FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 08 mar 2021, 19:09

Vi ste smijesni al ozbiljno pisete o stvarima koje su vec duze vrijeme takve :)

Sve dok nema napada na igrace, sš, upravu, savez, arenu ma sve moguce. Nama nema hajra ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 mar 2021, 19:12

MocMahale444 je napisao/la:
08 mar 2021, 19:09

Sve dok nema napada na igrace, sš, upravu, savez, arenu ma sve moguce. Nama nema hajra ;)
jer nas izjeda ona klasicana bosnjo prica nije on takav znam ga ja fin je otkad mi je malu sa mlijekom platio i tako raja sve opravdava pa imamo mentola lendrica koji se ponasa da mu je ovo tovarski klub boje ga on u onu njusku ogavnu

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 mar 2021, 19:14

A i kapiten u godinu dana od izjave "Idemo na Koševo pobijediti" i pobijedimo, do činjenice da ga mortus pijanog zaustavljaju organi vlasti, u policijskom času. :tokralju:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 mar 2021, 19:18

Ma to ti je taj nas mentalitet jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 mar 2021, 19:19

Robust je napisao/la:
08 mar 2021, 19:12
08 mar 2021, 19:09

jer nas izjeda ona klasicana bosnjo prica nije on takav znam ga ja fin je otkad mi je malu sa mlijekom platio i tako raja sve opravdava pa imamo mentola lendrica koji se ponasa da mu je ovo tovarski klub boje ga on u onu njusku ogavnu
Lendrić psovao navijačima i skinuo dres Željezničara.

Ubrzo nakon toga je zamijenjen, teren je napustio psujući, a navijači su ga 'nagradili' žestokim zvižducima. Prije ulaska u svlačionicu je skinuo dres...

Lendrić osramotio sveti Željin dres

Neprofesionalno i ružno.

I nakon svega opet ga dovedes da ti ujebe ekipu s mentolom mladenom veselim pištavim. 🤬
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 08 mar 2021, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 08 mar 2021, 19:26

lijevapolutka je napisao/la:
08 mar 2021, 17:59
Robust je napisao/la:
08 mar 2021, 17:52
08 mar 2021, 17:48
Samo ću reći da ovo gore nije istina
mozes li reci kako ti znas da nije istina kad je dosta ljudi reklo da se slaze sa ovim i da se dosta stvari poklapa
Mogu. Raspitao sam se kod trojice igrača (što sam Ljozetu i poslao poruku) kao i kod još dvojice uposlenika kluba. A ako primjetis od trenutka objavljivanja samo su se kačile priče i baš kao u onoj narodnoj, mujo prno na vratniku a priča se po čaršiji da se usro.
Toliko od mene po ovom pitanju
Buraz zarovi se malo u starije postove pa ces naci kad i ko je sta pisao. Evo ja cu naci svoj post od prije par mjeseci gdje sam napisao skoro isto sve za Lendrica i Amara. Koliko god neko mislio da je ovo neka metropola zapravo je mahala u kojoj se sve sazna ovako ili onako. Svi ti igraci izlaze negdje imaju raju pricaju i procuje se sve
Cuva Bog Zelju svog!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 mar 2021, 19:26

StrikeWarzone je napisao/la:
08 mar 2021, 19:14
A i kapiten u godinu dana od izjave "Idemo na Koševo pobijediti" i pobijedimo, do činjenice da ga mortus pijanog zaustavljaju organi vlasti, u policijskom času. :tokralju:
Ma i tada je brat cucao :D

segasega
Kontakt:

Post Postao/la segasega » 08 mar 2021, 19:27

Ako je ovo sve istina sto piste,nemam rijeci....pa ovo samo kod nas ima još u Bosni neki klanovi,halo...zato i jesmo tu gdje smo...Stila,Zec,Bekricu,Kosoricu,i ostali...pitam vas kad ste igrali po Europi jeste li tada pomisljali na neke pobune,klanove..niste jer bi bili otjerani odmah...al ovdje moze,jer ovdje ste ko neki igrači...jeste....al znate li da neko dise za ovaj klub,znate li da neki klinac ostavlja deparac da kupi 10-togodisnju kartu,znate li da neki otac prica svom djetetu o Zelji,i kako Ce ga voditi na utakmicu...pa mi zivimo za dan kad treba da upalimo auto i krenemo put Grbavice...znate li vi da je Grbavica svetinja...i znate li da kultna pjesma,i Zeljina himna koja je 100 puta preslusana ponovo 101 puta mami neku kneglu u grlu kad krene prvi takt...znate li da ja jedva čekam ponovo da cujem i ponovo krijem suzu u oku...e to je ono sto izgleda vi ne znate i nikada nećete osjetiti...

