FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Satara, odlican, prije svega konstantno igra (ovo mu je vec 5ta sezona da igra 25+ utakmica), relativno je mlad, 25 godina, moze jos biti bolji. Milicevic, odlazi sigurno, bilo to na ljeto ili na zimu narednu, ali on odlazi. I nemas neke dostojne zamjene za njega, a Satara bi bio idealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:57Bravo, odlican igrac je Satara. Znam da su povezivali jedno vrijeme i Sanicanina s nama, steta sto nije dosao..NisamInSajder je napisao/la: ↑09 mar 2021, 07:47Milicevic u repku. Treba sad zaganjat Milosa Sataru iz Mladosti za stopera narednu sezonu, ugovor mu istice na ljeto, domaci igrac, reaguj Hadzija. A i pored njega ima nekoliko imena kojima ugovori isticu na ljeto, treba Bosmana koristiti.
I vec sad bi se moglo pregovarati sa nekim igracima kojima istice ugovor da dodju u Sarajevo na ljeto, pa da onda imas barem okosnicu za Europu na pocetku priprema,a ne da dodju 27 dan priprema i 3 dana prije pocetka kvalfikacija.
A to za Sanicanina nisam ja nista cuo? Kad je to bilo?
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jasno nam je da si glupson i da si forumska maskota, ali brate mili kako ti se više da ponavljati jedno te isto i blamirati se. Ohani malo covjece, normalni forumasi ce početi napustati ovaj forum zbog tebe.
Ja mislim da je prece da Pejovic odmori,a Tino da odigra na njegovoj poziciji.bordobijeli je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:23Evo najavio je promjene i u timu i nacinu igre pa cemo vidjeti sutra sta i kako je. Ocekivati je da odmori Krste, Pidro pa i Sušić a unutra Hare, Zinedin, Fanimo, Salcin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti za Sataru, ako je ikako moguce, vec sada ga kontaktirati..NisamInSajder je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:20Satara, odlican, prije svega konstantno igra (ovo mu je vec 5ta sezona da igra 25+ utakmica), relativno je mlad, 25 godina, moze jos biti bolji. Milicevic, odlazi sigurno, bilo to na ljeto ili na zimu narednu, ali on odlazi. I nemas neke dostojne zamjene za njega, a Satara bi bio idealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:57Bravo, odlican igrac je Satara. Znam da su povezivali jedno vrijeme i Sanicanina s nama, steta sto nije dosao..NisamInSajder je napisao/la: ↑09 mar 2021, 07:47Milicevic u repku. Treba sad zaganjat Milosa Sataru iz Mladosti za stopera narednu sezonu, ugovor mu istice na ljeto, domaci igrac, reaguj Hadzija. A i pored njega ima nekoliko imena kojima ugovori isticu na ljeto, treba Bosmana koristiti.
I vec sad bi se moglo pregovarati sa nekim igracima kojima istice ugovor da dodju u Sarajevo na ljeto, pa da onda imas barem okosnicu za Europu na pocetku priprema,a ne da dodju 27 dan priprema i 3 dana prije pocetka kvalfikacija.
A to za Sanicanina nisam ja nista cuo? Kad je to bilo?
Nekad se 2019 spominjao na forumu Sanicanin
Hajde Vinkec, klupiraj Krstea i Pejovica

A haj mi recite sta to nije rekao? Pa je.b.emu dan sta ce covjek srat pola sata. Rekao je lijepo igrali smo lose, promjenit cemo nesto i idemo na pobjedu. Sta god da je dalje govorio bilo bi okolisanje i preseravanje bez neke potrebe...Historicar je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:23Jasno nam je da si glupson i da si forumska maskota, ali brate mili kako ti se više da ponavljati jedno te isto i blamirati se. Ohani malo covjece, normalni forumasi ce početi napustati ovaj forum zbog tebe.
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ja koliko sam shvatio nakon izjava poslije prve tekme,da je bilo nesto planirano da pocnu i Handzic i Fanimo al nisu bili spremni,sta je zamisljeno sa Haretom i Mesanovicem zajedno zivo ne zanima a da to nije da se jedan gurne na krilo.
-
- Kontakt:
Nemoj da te ništa cudi od forumske maskote Zipa.Da si duže ovdje, odavno bi ti bilo jasno, o kakvom pacijentu se radi.vedinjo98 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:34A haj mi recite sta to nije rekao? Pa je.b.emu dan sta ce covjek srat pola sata. Rekao je lijepo igrali smo lose, promjenit cemo nesto i idemo na pobjedu. Sta god da je dalje govorio bilo bi okolisanje i preseravanje bez neke potrebe...Historicar je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:23Jasno nam je da si glupson i da si forumska maskota, ali brate mili kako ti se više da ponavljati jedno te isto i blamirati se. Ohani malo covjece, normalni forumasi ce početi napustati ovaj forum zbog tebe.
-
- Kontakt:
Ma zeljni ljudi supljiranja ala Amar Osim. Tako smo navikli, nas mentalitet hebi ga.vedinjo98 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:34A haj mi recite sta to nije rekao? Pa je.b.emu dan sta ce covjek srat pola sata. Rekao je lijepo igrali smo lose, promjenit cemo nesto i idemo na pobjedu. Sta god da je dalje govorio bilo bi okolisanje i preseravanje bez neke potrebe...Historicar je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:23Jasno nam je da si glupson i da si forumska maskota, ali brate mili kako ti se više da ponavljati jedno te isto i blamirati se. Ohani malo covjece, normalni forumasi ce početi napustati ovaj forum zbog tebe.
-
- Kontakt:

Zasto nas je Gavric napustio, je li on nije htio ostati ili smo ga se mi rijesili?
EDIN DŽEKO!!!
- PeakyBlinders
- Kontakt:

Bukvalno kad god igra Sarajevo, ti buraz kišobran pod pazuh.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kakav Gavrić, pa više se ja krećem sa 115kg. Lik je jedino imao pas, a bio nam je glavni u sredini na Grbavici, pa je nikako nismo imali, zato i primismo peticu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi mu nismo htjeli ponuditi koliko je tražio jer nismo smatrali da vrijedi toliko a neko je njemu obećao bolje uslove negdje drugo i to je propalo na kraju pa se vratio u Srbiju, neka me neko ispravi ako griješim.
Po meni ništa specijalno i mislim da je Pejović bolji. Kada je došao u Sarajevo pružao je fantastične partije i onda je pao u formi iz nekog razloga i nikako da se digne na taj nivo.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, aqarius, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Combattente87, Cwirek, Fudo, HyperOS, insimadop, James1987, johntravolta123, Kockoglavi, Kyle88, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, zagorski i 346 gostiju.