas :oops:
Kana moj, samo da mi je jednu pozitivnu informaciju čuti, lakše bi mi bilo. Samo jednu.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 mar 2021, 14:03

Poredat im 11 bukovih kloceva i jos jednog kloca pored njih 11.
Kloceve staviti u formaciju 4-4-2, romb !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 mar 2021, 14:06

StrikeWarzone je napisao/la:
08 mar 2021, 14:03
Poredat im 11 bukovih kloceva i jos jednog kloca pored njih 11.
Kloceve staviti u formaciju 4-4-2, romb !
slika

Nasa postava sa utakmice protiv TC koja je bila u subotu.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 mar 2021, 14:07

Dejan1921 je napisao/la:
08 mar 2021, 14:02
KANA je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:

ma tebi treba uvesti jedan post u 7 dana i to je plafon,samo kantonalnu prizivas :oops:
Kana moj, samo da mi je jednu pozitivnu informaciju čuti, lakše bi mi bilo. Samo jednu.
evo ti jedna dok imamo pomocni teren nista se ne sekiraj :urnebes: sloziti ce ga Brko sad pa sad :roll:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 08 mar 2021, 14:08

KANA je napisao/la:
08 mar 2021, 14:07
Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:

evo ti jedna dok imamo pomocni teren nista se ne sekiraj :urnebes: sloziti ce ga Brko sad pa sad :roll:
složen je, samo mi neznamo jos nista :cool:
moSa ljoŽe

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 08 mar 2021, 14:08

Svi danas pametni u pm.Ne branim ni Osima,Cerića al kad se nadju da svi komenstirsu treba ovo treba ono ko nas šta pita?Uradit ce i gospodin Badžak kako on hoće baš će on reći aha evo poslusat cu navijace hoce k ne ide iz našeg džepa nego iz njegovog.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 08 mar 2021, 14:09

KANA je napisao/la:
08 mar 2021, 14:07
Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:

:urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 mar 2021, 14:15

braco je napisao/la:
Ma mi smo nekako previše sentimentalni. Fudbal je biznis, a što kažu u biznisu nema mjesta emocijama. Mi nekako sve gledamo kroz prizmu koliko je ko Željovac, dopuštamo da na nam klub vode emocije, a ne racio. Zato smo i klub sa ubjedljivo najviše povratnika među igračima. Vodimo se nekako nostalgijom daj vrati X igrača, to je naš Željovac, voli klub, gine bla bla.

Čist primjer Krpića i Štilića kad je u pitanju kapitenska (iako tad Štila nije bio naš igrač kad se birao novi kapiten nakon što je oduzeta Veci). Kad je izašla vijest da je Krpić novi kapiten, dobro se sjećam komentara nekih naših navijača "đe će bivši igrač pitara biti kapiten, papak iz Brčkog bla bla". Dakle nije local boy, a Štilić je naš. I evo sad se ispostavilo da je Krpić 10 puta bolji kapiten nego što je Štilić.

Tako i kad biramo uprave, glavna referenca za nekog člana UO je " ma joj dobar momak, Željovac 1/1, skako s nama po gostovanjima" bla bla. Sve je to lijepo, ali tako nikad nećemo naprijed.

Bogami pojedoše nas nekakve sujete, ego i slično. Što znači opet da nam klubom upravljuju emocije. Ja neću s ovim, a ovaj neće sa onim znači da nam interes kluba nije na prvom mjestu. Što je opet loše za biznis tj. pare. Pa ima li igdje uspješnog kluba na ovom svijetu da se ne vodi raciom nauštrb emocija. Ono što kažu nekad moraš sarađivati i sa crnim vragom zarad višeg cilja. A kod nas toga nema, nego daj samo inat nekakav da se ja onom drugom dokažem.

Kada je ovaj nas direktor dosao na fuknciiju,da se razumijemo to je decko kojeg poznajem i mnogo dobar momak,svi su pisali postove neka ga ,nas zeljovac ,niko se niti jednog momenta nije zapitao niti na ovom forumu da li je kompetentan da bude direktor ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.