FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
desperados
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Porazgovarace Grado s damama u toku sedmice nista se ne sikirajte
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Grado je pichoka što to ne kaže javno, jeb.e se i njega za klub dok god je on šef stručnog štaba to je bitnije. A i nije nikakvo opravdanje, jer samo budala može staviti saleta od prve minute da igra. Čuj biće sastanak
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Cuj "neki igraci su limitirani i sticajem okolnosti su u Slobodi". Pa j3bem te u dupe ne stavljam ih ja da igraju, a ako ti naredjuju iz Uprave onda imaj obraza i mu da pa reci javno tako i tako je, necu vise i cao.
Ako ti je neko limitiran i ne moze odgovoriti zadatku onda ga ne ubacujes, imas u OP toliko talenata i znas da ne migu biti gori od tih limitiranih, Said ako ne igra dobro onda i njega ostavis na klupi, prilagodis formaciju igracima koje imas, koji racku su te ucili na tim predavanjima za trenera.
Ako ti je neko limitiran i ne moze odgovoriti zadatku onda ga ne ubacujes, imas u OP toliko talenata i znas da ne migu biti gori od tih limitiranih, Said ako ne igra dobro onda i njega ostavis na klupi, prilagodis formaciju igracima koje imas, koji racku su te ucili na tim predavanjima za trenera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
desperados je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:36Porazgovarace Grado s damama u toku sedmice nista se ne sikirajte
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ekipi treba reset.
Sacekati protiv Veleza, ako ne bude makar bod treba maknuti Gradu, ne bi li se ekipa malo probudila,jer drugog nacina nema. A i zbog njega samog, ako zeli da zastiti svoju karijeru i ovo sto je do sad napravio.
Samo ko bi zelio doci u ovakvu Slobodu, ali to nije Gradin problem
a i vjerujem da Azmir trazi rjesenje, i ukljucio se jer vidi da je sa ovim vrag odnio salu, jedan kiks i bgm moze bit veselo.
e **** ga ja lako je govorit reci nareduju mi pa noga ko Kuduzu u Radnicki. I ti ljudi hrane porodice od neceg, a znamo svi kakvi su ovi. I ovo sto je rekao bice ukoren vjeruj mi
cak sta vise moguce da je vec bivsi pa i ovako se usudjuje da prica, vi kao da na marsu ziviti pa ne znate ko nam vodi klub
Kuduz je platu trazio privatno pa u Radnickom zavrsio, a ovaj da ih javno pljuje
Sacekati protiv Veleza, ako ne bude makar bod treba maknuti Gradu, ne bi li se ekipa malo probudila,jer drugog nacina nema. A i zbog njega samog, ako zeli da zastiti svoju karijeru i ovo sto je do sad napravio.
a i vjerujem da Azmir trazi rjesenje, i ukljucio se jer vidi da je sa ovim vrag odnio salu, jedan kiks i bgm moze bit veselo.
e **** ga ja lako je govorit reci nareduju mi pa noga ko Kuduzu u Radnicki. I ti ljudi hrane porodice od neceg, a znamo svi kakvi su ovi. I ovo sto je rekao bice ukoren vjeruj mi
cak sta vise moguce da je vec bivsi pa i ovako se usudjuje da prica, vi kao da na marsu ziviti pa ne znate ko nam vodi klub
Kuduz je platu trazio privatno pa u Radnickom zavrsio, a ovaj da ih javno pljuje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovdje osim stopera, prave desetke i napadaca obavezno treba i pravi iskusan trener....inace smo glavni kandidati za cvajtu.
Grado rece vidicemo protiv Olimpika kako smo radili,evo vidili smo nikako.ekipu ne mpzemo cijelu mjenjati,ali strucni stab mozemo na celu s tobom Grado,i patokarom ragetom...napolje klosari jedni....dok ne bude prekasno...ako opet ispadnemo,zavrsicemo ko celik.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
neki igraci su limitirani - puff ulazi Kadric makar po 15-20 minuta svaku utakmicu.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:38Cuj "neki igraci su limitirani i sticajem okolnosti su u Slobodi". Pa j3bem te u dupe ne stavljam ih ja da igraju, a ako ti naredjuju iz Uprave onda imaj obraza i mu da pa reci javno tako i tako je, necu vise i cao.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Sunderland
- Kontakt:
Sto ne kaze nareduju mi iz moje agencije da mora Kadric igrati 15-20 minuta, Saleta vec drugu utakmicu i slicno. Nego eto on je fin, izvadis Mujagića, jer ti Kadra mora igrati, a momak meda ne moze laznuti. Ovi su krivi sto nisu nasli stopera, ali i on je kriv sto slusa svoje iz agencije koja ga vodi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:40ekipi treba reset.
