I ptice na grani znaju da naši puleni svojoj maksimum daju isključivo po kafanama i ugostiteljskim objektima. Nije to naravno problem, jer opet ima ona izlizana priča kako su Jamak, Svraka, Stanić itd.... Jednostavno nema hemije i to zato što je ekipa skup nikogovića i ublehaša, koji objektivno po imenima i na papiru izgledaju sjajno, a u stvarnosti su iskompleksirani debili opčinjeni svime izvanfudbalskim.
Svi mi viđamo svakodnevno pojedince koji nose naš sveti dres. Pa eto kad im priđete, pozdravite se, bacite šuplju, podršku, kritiku, zatražite sliku, ili ne daj bože upitate "kako si", "jesil spreman", "igraš li narednu" - SVE TI BUDE JASNO. Kaže meni žena eno onoga(da ne imenujem), vodi malca da se slika, i ja debil i poslušam - i opet mi sve bude jasnije.
Realno postavim sebi kažem, **** on mater svoju usta kakav je on bi trebao meni prići i tražiti da se u slikam s njim, ponešto da mu ispričam, eto čisto onako, da nostane na zemlji, među ljudima.
Čast izuzecima!
1921 - 2021 BANDO RAZBOJNIČKA!!! Rođendan nam je svakako, s vama ili bez vas, duplom krunom ili sredinom tabele.