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 08 mar 2021, 19:27

Gledajmo sa pozitivnije strane, evo zatvara se Kanton Sarajevo u petak i igrači će biti trezni za utakmicu... Svako zlo za neko dobro!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

zeljooo13
Kontakt:

Post Postao/la zeljooo13 » 08 mar 2021, 19:28

segasega je napisao/la:
08 mar 2021, 19:27
Ako je ovo sve istina sto piste,nemam rijeci....pa ovo samo kod nas ima još u Bosni neki klanovi,halo...zato i jesmo tu gdje smo...Stila,Zec,Bekricu,Kosoricu,i ostali...pitam vas kad ste igrali po Europi jeste li tada pomisljali na neke pobune,klanove..niste jer bi bili otjerani odmah...al ovdje moze,jer ovdje ste ko neki igrači...jeste....al znate li da neko dise za ovaj klub,znate li da neki klinac ostavlja deparac da kupi 10-togodisnju kartu,znate li da neki otac prica svom djetetu o Zelji,i kako Ce ga voditi na utakmicu...pa mi zivimo za dan kad treba da upalimo auto i krenemo put Grbavice...znate li vi da je Grbavica svetinja...i znate li da kultna pjesma,i Zeljina himna koja je 100 puta preslusana ponovo 101 puta mami neku kneglu u grlu kad krene prvi takt...znate li da ja jedva čekam ponovo da cujem i ponovo krijem suzu u oku...e to je ono sto izgleda vi ne znate i nikada nećete osjetiti...
:salut:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 mar 2021, 19:29

delinjo je napisao/la:
08 mar 2021, 19:03
Od Dekija i Kane.
:nene: ne povezuj me sa njim ( bio nekad moj drug sad je tvoj) zamisli cuvati strazu u rat sa Dekijem kad bi poceo crnjaciti :tokralju:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 mar 2021, 19:30

Treba naglasiti i da će ovu utakmicu navijači moći da prate putem Moja TV. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :puke: :puke:

Samo da areni se najebem svega i svacega. Yebo im mojatv sve zvaljavo.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 08 mar 2021, 19:32

08 mar 2021, 16:56
Ma meni ovaj tekst što je LjoZee kopirao smrdi pravo, pogotovo ovaj dio vezano za pripreme. Pa još su mi slike u glavi, kad treniraju po onakvom pljusku i blatu. Pa nekom logikom zar bi neko trenirao po onom kijametu da je biraao kad će i šta će trenirati
Al fakat neznam pa se ne bi ni upuštao u ovo jel istina ili ne
Smiješno,žalosno,Risto Đogo
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 08 mar 2021, 19:35

08 mar 2021, 19:30
Treba naglasiti i da će ovu utakmicu navijači moći da prate putem Moja TV. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :puke: :puke:

Samo da areni se najebem svega i svacega. Yebo im mojatv sve zvaljavo.
U kojem kafiću možemo gledati utakmicu?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 08 mar 2021, 19:42

@samoposmatram Hvala na potvrdi. I računao sam da se svake godine mora uraditi revizorski izvještaj. E sad najgora stvar je onda to da mi još nismo na čistac izašli sa svim dugovima. Kod nas se nakon toliko godina ne zna kome se šta dužno. Bože sačuvaj. Ne vidim nikakav napredak dok se to ne desi. Guranje dugova pod tepih je nagazna mina. Svaki put kad se zakotrlja neka ako ništa bar prividna fina priča onda zajašu bivši igrači ili treneri ili članovi uprave sa tužbama i zakoče nas i poremete atmosferu. Mora, jednostavno mora to već jednom izaći na čistac i ako postoji mogućnosti sa svima ili bar većinom potpisati neki reprogram. Ne vjerujem da će iko i ući sa zdravim kapitalom dok se to ne izvede na vidjelo. Nije niko lud da gurne svoj novac u klub a odjednom iskoči tužba gdje mu neko potražuje par desetina hiljada KM i blokira račun.
(nije ovo brate ništa kontra tebe da ne misliš da tebe pitam nego glasno razmišljam haha)

A ovo što se tiče bojkota ako je istina onda smo baš u problemu. Naravno i tu priču sa dozom rezerve treba uzeti. Doduše, kako igraju ne bi me čudilo i da bojkotuju. Amar ih jeste doveo i sad je sebe uveo u začarani krug da igrači mogu jahati po njemu pod prijetnjom tužbe a on im ne može ništa. Niti ih možeš otjerati jer nemaš para da ih isplatiš niti ih možeš smaknuti sa strane jer nemaš zamjene. Možemo mi svi pišati po ovim igračima od kojih je većina odron ali mi nismo La Masija nažalost da možemo posegnuti u omladinski pogon i ubaciti 5 ili više igrača odjednom.