Sloboda je moja nacija
Care koji trener je bez dlake na jeziku ne samo kod nas nego u kompletnoj ligi koji je prozvao Upravu, menadzere ili direktno igraca ? Mnogo veci treneri od Grade nisu to nikada ucinili. Da to uradi to bi mu bio kraj ne sam kod nas nego kao treneru jer ni jedan klub ga vise ne bi za zivota angazovao.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:37Grado je pichoka što to ne kaže javno, jeb.e se i njega za klub dok god je on šef stručnog štaba to je bitnije. A i nije nikakvo opravdanje, jer samo budala može staviti saleta od prve minute da igra. Čuj biće sastanak![]()
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa i to je sigurno istina. Iz aviona se vidi da je Sloboda poligon za afirmisanje menadzera, direktora i raznih igraca koji moraju igrati. Nikad ovako nije bilo otvoreno, ali sta ocekivati kad javno rekose da su se uzele pare da covjek dodjeSunderland je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:48Sto ne kaze nareduju mi iz moje agencije da mora Kadric igrati 15-20 minuta, Saleta vec drugu utakmicu i slicno. Nego eto on je fin, izvadis Mujagića, jer ti Kadra mora igrati, a momak meda ne moze laznuti. Ovi su krivi sto nisu nasli stopera, ali i on je kriv sto slusa svoje iz agencije koja ga vodi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:40ekipi treba reset.
podjoh dat neku analizu kako imamo puno rovitih, kako smo izgubili puno odlaskom Tomasevica, kako su neka djeca ocekivano pala jer je to normalno za mlade igrace.
ali sve to nema smisla kad si pogodio gro price sa tim komentarom.dzaba sve dalje naglabati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Izjava Grade nakon meča upućuje da će za koji dan dati ostavku...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tip pravda sebe, sad prebacuje na igrace....pa ne stavljamo mi onog antitalenta na desnog beka, decko ne zna da li igra beka ili nesto drugo, izgubljen u prostoru.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:38Cuj "neki igraci su limitirani i sticajem okolnosti su u Slobodi". Pa j3bem te u dupe ne stavljam ih ja da igraju, a ako ti naredjuju iz Uprave onda imaj obraza i mu da pa reci javno tako i tako je, necu vise i cao.
-
Sunderland
- Kontakt:
Zeludac me boli, sto je najgore ovaj Anwar na treningu nije loš uopšte ako nista moze trcati, nadam se da ce igrati protiv Veleza jer gori od ovih ne moze biti. Pun mi covjece **** ovog eto nisam ja oni su, a vodi te ista agencija ko Kadru, Mujagića, partnerska agencija koja vodi Golubovića, Beganovića, Devedžića i slicno.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:51pa i to je sigurno istina. Iz aviona se vidi da je Sloboda poligon za afirmisanje menadzera, direktora i raznih igraca koji moraju igrati. Nikad ovako nije bilo otvoreno, ali sta ocekivati kad javno rekose da su se uzele pare da covjek dodjeSunderland je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:48Sto ne kaze nareduju mi iz moje agencije da mora Kadric igrati 15-20 minuta, Saleta vec drugu utakmicu i slicno. Nego eto on je fin, izvadis Mujagića, jer ti Kadra mora igrati, a momak meda ne moze laznuti. Ovi su krivi sto nisu nasli stopera, ali i on je kriv sto slusa svoje iz agencije koja ga vodi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:40ekipi treba reset.
podjoh dat neku analizu kako imamo puno rovitih, kako smo izgubili puno odlaskom Tomasevica, kako su neka djeca ocekivano pala jer je to normalno za mlade igrace.
ali sve to nema smisla kad si pogodio gro price sa tim komentarom.dzaba sve dalje naglabati
Imaj brate muda reci jednom u životu sta je kako je, a ne sada kada ne ide ti pricas. Trebao si odmah reci na pocetku kako stvari stoje i cao.
Sloboda je moja nacija
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Onda se da ostavka i šuti jel tako. Grado mora dati ostavku još danas sve duže što se ceka je gora situacija. Velež će nam zabiti golova koliko budu htjeli sa ovakvom našom igrom. Niti ima igre niti ima zalaganja i trčanja.merak je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:49Care koji trener je bez dlake na jeziku ne samo kod nas nego u kompletnoj ligi koji je prozvao Upravu, menadzere ili direktno igraca ? Mnogo veci treneri od Grade nisu to nikada ucinili. Da to uradi to bi mu bio kraj ne sam kod nas nego kao treneru jer ni jedan klub ga vise ne bi za zivota angazovao.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:37Grado je pichoka što to ne kaže javno, jeb.e se i njega za klub dok god je on šef stručnog štaba to je bitnije. A i nije nikakvo opravdanje, jer samo budala može staviti saleta od prve minute da igra. Čuj biće sastanak![]()
Kompletan stručni štab ostavka.
Daj Azmire odmah Husrefa, svakako Sloga ne moze u Evropu, pored Sarajeva, zapadnog Mostara i B. Luke, a Sloboda je pravo ugrozena.... 
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja neki dan reko da se uzdam jedino u Azmira da ne ispadnemo. Nemamo mi vise nikoga goreg od nas u ligi sto se tice igrackog, trenerskog, rukovodstva itd. Azmir bi trebao nas spasavati jer zna koliko je truda napravio da nas vrati u ligu i ne bi trebao dati da se neko popisa na to sto je uspio.
I onaj nas mali umjesto da se ugleda na Bandica jos nas yebe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta bi đe gori
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sariel1987
- Kontakt:
Rekoh i bod je dobar.
Protiv veleza bod ko kuca .. da je makar nakukat jedan bod
Kakav je sale bio?
Protiv veleza bod ko kuca .. da je makar nakukat jedan bod
Kakav je sale bio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.