CURVA SUD je napisao/la:
sve je u granicama razumnog to sto ti govoris ,ali moras da shvatis da inter nije niti ce biti nesto slicno 2010 ,jer samo pogledaj ovo .maicon puni 30 i sinoc je jos dobro odigrao ali ovog igraca je vec vrijeme pregazilo ,chivu i on mislim da ima vec ima 31 a i nikad nije bio neki bek dalje imate lucia 33 ali za njega ipak moram priznati to nije problem pa samuel (koji je 10 puta bolji od rannochia ,digla se frka oko nicega)pa cordoba 35 zanetti 37,stankovic 33,cambisaoo 31 milito vec je pukao 32 ,jedino jos sta ima buducnost je snijder ,eto mali couthino (ali treba sacekati pa vidjeti)i mozda motta .
moras da svatis da je inter prosle god. sve lijepo se poklopilo vecina najboljih igraca je bila na vrhuncu i + mourihno i povrede su ih zaobisle ,tako da interu treba mnogo vise nego 2 ili 3 igraca a koliko ja cujem zavrsili su sa kupovinom.
Ako si pratio moje postove, mogao si da vidis da ja navijam samo za Napoli, a od velike trojke najvise cenim Milan - jer je u ima najveci euro prestiz, najslavniju istoriju i najvece igrace koji su igrali u Serie A. Dakle, interista nisam.
Dalje, bespredmetno je raspravljati oko toga da je Milan slabiji od Intera. Jeste slabiji, ali to ne znaci da nece uzeti titulu u Serie A. Naprotiv, Milan je favorit.
Vec sam rekao da je za titulu potrebno uzeti 80 bodova. Milan vec ima pola od toga nakon 18 od 38 kola.
Interu je potrebno da osvaja 2,5 boda po utakmici da bi dosao do titule, sto je uspeo da uradi samo u dve sezone u 102godisnjoj istoriji - pod Trapattonijem 1988-1989. i Mancinijem 2006-07. Dakle, skoro pa nemoguce.
Lazio i Napoli nemaju sansi. Ostaju samo jos Roma i Juve.
Roma je dobra ekipa, ali teret finansija i igranja u LS je prevelik + nemaju desnog beka, a ni sredinu kao prethodnih godina. Uz to, tesko je u dve sezone stici takav zaostatak za vodecim.
Juve nema ekipu za scudetto. Povrede, suspenzije, los januarski mercato samo odmazu u trci. Za njih je realno da budu u top4 ili top5 na kraju. Vise ne mogu da postignu.