Ma znam to, al debilno... U Mostaru ce ljudi na koncert otici a ti u Sarjevu ces setati... I onda ce lik koji je u Mostaru bio na koncertu doci u ponedeljsk u Sarajevo na posao... I sta si postigao, nista... Lik ti donio koronu. A ti kao zatvorio sve da ne dodje koronamiky_hz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:12Nista se ne zatvara sem kafica i centara.Normalno sveZip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Kakav efekat ces dobiti zatvaranjem samo KS? Ionako ce ti pola Sarajeva krenuti svojim kucama u petak(gdje ce se zayebavati) i eto ih u ponedeljak nazad, cekst ce na ulazu u grad do 6h, i onda prema firmama...
Il zatvori drzavu ili ne rsdi nists, majku vam nesposobnu
Građani će se u tom periodu moći kretati, ali tržni centri i ugostiteljski objekti neće raditi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma zatvoris granicu da ti ne moze niko uci bez izolacije i pusti da radi sve...NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03Kad zatvoris sve, unistit ces i ovo malo malih firmi i biznisa u Bosni. Tako da nista ne diraj i to je to. Svakako svi znaju da i pored vakcine mozes dobiti koronu, desava se u Srbiji mahom, a i imunitet nakon prelezane bolesti je nekoliko puta jaci od imuniteta kojeg dobijes vakcinom.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Kakav efekat ces dobiti zatvaranjem samo KS? Ionako ce ti pola Sarajeva krenuti svojim kucama u petak(gdje ce se zayebavati) i eto ih u ponedeljak nazad, cekst ce na ulazu u grad do 6h, i onda prema firmama...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čisto sumnjam da će se išta postići ovim. Znam da bi nas ukinulo kad bi zatvorili ponovo sve, ali to je možda i jedino rješenje, na jedno 15-20 dana. Ovako samo gubiš vrijeme, ništa se postići neće.
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- NisamInSajder
- Kontakt:
To je i najbolje, realno. Od prvog dana se to trebalo uraditi. A kod nas na granici ti ne traze ni test.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:37Ma zatvoris granicu da ti ne moze niko uci bez izolacije i pusti da radi sve...NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03Kad zatvoris sve, unistit ces i ovo malo malih firmi i biznisa u Bosni. Tako da nista ne diraj i to je to. Svakako svi znaju da i pored vakcine mozes dobiti koronu, desava se u Srbiji mahom, a i imunitet nakon prelezane bolesti je nekoliko puta jaci od imuniteta kojeg dobijes vakcinom.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma može Sanelemi vazdaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.![]()

- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma ljudi nista se nije zatvorilo, kad je na ljeto/jesen bilo po 1500 i vise zarazenih, a da se sad nesto postigne, uostalom ni ne mozes to sprijeciti. Tako da, neka se vlast okrene rjesavanju vecih problema od Korone.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Koja dobra ideja. Otkupiti ga za 150k€ (naravno u dogovoru sa njim putem Vibera, da zakuha sa Erdoganom

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39Čisto sumnjam da će se išta postići ovim. Znam da bi nas ukinulo kad bi zatvorili ponovo sve, ali to je možda i jedino rješenje, na jedno 15-20 dana. Ovako samo gubiš vrijeme, ništa se postići neće.
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.![]()
Javi se kad ozdravis, ne mislim na covid, to ce aBd hairli zavrsiti.
Mislio sam na sarkazam

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:04AlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39Čisto sumnjam da će se išta postići ovim. Znam da bi nas ukinulo kad bi zatvorili ponovo sve, ali to je možda i jedino rješenje, na jedno 15-20 dana. Ovako samo gubiš vrijeme, ništa se postići neće.
Javi se kad ozdravis, ne mislim na covid, to ce aBd hairli zavrsiti.
Mislio sam na sarkazam![]()
![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naime, Sarajevo i Zrinjski su trebali igrati u srijedu 10. marta, no utakmica će biti pomjerena dan ranije te će Bordo tim umjesto u srijedu Plemiće ugostiti u utorak.
Uskoro se očekuje i zvanična potvrda ove informacije.
Uskoro se očekuje i zvanična potvrda ove informacije.
-
- Kontakt:
Ovaj Makabi Haifa, cija nam titula odgovara radi uloge nositelja, prije manje od mjesec i po imao +8 u odnosu na Makabi Tel Aviv, a sad zaostaju za njima 1 bod 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dole ni Bayern ne može uzet titulu pored Maccabia. Al prvo mi da uzmemo titulu pa da se molimo za Armeniju i Luksemburg, eventualno Vels ako se nastavi. Yebeš cioniste, od njih nikad dobra.Historicar je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:15Ovaj Makabi Haifa, cija nam titula odgovara radi uloge nositelja, prije manje od mjesec i po imao +8 u odnosu na Makabi Tel Aviv, a sad zaostaju za njima 1 bod![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa nema ugovor do 2025,taman kad se razvije ugovor istekao ili ostalo 6 mjeseci,a plus decko vec ima 21 godinu,zar ne bih trebao biti kod nas u tim godinama,ako se planira sta sa njim uopste.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kad uleti Hebib sa desne strane, a Fanimo sa lijeve.

KUP KUP KUP JE NAŠ

ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Cautinho, EastMadness, Hajdeee, Nantess, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Posejdon, relativizam, rimljanin90, stokastoka23, TETRAPAK, Zeko87 i 108 gostiju.