FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gostovati Slobodi i dočekati Tuzlu u trecem krugu bi bilo idealno.
-
- Kontakt:
City je 7 i vjerovatno će i ostati a mi neparnim gostujemo. Olimpic je s ovom pobjedom 11 znaci i njima gostujemo na kosevu sto je dobro.Historicar je napisao/la: ↑08 mar 2021, 15:29Gostovati Slobodi i dočekati Tuzlu u trecem krugu bi bilo idealno.
-
- Kontakt:
Cruz je korisniji od Velkoskog
E jbg sad, da radi neke sujete propuste priliku da igraju sa finim igračem. Ne bih rekao. Prije da su Resić, Šabanović i slični jednostavno loši igrači, nisu nivo Kovačevića, Đokanovića i sl. Jbg, ni Ajax ne pravi 8 igrača svake sezone, ovo do sad što smo izbacili je top, trojica koji su sad priključeni prvom timu obećavaju. Sasvim dovoljno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22
A Sušić ?
Ne branim Velkoskog, realno je za klupe. Al ne mogu shvatiti zasto su ljudi oduševljeni Sušićem, ja nista specijalno nisam vidjeo od njeg. Ima 2 gola i isto toliko asistencija za godinu dana i 3 dobre utakmice Celtic, Borac BL i Radnik sve ostalo prosjek. Stvarno smo majstori nekog dignuti u nebesa a nekog bacit skroz pod noge.
U ovom trenutku imam osjecaj da bi Sarajevo bez TSS bio prosjecan tim koji bi se borio za Evropu.
Sa @skorom sam malo polemisao, ali ja uvijek opsiran nisam znao poentirati.
Objasnio Jeleskovic da trcanje samo po sebi ne znaci kvalitet igre. Branis,branis Pitaru prijatelju, kao i moj brat @sekac .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kaze Slavko da je otkinut bodic Zelji. Mogao bi on njima otkinut sva tri. Hahahaha
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ni Ibrakovic, a ni Hadzic nisu najsretnija rjesenja. Steta sto nemamo nekog pametnog,sposobnog i emotivno vezanog za FKS.
Kao svojevremeno pokojni Svetozar Vujevic.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nema smisla sad pravit kombinacije kome ćemo ić a koga ćemo dočekat u trećem krugu jer nijedna pozicija nije sigurna i bit će dosta promjena u ovom sljedećem kolu.
Jedino treba navijat da Krupa ne pobjedi kako bi Olimpiku "gostovali" na Koševu i time bi imali 7 utakmica kod kuće a samo 4 na strani.
Jedino treba navijat da Krupa ne pobjedi kako bi Olimpiku "gostovali" na Koševu i time bi imali 7 utakmica kod kuće a samo 4 na strani.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Sta cu ga branit kad je Krste loš to svi vide, spor ne ucinkovit. Samo ne volim dvostruke aršine Sušić kao vrlo dobar a Krste loš. Sušić kao takozvani kapitalac i najskuplji igrac je veci odron od kapitena.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:21bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22
A Sušić ?
Ne branim Velkoskog, realno je za klupe. Al ne mogu shvatiti zasto su ljudi oduševljeni Sušićem, ja nista specijalno nisam vidjeo od njeg. Ima 2 gola i isto toliko asistencija za godinu dana i 3 dobre utakmice Celtic, Borac BL i Radnik sve ostalo prosjek. Stvarno smo majstori nekog dignuti u nebesa a nekog bacit skroz pod noge.
U ovom trenutku imam osjecaj da bi Sarajevo bez TSS bio prosjecan tim koji bi se borio za Evropu.
Objasnio Jeleskovic da trcanje samo po sebi ne znaci kvalitet igre. Branis,branis Pitaru prijatelju, kao i moj brat @sekac .![]()
Faruk Hadzibegic!Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:45Ni Ibrakovic, a ni Hadzic nisu najsretnija rjesenja. Steta sto nemamo nekog pametnog,sposobnog i emotivno vezanog za FKS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑08 mar 2021, 15:56
E jbg sad, da radi neke sujete propuste priliku da igraju sa finim igračem. Ne bih rekao. Prije da su Resić, Šabanović i slični jednostavno loši igrači, nisu nivo Kovačevića, Đokanovića i sl. Jbg, ni Ajax ne pravi 8 igrača svake sezone, ovo do sad što smo izbacili je top, trojica koji su sad priključeni prvom timu obećavaju. Sasvim dovoljno.
