FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 08 mar 2021, 17:13

braco je napisao/la:
08 mar 2021, 16:39
SudoHusika je napisao/la:
08 mar 2021, 16:31
Ja ne mogu da vjerujem da Olimpik dolazi na Grbavicu i najavljuje bodove. Tj Slavko.

E šta uradiste jadnici jadni. Nemam riječi.
Isto ko što je Slobodan Starčević prije 2 godine najavljivao da ide po bodove na Grbavicu u onom nizu poraza pa nas dobio 3-2 na Grbavici. Sve se ponavlja.

Što se tiče ovog posta što je @ljože kopirao, uzmite ga s dozom rezerve. Sad se svakako dušmani naslađuju, može neki pitar se predstavljat ko naš navijač i konstruisat priču tako što pročita na ovoj temi da su igrači cugali u Tuzli i onda samo na to doda neku svoju verziju i to je to. Prvo što mi upalo u oko je to da kao Zec koji ima 33 godine i nema 20 utakmica u zadnje 3 godine, konstantno povrijeđen i on tražio papire sad zimus za transfer. Ali eto kažem s dozom rezerve uzimajte sve.
Ma ima negdje bas davno da sam pisao ovo za Lendrica. Sve to iz usta prvotimca pitara koji je bas dobar s jednim nasim koji mu sve to prenosi. Psuju majke jedni drugim na treninzima, Lendric se zajebaje s Amarom kao ko vas **** tuzit cu opet klub. Na terenu sto sam cuo od vise igraca vlada anarhija gdje se jebu majke psuje tjera s pozicije. Zamisli ti da udje jedan nas igrac i kaze drugom mrs odavde ja ovdje vladam :urnebes:
Sto je najgore i kako sam cuo Amara boli **** i on se zajebaje, ne dodje na trening kako mu kurcu cejf, onda psuje mater tom gore sto nas je tuzio. Uostalom sve to se i vidi i preko tva.
Napisao si i sam maloprije ovo treba istjerati na cistac i guranje pod tepih nas je dovelo ovdje. Nisu vise bitne posljedice al se mora jednom rijesiti. Ne treba ni spominjati da je Lendric imao od kluba ljude koji ga prate da ne bi kockao. Dok je najbolji kod nas bio onu prvu sezonu kad smo se kleli u njega lik hladno kaze boli me **** sutra da mi pitari daju vise para preso bi. Kako je kuhao s navijacima u mostaru pa se vratio dole kao da nista nije bilo. Sve to i jos mnogo stvari treba javno objasniti da se ne desi opet da ga neko vrati za pola godine u klub.
Cuva Bog Zelju svog!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 mar 2021, 17:14

Roki12 je napisao/la:
08 mar 2021, 17:10
Pričao sam s predsjednikom Samirom Cerićem i rekao sam da postoji jedan uslov da ostanem. To je da mi ekipa i stručni štab kaže kakve su im ambicije u ovoj sezoni, ako je to neka prosječnost ja ne želim biti dio toga. Mene interesuje samo borba za titule, i ako će to bit cilj ekipe, onda sam spreman i dalje biti u klubu. Ako nam ambicije budu da smo najbolji, spreman sam biti dio toga, rekao je Badžak.

U narednih nekoliko dana bit će poznat konačni epilog i da li će jedan od najbitnijih ljudi u rukovodstvu kluba ipak promijeniti svoju odluku.
Meni je ovo smjesno, dok ne budu novci u klub nema nista od ovoga, isplati igrace i sve uposlenike do kraja a onda prica o nekim ciljevima !
Mjau !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 mar 2021, 17:16

Odavno je trebalo početi šamarati tzv. igrače. Ako nisi zadovoljan, kasni ti plata izvoli traži bolje. A da se oni sprdaju sa klubom, jedan ušljo Lendrić i pizdurina Veselinović da nam ucjenjuju klub, e to mi ne ide u glavu. Kako smo to sebi dopustili? Ja bi ih sada lovio bilo gdje u gradu i šaketao.
S druge strane i Amar je sam kriv. Ovoliku količinu škarta dovesti u klub i očekivati nešto pozitivno, ne bi ni najveći amater, a ne jedan iskusni lisac kao on. Očito ga ego pojede, gdje još umišlja da je bog i batina i da mu se niko ne smije suprotstaviti.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 mar 2021, 17:17

HongKong je napisao/la:
08 mar 2021, 17:13
braco je napisao/la:
Ja ne mogu da vjerujem da Olimpik dolazi na Grbavicu i najavljuje bodove. Tj Slavko.

