2&3+ 3.20
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E yebi se Betise
Oboriće me Inter 3+. 
Al nista mi nije jasno ko engleske sudije. 8x VAR gleda, 6x iznose igrace i 2min nadoknade. I stativu pogodise u 45.min.
A odigrao 3+prvo pol, kvoti 5.75 prije tekme nisam mogao da odolim.
A odigrao 3+prvo pol, kvoti 5.75 prije tekme nisam mogao da odolim.
HSV u 23 min 1:1 i normalno treceg gola nece ni biti 
⚽FK Garaže⚽
Ja Betis ispod 4.5 kartona, evo belaja 
Samo kakav igra Betis, dodavanje do iznemoglosti... Kako ovo nekome moze biti interesantno.
Samo kakav igra Betis, dodavanje do iznemoglosti... Kako ovo nekome moze biti interesantno.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- feniksptica
- Kontakt:
Spanci neke ofirne prelaze rade..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto bi reko 90minut kolega.
Betis placa racune za 3mjeseca

Svaka im cast tako se bori za klub.
Betis placa racune za 3mjeseca
Svaka im cast tako se bori za klub.
Kartoni rutinski
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Sta znaci ovo na wwinu over 2,75 na mecu Dortmund Sevilja? Koja razlika izmedju 2,5 i 2,75 overa?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Moze li neko pojasniti kako dobiti onaj bonus na wwinu i aktivirati ga
Zaboravi na njeg, lakše ti je
Dobije se vjerovatno uplatom, ako misliš na ovaj dobrodošlice, to ne znam jer imam račun tamo 100 godina ali za aktiviranje trebaš 5 parova po najmanjoj kvoti 1,40 pogoditi čini mi se pa s aktiviranim bonusom pogoditi listić s istim ovim uslovima da bi digao pare tako zarađene, dakle ne vrijedi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Naravno da vrijedi ja nedavno pao u 88 minuti kad sam odigrao šta god da je besplatno od njih treba prihvatiti otvorenih ruku pa i peškire.anonimni je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:07Zaboravi na njeg, lakše ti jeDobije se vjerovatno uplatom, ako misliš na ovaj dobrodošlice, to ne znam jer imam račun tamo 100 godina ali za aktiviranje trebaš 5 parova po najmanjoj kvoti 1,40 pogoditi čini mi se pa s aktiviranim bonusom pogoditi listić s istim ovim uslovima da bi digao pare tako zarađene, dakle ne vrijedi
Upravu si kad tako gledaš, naravno, ali kolike su šanse da pogodi (ne samo on, nego bilo ko) 2 listića s 5x1,40 zaredom?
Ako ništa, wwin ima baš široku ponudu, fin izbor i na liveu i ako ništa zbog tog se svakako vrijedi registrovati, ali ko od tog takvog bonusa izvuče i marku samo mu mogu skinuti kapu i
Ako ništa, wwin ima baš široku ponudu, fin izbor i na liveu i ako ništa zbog tog se svakako vrijedi registrovati, ali ko od tog takvog bonusa izvuče i marku samo mu mogu skinuti kapu i
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Otkud vam to da se s bonusom dobrodoslice 2 tiketa zaredom moraju skinuti? Potrebno je skinuti tiket sa minimalno 5 parova i minimalnom kvotom 1.4 za svaki par. To je kvota oko 5. Posto je bonus vecinom od 40KM, mozete uplacivati 4 tiketa sa po 10KM uloga pa da dignete oko 50KM. Nije potrebno vise puta obrtati vec se mogu pare odmah podici.
Kod bonusa 50% 100% 200% koji se dobijaju kad uplatite novac na racun to vazi da se moraju pare vise puta obrnuti. Previse je komplikovano a i svakim ulogom samo jedan dio bonusa aktivirate. To se ne isplati.
Bonus dobrodoslice svakako da.
Kod bonusa 50% 100% 200% koji se dobijaju kad uplatite novac na racun to vazi da se moraju pare vise puta obrnuti. Previse je komplikovano a i svakim ulogom samo jedan dio bonusa aktivirate. To se ne isplati.
Bonus dobrodoslice svakako da.
Imaju samo ovaj 200% na prvu uplatu, ja sam pogriješio doduše jer sam ga nazvao bonusom dobrodošlice ali o prvoj uplati je riječ, druga je stvar ono u poslovnicama što dijele ali nije to u igri sad, samo je ovaj 200% aktuelan
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.