Resic kao djecak zabi u Evropi i jos jedan lijep gol u Pl i onda dade i Partizanu i za U21. Jednostavno potonuo, nije trenutno ni blizu kvaliteta za FKS. Slicno je i sa Šabanovicem. Potpuno si u pravu po pitanju broja iskolovanih mladica koji zasluzuju biti profesionalci u FKS. Dobro je, ali moze i mora bolje. Skauting treba pojacati u BiH, a pokusati i vani. Prije 90-tih Bosna je bila rasadnik talenata, ali slab razvoj infrastrukture i strucnog rada u odnosu na okruzenje daje utisak da u BiH nema talenata. Rekao bih da se i finansijski Akademija potpuno isplacuje, za razliku od formiranih igraca iz vana ili iz BiH.
-
- Kontakt:
Krupa gostuje mladosti i ako ne pobjedi ostaje 12 a Olimpic 11. Gotovo izvjesno je da ce Tz city biti 7 njima gostujemo. Bitno je da mladost dobije,, posto ce radnik izgubit u BL od Borca, mladost ide na poziciju 9.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:47Nema smisla sad pravit kombinacije kome ćemo ić a koga ćemo dočekat u trećem krugu jer nijedna pozicija nije sigurna i bit će dosta promjena u ovom sljedećem kolu.
Znaci vrlo moguce Olimpic 11. Mladost 9, City 7 to bi gostovali, a ovo dole od 2 do 6 sve je otvoreno , volio bi da gostujemo na grbavici. Al vidjet ćemo, još jedno kolo pa cemo sve znati.
-
- Kontakt:
Na njega bi se jedino i moglo racunati, ali sumnjam da bi prihvatio, nije bas nesto pogurao FKS,samo verbalno da. Ima jos jedna stvar sto bi ustalasao vjerovatno cijelu Upravu. Cisto sumnjam da bi njegov ego mogao podnijeti one koji nisu vezani za FKS kroz istoriju. Zato bih rekao NE, ali kad bi to mogao shvatiti kao da radi u nekom klubu iz Evrope(a da voli klub i vezan za njega) i prihvati sve poztivno u Klubu(ako je pozitivno)onda Da.Napapijri je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:04Faruk Hadzibegic!Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:45Ni Ibrakovic, a ni Hadzic nisu najsretnija rjesenja. Steta sto nemamo nekog pametnog,sposobnog i emotivno vezanog za FKS.
Bojim se da bi bio nonsalantan i da bi u Klub vratio bivse, koji sem Cale i DZ.Uscuplica bas i ne zasluzuju biti uz FKS.
Slabo je ko bio voljan da u vrijeme virsli pogura FKS,nek im je na cast. Ako bi Upravu prihvatio kao nadredjene, zasto NE?
-
- Kontakt:
Uh kako nam se misljenja razilaze. No forum je, da si mi zdravo prijatelju. Nista protiv tebe, samo drugacije mislimo i vidimo situacijubordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:03Sta cu ga branit kad je Krste loš to svi vide, spor ne ucinkovit. Samo ne volim dvostruke aršine Sušić kao vrlo dobar a Krste loš. Sušić kao takozvani kapitalac i najskuplji igrac je veci odron od kapitena.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:21bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22
A Sušić ?
Objasnio Jeleskovic da trcanje samo po sebi ne znaci kvalitet igre. Branis,branis Pitaru prijatelju, kao i moj brat @sekac .![]()

Imaš PPSamozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:21bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22
A Sušić ?
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Pa dobro ok je imati razlicita mišljenja. Ti misliš da Sušić puno doprinosi moje mišljenje da je njegova igra i učinak slabašan naročito kao najplačenijeg igraca. Al gotivan si mi na forumu, ziv i zdrav bioSamozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:22Uh kako nam se misljenja razilaze. No forum je, da si mi zdravo prijatelju. Nista protiv tebe, samo drugacije mislimo i vidimo situacijubordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:03Sta cu ga branit kad je Krste loš to svi vide, spor ne ucinkovit. Samo ne volim dvostruke aršine Sušić kao vrlo dobar a Krste loš. Sušić kao takozvani kapitalac i najskuplji igrac je veci odron od kapitena.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:21
![]()

Trenutno korisnika/ca: itatabisine, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 63 gosta.