Isto ko što je Slobodan Starčević prije 2 godine najavljivao da ide po bodove na Grbavicu u onom nizu poraza pa nas dobio 3-2 na Grbavici. Sve se ponavlja.

Što se tiče ovog posta što je @ljože kopirao, uzmite ga s dozom rezerve. Sad se svakako dušmani naslađuju, može neki pitar se predstavljat ko naš navijač i konstruisat priču tako što pročita na ovoj temi da su igrači cugali u Tuzli i onda samo na to doda neku svoju verziju i to je to. Prvo što mi upalo u oko je to da kao Zec koji ima 33 godine i nema 20 utakmica u zadnje 3 godine, konstantno povrijeđen i on tražio papire sad zimus za transfer. Ali eto kažem s dozom rezerve uzimajte sve.
Ma ima negdje bas davno da sam pisao ovo za Lendrica. Sve to iz usta prvotimca pitara koji je bas dobar s jednim nasim koji mu sve to prenosi. Psuju majke jedni drugim na treninzima, Lendric se zajebaje s Amarom kao ko vas **** tuzit cu opet klub. Na terenu sto sam cuo od vise igraca vlada anarhija gdje se jebu majke psuje tjera s pozicije. Zamisli ti da udje jedan nas igrac i kaze drugom mrs odavde ja ovdje vladam :urnebes:
Sto je najgore i kako sam cuo Amara boli **** i on se zajebaje, ne dodje na trening kako mu kurcu cejf, onda psuje mater tom gore sto nas je tuzio. Uostalom sve to se i vidi i preko tva.
Napisao si i sam maloprije ovo treba istjerati na cistac i guranje pod tepih nas je dovelo ovdje. Nisu vise bitne posljedice al se mora jednom rijesiti. Ne treba ni spominjati da je Lendric imao od kluba ljude koji ga prate da ne bi kockao. Dok je najbolji kod nas bio onu prvu sezonu kad smo se kleli u njega lik hladno kaze boli me **** sutra da mi pitari daju vise para preso bi. Kako je kuhao s navijacima u mostaru pa se vratio dole kao da nista nije bilo. Sve to i jos mnogo stvari treba javno objasniti da se ne desi opet da ga neko vrati za pola godine u klub.
e to upravo mi nikad necemo izaci na zelenu granu dok nam ispod tepiha ima pofino stvari koje su se zataskale zato sad kad se svaki igrac vidi sa nargilom cuga pred tekmu uslika se i objavi javno ako oni nas mogu uništavati mozemo i mi njih i onda ce nauciti cijeniti klub i navijace koji kao budale se jave svakoj akciji pomoći klubu

zato je bolje ovako izbaciti sve na čistac pa ko bos a ko hadzija

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 mar 2021, 17:19

voltron30 je napisao/la:
08 mar 2021, 17:16
Odavno je trebalo početi šamarati tzv. igrače. Ako nisi zadovoljan, kasni ti plata izvoli traži bolje. A da se oni sprdaju sa klubom, jedan ušljo Lendrić i pizdurina Veselinović da nam ucjenjuju klub, e to mi ne ide u glavu. Kako smo to sebi dopustili? Ja bi ih sada lovio bilo gdje u gradu i šaketao.
S druge strane i Amar je sam kriv. Ovoliku količinu škarta dovesti u klub i očekivati nešto pozitivno, ne bi ni najveći amater, a ne jedan iskusni lisac kao on. Očito ga ego pojede, gdje još umišlja da je bog i batina i da mu se niko ne smije suprotstaviti.
Sve cesce se sjetim one tvoje cuvene da ovo ne vrijedi vise pratiti i da treba zivce cuvati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 mar 2021, 17:20

Vjerujem u ovu priču o bojkotu. Igrači su kvarljiva roba. Ako ne prođu KUP i ne pobjede Olimpika na trening se MORA otići.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 mar 2021, 17:21

Badžak o svom povratku: Ostat ću pod uslovom da...

Ipak, u izjavi za Oslobođenje i ****, Badžak je najavio da postoji mogućnost njegovog daljeg angažmana u klubu.

