Hvala za ono 'botu' iznad, dovoljno govori o tebi. Otjeraj Amara, ostat ce ti besparica i nesposobna uprava koju je Amar postavio. Razlog za besparicu je Amar, niko drugi. Imali smo stabilan klub! To što ste vi slijepi kod očiju to je vaš problem, drago mi je samo što ste u manjini i što vas je sve manje i manje jer je ovo što rade pojedinci našem Želji bezobrazluk.Saul737 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:16MrkiMedo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:09Kako je Petrovic dopustio raskol u svlacionici i bio kriv za to, tako je i Amar kriv za ovo. Ne mogu biti svi krivi, samo on ne. Nema smisla. Jos je i dodatno kriv sto nece da javno prozove sve. Tako bi vratio dio povjerenja koje je imao, a ovako ce ostati kur.cina.
Otjeraj Amara dovedi trenera ala Petrovic al u klubu ce ti ostat besparica pola nesposobne uprave koja nista ne radi veseli lendric itd.. pa ce se onda krivit neko treci ili Badzak mozda slucajno ?
Treba krivit Amara za svoje poteze al ne zato sto veseli ne moze stila se zajebava lendric se kurci uprava pola kao da je nema.. klub je cijelina a ne samo pojedinac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
zeljovac21
- Kontakt:
Kako je Amar kriv ako su igraci ti koji opstruisu, ako je istina. Otjeraj Amara doci ce drugi trener kojem ce isto ovo uraditi.
Ovdje kod nas niko nije nicija zrtva. I kad krenes nekog zaliti i traziti opravdanje imas sa druge strane i stvari koje osudjujes. Tako dodjemo na ono da nicije maslo nije za ramazana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo je njegova ekipa, koju je sklapao kroz pet prelaznih rokova. Sam ih je birao, određivao im plate i dužinu ugovora. Potpunu slobodu imao s te strane. Da ne govorimo da je birao i ljude koji će biti u klubu. A igra u prva dva kola kao da su se jučer našli na ulici i bez treninga izašli da igraju.
amar je postao zesci bolikurac od ponasanja za vrijeme tekmi pored aut linije , do tumbanja ekipe i sefa i stanicu je usrao tako da mu ne preostaje nista drugo nego da se povuce al kakva je on egoisticna supcina on ce prije povuci i ugasiti klub nego otici kao čovjek 
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Zašto vi samo gledate na igru? Mi imamo dubljih problema. Ne radi se o igri i rezultatima već o stanju u kojem se nalazi Željo.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:27Kako je Amar kriv ako su igraci ti koji opstruisu, ako je istina. Otjeraj Amara doci ce drugi trener kojem ce isto ovo uraditi.
- lijevapolutka
- Kontakt:
da je onaj Amar prije 2013 ne bi se ovako ponašali. sjećaš li se izmjena Benje (protiv pitara) i Stane (na Grbavici protiv Prijedora čini mi se). sto puta im rekao sta treba da rade i u 10-15 minuta haj napolje. znači opet je do njegaSudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:24Amar je dijelom fakat kriv za ovo. Međutim, pun mi je kurrac ovih karinaša u ekipi. Ima da radiš šta ti trener nacrta, u suprotnom treba ti yebat mater. Taman da kaže zabijaj autogolove ima to da uradiš. Šta koga boli kurrac što se tebi ne sviđa taktika? Tvoje je da igraš a ne da taktike ispravljaš iza leđa treneru.
Isto kao i kod ublehe Kostića. Dođe čovjek sa malo drugačijom idejom (442), odmah mu vrat slomiše. Jes' on bio ubleha ali je veći problem neposlušnost ovih budala. Eto smeta im Petrović što igra defanzivno. Vi ste tu plaćeni da radite što vam trener kaže piččka vam materina više.
Zanimljivo da se gotovo uvijek ponavljaju jedni te isti. Čoban s Pala i splitska kuja.
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 09 mar 2021, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe
Sjećam se kad je Stana rekao Kostiću neće ti ova formacija nikad proći u bh. ligi. Sve naši igrači znaju, nema šta, rek'o bi u Bayernu igrali. Dođe čovjek iz Hrvatske (Sablić) odmah 3-4-3 i 3-5-2 formaciju implementira u Širokom. Jbt šta ti je drugačiji mindset i gledanje fudbala u Hrvatskoj ko da je 2000 km daleko od nas, a kod nas i igrači i treneri sve isto...Isto evo i ovaj Jakirević, čovjek samo malo više trke traži od svojih fudbalera, a mi se ibretimo ko da je izmislio novu filozofiju fudbala ko Krojf. U našoj ligi navikli 4-2-3-1, natovari par dizelaša i to je to. Evo osim ovog romba kojeg Amar i Feđa ponekad forsiraju, ne znam kad sam posljednji put vidio u ligi da je neko nešto novo pokušao.SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:24Amar je dijelom fakat kriv za ovo. Međutim, pun mi je kurrac ovih karinaša u ekipi. Ima da radiš šta ti trener nacrta, u suprotnom treba ti yebat mater. Taman da kaže zabijaj autogolove ima to da uradiš. Šta koga boli kurrac što se tebi ne sviđa taktika? Tvoje je da igraš a ne da taktike ispravljaš iza leđa treneru.
