English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Prekidi West Hama su umjetnost. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Pensioner26
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- CROtorious
- Kontakt:
Opet nije sviran cist penal. Cisto po pravilima odmaknuta ruka i lopta koja ide u gol pogada ruku, ali nista. Ovo se sviralo uvijek.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Falila im tvoja podrska, sta kaes druga/treca ekipa ligeRogero je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:42Mnogo nedostaje Raul Jimenez. Sa zdravim Jimenezom su druga ekipa lige, odmah iza Liverpoola.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 12:50Ili kako igraju, što nisu pri ispadanju, bolje rečeno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lingard razvaljuje u WH. Vrlo lako se da zaključiti da ga je uništio Man. Utd. i da je mogao imati bolju karijeru da je na vrijeme otišao iz kancerogene sredine. Evo i Moyes ako pogledamo ništa nije bio lošiji od Solskjaera samo su njemu manje vremena dali, ali kvalitet uvijek ispliva na površinu. Ne bi me čudilo da i Pogba revitalizira karijeru odlaskom iz Uniteda. Strašno crna rupa bez dna u Manchesteru.
I dalje stojim iza toga.harden je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:08Falila im tvoja podrska, sta kaes druga/treca ekipa ligeRogero je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:42Mnogo nedostaje Raul Jimenez. Sa zdravim Jimenezom su druga ekipa lige, odmah iza Liverpoola.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 12:50
Ili kako igraju, što nisu pri ispadanju, bolje rečeno.
Uzasna liga je razlog zasto City osvaja, a ne jer su posebno jaki. Nece prebaciti ni 90 bodova.
Izgleda da je Tuchel Chelsea-ev Hansi Flick. Englezi već godinama pokazuju nedostatak smisla za taktički fudbal. Njemački treneri i treneri koji su zanat pekli u Bundesligi školuju engleski top flight fudbal. Tuchel je novi prvak engleske u narednih par godina.
Super jaki Liverpool najjaca ekipa ikada čitav 1 trofej lige, slabi City samo 3

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lako je kad mu je ekipu stvorio IQ.
Jedva cekam da IQ preuzme nesto losiji klub i napravi iznenadjenje sa njima. Od Pepa se nije pojavio talentovaniji trener.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Hajde ako nista bio si u pravu da je manja razlika izmedju Liverpoola i Wolvesa nego izmedju Liverpoola i Cityja 

Gdje su i sta rade Vini ala novi Neymar i Mendy novi Robertson 

Igraju Ligu Prvaka i ove i naredne sezone, nesto sto se za Kloppove baustelce ne moze reci 

La Farmeri na okupu. 

Brighton bi bio 4. u bundeski, Everton hladno drugi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Samo je Bayern zabio vise golova ot Tottenhama ove sezone. Zamisli da Jozo preferira napadacki nogomet 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Onda bi imao primljenih golova ko ovi fenjerasi, vrlo jednostavno hehe.
ARSENAL4ever
De mozel neko ovim levatima napravit temu gdje mogu istresat svoje frustracije i raspravljat koja je farmerska liga jaca, pa da mi mozemo u miru ovdje ismijavat Arsenal i Liverpool
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.