- Pričao sam s predsjednikom Samirom Cerićem i rekao sam da postoji jedan uslov da ostanem. To je da mi ekipa i stručni štab kaže kakve su im ambicije u ovoj sezoni, ako je to neka prosječnost ja ne želim biti dio toga. Mene interesuje samo borba za titule, i ako će to bit cilj ekipe, onda sam spreman i dalje biti u klubu. Ako nam ambicije budu da smo najbolji, spreman sam biti dio toga, rekao je Badžak.

U narednih nekoliko dana bit će poznat konačni epilog i da li će jedan od najbitnijih ljudi u rukovodstvu kluba ipak promijeniti svoju odluku.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 08 mar 2021, 17:21

Svi znaju da ga miniraju, a vecini igraca koji to rade nije prvi put. Redovno su minirali i mnoge od prethodnih trenera. Bekric, Kosoric, Lendric, Zec. Sve su to mine za svlacionicu i Amar je znao da su takvi, pa ih je opet doveo u klub.. Veselinovic je povodljiva picka, a i to se znalo.. Ovo za Stilu mi je iskreno iznenadjenje, ali ocito je da u zadnjih pola godine igra preko kurca. Uglavnom, Amar nema nikakvog autoriteta nad igracima. Imamo identicne probleme u svlacionici koji su krasili i prethodne trenere..

Jos samo fali da Bekric u poluvremenu sa igracima dogovara taktiku i nacin na koji ce igrati..

A ovo sto se odnosi na svezane ruke i kaznjavanje ogu okaciti macku o rep. Kako ce ih kazniti kad im plivas nekoliko plata.. Sta, odbices im od plate koju nikad nisu primili?
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 08 mar 2021, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 mar 2021, 17:25

Ma Amar mora ici jer je sam doveo te levate u klub ali apsolutno igraci moraju odgovarati za ovo ma ko trener bio i kako se zvao ima da ga postujes jer ne udaras na trenera nego na klub.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 mar 2021, 17:28

Bojkot, priča 5. Saučesnici manje više isti kao i u prethodnim sezonama.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 08 mar 2021, 17:32

A mi pratimo,.navijamo i nerviramo se. Mater vam **** ovo je nepostovanje prema nama navijacima, ne samo prema treneru i klubu. Ako je istina.

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 08 mar 2021, 17:35

Ako je sve ovo istina onda smo mi u gadnim problemima,iznenadilo me ovo za kapitena ali je pirmjetno da u zadnjih godinu dana igra zato što mora....
Nažalost previše se šljama nakupilo,a i nezgodna je relacija Amar-igrači,ovaj doveo sve šljamove a ovi sad rade šta hoće....
Prijatno sam iznenađen ovim postom ako je istina ali neki rez je definitvno morao doći,ništa ne možemo osim da mislimo da će biti bolje ali stvarno stvarno previše nezgodna situacija
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 mar 2021, 17:39

HongKong je napisao/la:
braco je napisao/la:

Nažalost Lendrić nije jedini koji ima problema s kockom u ovom timu. Kad skontaš kad su nam stariji ovakvi, šta će onda Gasal i Kulašin sutra naučit od njih, hoće li nam i oni ovako yebat živce jer će mislit da je anarhija ok pošto i stariji to rade.

Dosta ovih igrača već godinama nama yebu živce. Nigdje se duže ne trpe polovnjaci nego u Želji. Svuda bi Veselog nabili nakon po godine samo ga mi trpimo 3 godine još mu produžiš ugovor. PA UBIJ SE STUHO DOBOJSKA DA RODIN IMA VIŠE GOLOVA U SEZONI OD TEBE.

Da dodam još i luzerski mentalitet pojedinaca koji su godinama tu.

Čist primjer toga je kad neki dan Siniša rekao ako odigramo x s pitarima da se trebamo halalit od titule koliko god to teško navijačima palo.

Kakav je to luzerski mentalitet grob te yebo, zato i stalno ga pušimo u ključnim utakmicama.

Ne bi mr čudilo da je i to jedan od razloga što smo zijanili jer su očigledno tim načinom razmišljanja halalili od titule pa su gostovanje Tuzli shvatili ko izlet.

Titraju im navijači muda po instagram komentarima pa ovi kontaju da su bogovi yebo te hljeb.

