haj normalla lol, ma bmk nek on potpise, kako god okrenes prodat ce gaEsii TM87 je napisao/la:A juce si mu psovao mtve i to tebi normalacala je napisao/la:sto me obradova seha![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
haj normalla lol, ma bmk nek on potpise, kako god okrenes prodat ce gaEsii TM87 je napisao/la:A juce si mu psovao mtve i to tebi normalacala je napisao/la:sto me obradova seha![]()
Nemoj da kenjas pa da sam jedes...ne ljava to nikakocala je napisao/la:haj normalla lol, ma bmk nek on potpise, kako god okrenes prodat ce gaEsii TM87 je napisao/la:A juce si mu psovao mtve i to tebi normalacala je napisao/la:sto me obradova seha![]()
jbo stadion, sitnica.nikad_izvini je napisao/la:Svim navijačima i igračima Želje koji slave Božić, sretan Božić
Što se Šehe tiče, drago mi jeNovogodišnje želje se idalje ispunjavaju
Ostao je još stadion
Kutalija bi moga proći, ali Kokot i ne baš. Bolje Vukelju dovesti .nime_tm87 je napisao/la:kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
Ali, zato je itekakvu golcinu zabio, neznam protiv koga, al znam da je eurogol ...Omar500 je napisao/la:Kutalija bi moga proći, ali Kokot i ne baš. Bolje Vukelju dovesti .nime_tm87 je napisao/la:kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
Ma da, ali ja mislim da ne bi trebalo da gomilamo igrače. Kutalija je dosta i mlađi i po meni bolji. Još kad bi tu Vukelja bio, imali bi dva solidna napadača; a koliko znam, Vladavić može igrati također u napadu veoma dobro.nime_tm87 je napisao/la:Ali, zato je itekakvu golcinu zabio, neznam protiv koga, al znam da je eurogol ...Omar500 je napisao/la:Kutalija bi moga proći, ali Kokot i ne baš. Bolje Vukelju dovesti .nime_tm87 je napisao/la:kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
Extra gol, ali ovaj mi je jedan od favorita, pored Stanićevognime_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hrasno15, Lokomotifa, SamoDaKazeem, sebalos i 58 gostiju.