Ma znam to, al debilno... U Mostaru ce ljudi na koncert otici a ti u Sarjevu ces setati... I onda ce lik koji je u Mostaru bio na koncertu doci u ponedeljsk u Sarajevo na posao... I sta si postigao, nista... Lik ti donio koronu. A ti kao zatvorio sve da ne dodje koronamiky_hz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:12Nista se ne zatvara sem kafica i centara.Normalno sveZip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Kakav efekat ces dobiti zatvaranjem samo KS? Ionako ce ti pola Sarajeva krenuti svojim kucama u petak(gdje ce se zayebavati) i eto ih u ponedeljak nazad, cekst ce na ulazu u grad do 6h, i onda prema firmama...
Il zatvori drzavu ili ne rsdi nists, majku vam nesposobnu
Građani će se u tom periodu moći kretati, ali tržni centri i ugostiteljski objekti neće raditi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma zatvoris granicu da ti ne moze niko uci bez izolacije i pusti da radi sve...NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03Kad zatvoris sve, unistit ces i ovo malo malih firmi i biznisa u Bosni. Tako da nista ne diraj i to je to. Svakako svi znaju da i pored vakcine mozes dobiti koronu, desava se u Srbiji mahom, a i imunitet nakon prelezane bolesti je nekoliko puta jaci od imuniteta kojeg dobijes vakcinom.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Kakav efekat ces dobiti zatvaranjem samo KS? Ionako ce ti pola Sarajeva krenuti svojim kucama u petak(gdje ce se zayebavati) i eto ih u ponedeljak nazad, cekst ce na ulazu u grad do 6h, i onda prema firmama...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.

- NisamInSajder
- Kontakt:
To je i najbolje, realno. Od prvog dana se to trebalo uraditi. A kod nas na granici ti ne traze ni test.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:37Ma zatvoris granicu da ti ne moze niko uci bez izolacije i pusti da radi sve...NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03Kad zatvoris sve, unistit ces i ovo malo malih firmi i biznisa u Bosni. Tako da nista ne diraj i to je to. Svakako svi znaju da i pored vakcine mozes dobiti koronu, desava se u Srbiji mahom, a i imunitet nakon prelezane bolesti je nekoliko puta jaci od imuniteta kojeg dobijes vakcinom.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
suti moj djecace plavi
Ma može Sanelemi vazdaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.![]()

- NisamInSajder
- Kontakt:
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Koja dobra ideja. Otkupiti ga za 150k€ (naravno u dogovoru sa njim putem Vibera, da zakuha sa Erdoganom

Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39Čisto sumnjam da će se išta postići ovim. Znam da bi nas ukinulo kad bi zatvorili ponovo sve, ali to je možda i jedino rješenje, na jedno 15-20 dana. Ovako samo gubiš vrijeme, ništa se postići neće.
Pozdrav raji iz izolacije.. Pošto će sad biti dosadno, ko hoće nek se javi, da se krvimo i kvarimo temu.![]()
Javi se kad ozdravis, ne mislim na covid, to ce aBd hairli zavrsiti.
Mislio sam na sarkazam

Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:04AlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:39Čisto sumnjam da će se išta postići ovim. Znam da bi nas ukinulo kad bi zatvorili ponovo sve, ali to je možda i jedino rješenje, na jedno 15-20 dana. Ovako samo gubiš vrijeme, ništa se postići neće.
Javi se kad ozdravis, ne mislim na covid, to ce aBd hairli zavrsiti.
Mislio sam na sarkazam![]()
![]()

Uskoro se očekuje i zvanična potvrda ove informacije.
-
- Kontakt:

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dole ni Bayern ne može uzet titulu pored Maccabia. Al prvo mi da uzmemo titulu pa da se molimo za Armeniju i Luksemburg, eventualno Vels ako se nastavi. Yebeš cioniste, od njih nikad dobra.Historicar je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:15Ovaj Makabi Haifa, cija nam titula odgovara radi uloge nositelja, prije manje od mjesec i po imao +8 u odnosu na Makabi Tel Aviv, a sad zaostaju za njima 1 bod![]()
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa nema ugovor do 2025,taman kad se razvije ugovor istekao ili ostalo 6 mjeseci,a plus decko vec ima 21 godinu,zar ne bih trebao biti kod nas u tim godinama,ako se planira sta sa njim uopste.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kad uleti Hebib sa desne strane, a Fanimo sa lijeve.

KUP KUP KUP JE NAŠ

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, Armija1987, AuroraBorealis, bordospartanac, bosnas_, budzak, bvsic, Combattente87, deda, edinedin, ErosViverosViv, Fudo, insimadop, johntravolta123, Komercijala19, leo1946, Lewy21, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, MojaMalenkost, muhamedhulk, Oerde, OzmoodPinglewood, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, sassari, Serha, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, svihsedamsamuraja, Tarapi, Tatamata1946, tenpenny, USB, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 304 gosta.