Amara nadmudri trener Krupe koji ima 22 godine, pa možeš mu otac biti.

Nemoj ni igrat ako imaš takav stav. Što ti kažeš Pidro, Dupovac i Pejović će ti uzet titulu, pa roknite se bog vas yebo!
Zadnja izmjena: braco, dana/u 08 mar 2021, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 mar 2021, 17:43

Ono sto imamo od zvanicnih informacija tj. informacija preko ovih portala sto baratuju tim informacijama iz kluba:

1. Sukob pred derbi Ivana i Amara (razlog nebitan)
2. Neodlazak na zajednicku veceru nakon TC
3. Izjavu potpredsjednika gdje kaze da igraci nisu ispostovali dogovor i da nece da bude dio kluba ili tima koji NE ZELI da se bori za titulu. Znaci nije ne moze iz ovog ili onog razloga nego ne zeli ni pokusati.
4. Kroz izjavu opet saznajemo da dva igraca zovu u svoje ime, a ne u ime ekipe da podrze potpredsjednika.

Kroz ovo sve se vidi da raskol u ekipi. Opet kazem ovaj gore post je sve nesto sto je bilo i same situacije su nebitne koliko srz da je taj problem na relaciji Amar-igraci nesto sto nas dodatno koci i da postoji. Obje strane su tu krive i nema se ko zaliti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 mar 2021, 17:43

braco je napisao/la:
08 mar 2021, 17:39
HongKong je napisao/la:
braco je napisao/la:

Nažalost Lendrić nije jedini koji ima problema s kockom u ovom timu. Kad skontaš kad su nam stariji ovakvi, šta će onda Gasal i Kulašin sutra naučit od njih, hoće li nam i oni ovako yebat živce jer će mislit da je anarhija ok pošto i stariji to rade.

Dosta ovih igrača već godinama nama yebu živce. Nigdje se duže ne trpe polovnjaci nego u Želji. Svuda bi Veselog nabili nakon po godine samo ga mi trpimo 3 godine još mu produžiš ugovor. PA UBIJ SE STUHO DOBOJSKA DA RODIN IMA VIŠE GOLOVA U SEZONI OD TEBE.

Da dodam još i luzerski mentalitet pojedinaca koji su godinama tu.

Čist primjer toga je kad neki dan Siniša rekao ako odigramo x s pitarima da se trebamo halalit od titule koliko god to teško navijačima palo.

Kakav je to luzerski mentalitet grob te yebo, zato i stalno ga pušimo u ključnim utakmicama.

Ne bi mr čudilo da je i to jedan od razloga što smo zijanili jer su očigledno tim načinom razmišljanja halalili od titule pa su gostovanje Tuzli shvatili ko izlet.

Titraju im navijači muda po instagram komentarima pa ovi kontaju da su bogovi yebo te hljeb.

Amara nadmudri trener Krupe koji ima 22 godine, pa možeš mu otac biti.

Nemoj ni igrat ako imaš takav stav. Što ti kažeš Pidro, Dupovac i Pejović će ti uzet titulu, pa roknite se bog vas yebo!
ovim nasim primadonama jeste da nisam za toal beogradski princip slupati auto polomiti kosti i tako to i vidio bi kako bi svi naspanovani bili i ovo se ne bi dogadjalo

jos jednom ponavljam nisam za to al kad im je covjek bukvalno sve dao i dobili smo da svi po nama golden shower rade.

I žali boze amara mogao je otici u legendu da se nije prihvatio ovoga al ovako je sam kriv sto ga svi sada pljuju

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 mar 2021, 17:44

A mnogi su tu jer znaju sta je Željo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 08 mar 2021, 17:48

Samo ću reći da ovo gore nije istina
moSa ljoŽe

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 mar 2021, 17:50

Ja vjerujem u ovo sto posto. Pa na isti nacin je Amar i dosao u klub i kasnije otvarao sampanjac. Karma je ****, davno receno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 mar 2021, 17:52

lijevapolutka je napisao/la:
08 mar 2021, 17:48
mozes li reci kako ti znas da nije istina kad je dosta ljudi reklo da se slaze sa ovim i da se dosta stvari poklapa

Hole82
Kontakt:

Post Postao/la Hole82 » 08 mar 2021, 17:55

lijevapolutka je napisao/la:
08 mar 2021, 17:48
Istina je druze istina je sve....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.