Isto kao i kod ublehe Kostića. Dođe čovjek sa malo drugačijom idejom (442), odmah mu vrat slomiše. Jes' on bio ubleha ali je veći problem neposlušnost ovih budala. Eto smeta im Petrović što igra defanzivno. Vi ste tu plaćeni da radite što vam trener kaže piččka vam materina više.
Zanimljivo da se gotovo uvijek ponavljaju jedni te isti. Čoban s Pala i splitska kuja.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Problem je sto vi vise krivite Amara jer je Misimovic otisao nego sto je besparica u klubu. Mene ne zanimaju iskreno stvari oko terena, navijam za Zelju prvobitno zbog fudbala jer to je jedino sto me zanima. Stvari oko uprava me ne doticu.drzgemboadislic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:30Zašto vi samo gledate na igru? Mi imamo dubljih problema. Ne radi se o igri i rezultatima već o stanju u kojem se nalazi Željo.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:27Kako je Amar kriv ako su igraci ti koji opstruisu, ako je istina. Otjeraj Amara doci ce drugi trener kojem ce isto ovo uraditi.
Da ne ulazimo onda u priče oko uprava, fudbal koji tebe zanima je malo je reći očajan. Bod u zadnja četiri meča, igra užasna, taktička rješenja, pozicije igrača totalne fule. Trpilo bi se Amaru sve ovo u klubu da na terenu izgledamo dobro. Ali izgledamo malo je reći očajno.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:37Problem je sto vi vise krivite Amara jer je Misimovic otisao nego sto je besparica u klubu. Mene ne zanimaju iskreno stvari oko terena, navijam za Zelju prvobitno zbog fudbala jer to je jedino sto me zanima. Stvari oko uprava me ne doticu.drzgemboadislic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:30Zašto vi samo gledate na igru? Mi imamo dubljih problema. Ne radi se o igri i rezultatima već o stanju u kojem se nalazi Željo.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:27Kako je Amar kriv ako su igraci ti koji opstruisu, ako je istina. Otjeraj Amara doci ce drugi trener kojem ce isto ovo uraditi.
To van terena i to na terenu jer poprilicno povezano. U ranijim mandatima kad nas je Amar vodio, imao se neki novac, mogao se da plati Zeba ili Bekric u najboljim godinama, ili da se plati nesto da se dovedu Beslija i Visca. Sad ne mozemo nikoga da dovedemo, jer je trziste dosta drugacije, nismo konkurentni kad se poredimo sa ekipa ispred nas, a to je prvenstveno zbog toga sto nemamo dovoljno sposobni ljudi u upravi da dovedu kvalitetne igrace. Onda krpis sa nekim igracima jer nemas opcija.
- lijevapolutka
- Kontakt:
kad se nema sta reci, onda se misimovic potegne ko kec iz rukava. j.ebo vas misimovic, njega nema. eto nema se para za bolje igrače, a jesam li ja okupio stručni stab onakav nikakav
moSa ljoŽe
-
SudoHusika
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:31Sjećam se kad je Stana rekao Kostiću neće ti ova formacija nikad proći u bh. ligi. Sve naši igrači znaju, nema šta, rek'o bi u Bayernu igrali. Dođe čovjek iz Hrvatske (Sablić) odmah 3-4-3 i 3-5-2 formaciju implementira u Širokom. Jbt šta ti je drugačiji mindset i gledanje fudbala u Hrvatskoj ko da je 2000 km daleko od nas, a kod nas i igrači i treneri sve isto...Isto evo i ovaj Jakirević, čovjek samo malo više trke traži od svojih fudbalera, a mi se ibretimo ko da je izmislio novu filozofiju fudbala ko Krojf. U našoj ligi navikli 4-2-3-1, natovari par dizelaša i to je to. Evo osim ovog romba kojeg Amar i Feđa ponekad forsiraju, ne znam kad sam posljednji put vidio u ligi da je neko nešto novo pokušao.SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:24Amar je dijelom fakat kriv za ovo. Međutim, pun mi je kurrac ovih karinaša u ekipi. Ima da radiš šta ti trener nacrta, u suprotnom treba ti yebat mater. Taman da kaže zabijaj autogolove ima to da uradiš. Šta koga boli kurrac što se tebi ne sviđa taktika? Tvoje je da igraš a ne da taktike ispravljaš iza leđa treneru.
Ma ja brate. To je naš mentalitet. Svi sve znamo. Sjedi na kafi, puši cigaru i govori "'ta će Bill Gates mater yebo svoju masonsku." A njemu prsti iz čarapa vire, nema za hašeta.
Istina je da je Amar imao 5 prelaznih rokova. Pošteno. Ali on nije imao mogućnost da je sastavi kako je htio. Sastavi kostur, pa mora prodati Krpića i Sipovića jer klub nema za kifle. Opet sastavi ekipu, nekako, pa bude primoran da složi glavni kotačić ekipe. Malo je bezobrazno reći da je sklapao ekipu po sebi. Sklapao je u skladu sa mogućnostima kluba i to je činjenica.