ZAUVIJEK ZAJEDNO - VOLIM TE ŽELJO!
Ti si moj Željo, veliki Željo!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 08 mar 2021, 19:54

Piše se da igrači cugaju. Ja znam npr da Bekrić u životu nije pomirisao alkohol. Nisu ni ova djeca sigurno. I ima tu još igrača koji ne konzumiraju. Međutim to ih ne spriječava da igraju "ko pjani" zadnjih nekoliko utakmica.
Takođe opšte je poznato da naš vlasnik zna preskočiti treninge, i ne pojaviti se, pa nam to nije ništa novo. Lendrića je otjerao sa treninga, svi mediji su objavili. Dakle i to je istina. Takođe znamo da su Veseli i Lendra bili predali na arbitražu, pa su im prije skupštine uplaćene pare, kada su rekli da su plate isplaćene cijeloj ekipi, što nije bila istina.
U ovom tekstu ima dosta činjenica koje su neoborive, i 100% tačne, a ovo oko pijančenja, i tihe pobune ne bih komentarisao, jer nisam dio ekipe ni svlačionice, pa ne znam...
I nije ni Jasmin Badžak bez veze onako popizdio, razlog ima, ali nije ga iznio u javnost.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 08 mar 2021, 20:02

Pa što se cuganja tiče nije to ništa novo. Svaka generacija je imala nekoliko pijanica u ekipi. Toga je vazda bilo i biće jer jednostavno imaš takve igrače. Svi smo prije imali slike naših igrača po kafana i sa flašama oko njih. Doduše, ovi sad to nešto pretjerano i ne kriju. Jedina razlika u tome je što je igrače bilo strah od navijača. Osjećali su taj neki pritisak pa su znali i kad mogu i kad ne mogu popiti. A kako god okreneš opet su na terenu većinu utakmica preorali i takvi kakvi su. Ove sad boli neka stvar jer niti im u klubu šta mogu pošto su im dužni niti su navijači na tribinama pa da im mogu psovati sve redom 90+ minuta.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 mar 2021, 20:07

PupanOzdrljic je napisao/la:
08 mar 2021, 19:42
@samoposmatram Hvala na potvrdi. I računao sam da se svake godine mora uraditi revizorski izvještaj. E sad najgora stvar je onda to da mi još nismo na čistac izašli sa svim dugovima. Kod nas se nakon toliko godina ne zna kome se šta dužno. Bože sačuvaj. Ne vidim nikakav napredak dok se to ne desi. Guranje dugova pod tepih je nagazna mina. Svaki put kad se zakotrlja neka ako ništa bar prividna fina priča onda zajašu bivši igrači ili treneri ili članovi uprave sa tužbama i zakoče nas i poremete atmosferu. Mora, jednostavno mora to već jednom izaći na čistac i ako postoji mogućnosti sa svima ili bar većinom potpisati neki reprogram. Ne vjerujem da će iko i ući sa zdravim kapitalom dok se to ne izvede na vidjelo. Nije niko lud da gurne svoj novac u klub a odjednom iskoči tužba gdje mu neko potražuje par desetina hiljada KM i blokira račun.
(nije ovo brate ništa kontra tebe da ne misliš da tebe pitam nego glasno razmišljam haha)

A ovo što se tiče bojkota ako je istina onda smo baš u problemu. Naravno i tu priču sa dozom rezerve treba uzeti. Doduše, kako igraju ne bi me čudilo i da bojkotuju. Amar ih jeste doveo i sad je sebe uveo u začarani krug da igrači mogu jahati po njemu pod prijetnjom tužbe a on im ne može ništa. Niti ih možeš otjerati jer nemaš para da ih isplatiš niti ih možeš smaknuti sa strane jer nemaš zamjene. Možemo mi svi pišati po ovim igračima od kojih je većina odron ali mi nismo La Masija nažalost da možemo posegnuti u omladinski pogon i ubaciti 5 ili više igrača odjednom.

ZAUVIJEK ZAJEDNO - VOLIM TE ŽELJO!
Amar ili da se dozove ili da se povuce. Nemoze igrac biti ispred tebe. Napravi rez ili se skloni.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 mar 2021, 20:09

segasega je napisao/la:
08 mar 2021, 19:27
HEEEJ...

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 08 mar 2021, 20:31

Svi su krivi i onaj sto ih je birao kroz 3 prelazna roka i oni sto se ponasaju tako
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.