Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Serie A
X k'o vila.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I’ve never coached a top club. Inter were not a top club, at least considering their technical values.”
Gasperini
"Inter would have won nothing without Calciopoli"
Gasperini
Tako je, hajde dobit ove zmijice veceras
Gasperini

"Inter would have won nothing without Calciopoli"
Gasperini
Tako je, hajde dobit ove zmijice veceras

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atalanta ili te pregazi ili ne odigra ništa, nema između. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svi znamo zašto to govori, jer je dobio nogu nakon par mjeseci u klubu pa je sad buthhurt. Klasična osobina malih osoba bez karaktera

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osice iz Bergama izgleda večeras u dobrom raspoloženju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobra tekma,Handanovic vec duze vrijeme brani neke lude suteve.
Ovaj Zapata je prejak igrac,ubio je Skirnara.
Sve u svemu Atalanta je bila bliza golu.
Ovaj Zapata je prejak igrac,ubio je Skirnara.
Sve u svemu Atalanta je bila bliza golu.
Serie A uzima režisere prenosa sa Face-a i OBN-a.
Conte će ovo na mišiće uzeti i završiti posao oko scudetta.
Conte će ovo na mišiće uzeti i završiti posao oko scudetta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam jel gledamo istu tekmu ali nije lik nijednom Skriniara prosao ? Rekao bih prije obrnuto da je jer ga je Skriniar par puta body checkom prosuo ko deku.
Atalanta nije bliza golu jer igra sa 10 igraca u napadu. Lukaku je imao priliku da zabije gol jer je izasao 1 na 1.
Tesko da ce Atalanta izdrzati presing svih 90 min mada vjerujem da ce Inter pritisnuti u drugom za pobjedu. Jos vise stegnuti i jos ih vise udarati i dobijamo 1-0.
2-3 puta ga je prosao po lijevoj strani,otresao ga u skoku gdje je Handa odbranio ko beba zvecku iako ga je ovaj drzao sa obe ruke.tiffoso je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:38Ne znam jel gledamo istu tekmu ali nije lik nijednom Skriniara prosao ? Rekao bih prije obrnuto da je jer ga je Skriniar par puta body checkom prosuo ko deku.
Atalanta nije bliza golu jer igra sa 10 igraca u napadu. Lukaku je imao priliku da zabije gol jer je izasao 1 na 1.
Tesko da ce Atalanta izdrzati presing svih 90 min mada vjerujem da ce Inter pritisnuti u drugom za pobjedu. Jos vise stegnuti i jos ih vise udarati i dobijamo 1-0.
Ocigledno ne gledamo istu tekmu
Prijatelju dokaz da ne gledamo je da nije Skriniar tu bio vec De Vrij kod skoka na korneru. Ali dobro, vidi se da ne gledamo istu utakmicu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Skriniar poslije Sulea iz Bayern ima najčudnije pokrete prilikom trčanja. 
Atalanta igra najmoderniji fudbal u Italiji. Brzo, agresivno, na svaku loptu sa 120%, često na samoj ivici faula ali ne i prljavo.
Conte je Inter pretvorio u klasičnu kontrašku ekipu.

Atalanta igra najmoderniji fudbal u Italiji. Brzo, agresivno, na svaku loptu sa 120%, često na samoj ivici faula ali ne i prljavo.
Conte je Inter pretvorio u klasičnu kontrašku ekipu.
Ako je bio De Vrij do mene je za tu situaciju,ali cinjnica je da ga je par puta bas lako Duvan prosao.
Nista uzivaj u utakmici
Nista uzivaj u utakmici
Klasika za Contea, krenulo ga sve mu ide od ruke, i kada ne odigraju nesto dobijaju utakmice. Ovo je bas bitna pobjeda za Inter.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bas Juventusovska pobjeda. Ide scudetto.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sakaj ga Gasperini 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Upravo tako
Ako ne bude povreda Lukaku-Barella-Hakimi tesko ovo Inter moze ispustiti do kraja, imaju sve u svojim rukama pogotovo nakon pobjede veceras .

Ako ne bude povreda Lukaku-Barella-Hakimi tesko ovo Inter moze ispustiti do kraja, imaju sve u svojim rukama pogotovo nakon pobjede veceras .
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Najprljavije sto mozemo pobijediti ali jednostavno i Lukaku je dva puta izasao sam pred golmana i nije pretvorio u gol nazalost.
Teska 3 boda ali samo da prodjemo kroz ovaj teski period i dolaze nam nesto lakse utakmice.
Gasperini klasicni luzer i igra igru tipa Del Neri. Samo brate po krilima i usitni tamo. Nema to meda kad imas dole nasa 3 stuba u odbrani a kroz sredini se nismo ni umorili.
Teska 3 boda ali samo da prodjemo kroz ovaj teski period i dolaze nam nesto lakse utakmice.
Gasperini klasicni luzer i igra igru tipa Del Neri. Samo brate po krilima i usitni tamo. Nema to meda kad imas dole nasa 3 stuba u odbrani a kroz sredini se nismo ni umorili.
Jel se opet Milan bori za top 4, dok ponovo ne dodju na tri boda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.