Najstrašnije mu zamjeram to što je ikada vratio onu splitsku šugu u Želju i što nije otjerao piskutavog onog invalida. Zato što je bio tvrdoglav, zato će mu izgleda ovi bijednici i slomiti kičmu. Isto tako ne vidim svrhu stručnog štaba od 7 ili 9 ljudi. Šta rade oni koji **** kad nismo u stanju 20 minuta igrati presing?
"Ono" bojkotuje trenera. "Ono." Ne sviđa vam se taktika? Mislite da možete bolje ****? 28 od 30 igrača u ekipi profesionalni fudbal vidjelo samo na TV-u i oni će bojkotovati najtrofejnijeg trenera u najvećem klubu u državi. Pu mater vam yebem.
Željezničar za život cijeli!
Ova ekipa je slicna pa mozda i jaca koliko-toliko od one u prvoj polusezoni. Na portalu je pisalo da su u prva 2 mjeseca ove godine dobili 2 plate. Znaci ostavio si ekipu svojom voljom bez ijednog bitnog odlaska, dosli su ti neki igraci. Sve tvojom voljom odnosno Amarovom. Mora ekipa imati neki rukopis trenera ako je sve ok na njihovoj relaciji. Ocigledno nije jer ovo sto gledamo je 10x veci odron nego kad smo bili slabiji u momentima kad je otisao Dado, pola otpalo zbog povreda, korone kad je bio onaj yeben niz subota-srijeda. Ako je stvarno problem relacija trener-igraci mora trener otici jer necemo ni boda osvojiti. Mi smo vec 4. sljedece kolo mozemo 6. biti. Ne mozemo mi 20 igraca mijenjati u martu. Bolje je i njemu za zdravlje da se makne jer ne podnosi ni on ovo dobro, a tek nece ako se nastave losi rezultati i kad krene pravi pritisak javnosti.Tristan10 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:48To van terena i to na terenu jer poprilicno povezano. U ranijim mandatima kad nas je Amar vodio, imao se neki novac, mogao se da plati Zeba ili Bekric u najboljim godinama, ili da se plati nesto da se dovedu Beslija i Visca. Sad ne mozemo nikoga da dovedemo, jer je trziste dosta drugacije, nismo konkurentni kad se poredimo sa ekipa ispred nas, a to je prvenstveno zbog toga sto nemamo dovoljno sposobni ljudi u upravi da dovedu kvalitetne igrace. Onda krpis sa nekim igracima jer nemas opcija.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Slazem se, ali ako je istina onaj ljozetov post na Amaru je manja krivica nego na igracima. Ne moze on dati svoj maksimum ako igraci opstruisu njegov rad.Dejan1921 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:43Da ne ulazimo onda u priče oko uprava, fudbal koji tebe zanima je malo je reći očajan. Bod u zadnja četiri meča, igra užasna, taktička rješenja, pozicije igrača totalne fule. Trpilo bi se Amaru sve ovo u klubu da na terenu izgledamo dobro. Ali izgledamo malo je reći očajno.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:37Problem je sto vi vise krivite Amara jer je Misimovic otisao nego sto je besparica u klubu. Mene ne zanimaju iskreno stvari oko terena, navijam za Zelju prvobitno zbog fudbala jer to je jedino sto me zanima. Stvari oko uprava me ne doticu.drzgemboadislic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:30
Zašto vi samo gledate na igru? Mi imamo dubljih problema. Ne radi se o igri i rezultatima već o stanju u kojem se nalazi Željo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ako je Amar dozvolio da njega igraci bojkotuju onda to vise nije onaj Amar i mora otici
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
SudoHusika
- Kontakt:
Kako ćes debilu sada isplatiti 100.000km? A niko ne pristaje na manje od onoga što ga sljeduje ugovorom. Jer zna da mu niko na balkanu neće dati takvu platu jer vide ljudi kakav je to invalid. Tužio te i neće papire. Zamisli...lijevapolutka je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:09zasto ne nabije nogom te sto ga opstruišu, ako ga opstruišu
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 09 mar 2021, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Zimus se mogao rijesiti Lendrica npr. i to je i Ivan sam rekao da je licno Amar stopirao transfer. Sad nek mu skace po glavi.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:09zasto ne nabije nogom te sto ga opstruišu, ako ga opstruišu
- lijevapolutka
- Kontakt:
pa brate plaćas ga svakao, sklonis ga iz ekipe, dok mu ugovor ne istekne. omogucis mu normalno treniranje al mu nedas da igra. igrao sa piskavcem, splitskom kurvom ili bez njih isto je.SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:12Kako ćes debilu sada isplatiti 100.000km? A niko ne pristaje na manje od onoga što ga sljeduje ugovorom. Jer zna da mu niko na balkanu neće dati takvu platu jer vide ljudi kakav je to invalid. Tužio te i neće papire. Zamisli...lijevapolutka je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:09zasto ne nabije nogom te sto ga opstruišu, ako ga opstruišu
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 14 gostiju.