Dobro Pejovic je u losoj formi trenutno ali realno za mene bolji od Gavrica...Gavric je htjeo da naplati dobre igre u evropi i osvajanje titule a mi smo ga htjeli ostaviti jer mu je plata bila stvarno mala i nije pravio problem sto je na klupi, Vinko je posebno bio zadovoljan da ima njega s klupe, medjutim kao i Lazic bio je ubjedjen da moze u bolji klub ali covid itd...sad je tu gdje jest....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Imao transfer dogovoren ali propalo mu sve.On je trazio da ide.
Gavrić: Sarajevo mi je nudilo produženje, ali je pravo vrijeme da unovčim dobru sezonu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Obrnuto. On je dosao kod nas u fantasticnoj formi, trenutno je na tom realnom nivou.
Ma pas mi je njegov ostao nekako u pamcenju, jest da je bio spor haos.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Al slomi se lik da izvrjedja i time sebe uzdigne

Polahko ljudi, nema potrebe za teskim rijecima
This time next year, we'll be millionaires!
Sta je s Fanimom? Nema ga ni sutra?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Valjda imao psa a ne imao pas.PeakyBlinders je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:50Kakav Gavrić, pa više se ja krećem sa 115kg. Lik je jedino imao pas, a bio nam je glavni u sredini na Grbavici, pa je nikako nismo imali, zato i primismo peticu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Do meneBordoSarajevo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:22Valjda imao psa a ne imao pas.PeakyBlinders je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:50Kakav Gavrić, pa više se ja krećem sa 115kg. Lik je jedino imao pas, a bio nam je glavni u sredini na Grbavici, pa je nikako nismo imali, zato i primismo peticu.

ORIGINAL 1987
Najnovije pojačanje Borca Panagiotis Moraitis dobio je sve potrebne papire za nastup u BiH, tako da će biti u protokolu već za duel sa Širokim Brijegom, prenosi mondo.ba.
Frajer bukvalno jucer potpisao ,zavrseni papiri ko dlanom o dlan. I koliko vidim svi su registrovali nove strance sem nas i Zelje .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa fkt sta je razlog ovom otezanju??miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:30Najnovije pojačanje Borca Panagiotis Moraitis dobio je sve potrebne papire za nastup u BiH, tako da će biti u protokolu već za duel sa Širokim Brijegom, prenosi mondo.ba.
Frajer bukvalno jucer potpisao ,zavrseni papiri ko dlanom o dlan. I koliko vidim svi su registrovali nove strance sem nas i Zelje .
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Neki dan je cini mi se @zukanovic napisao da je registrovan Kanuric ? Tako da ne vjerujem da je do dugova nekih ?zagorski je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:31Pa fkt sta je razlog ovom otezanju??miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:30Najnovije pojačanje Borca Panagiotis Moraitis dobio je sve potrebne papire za nastup u BiH, tako da će biti u protokolu već za duel sa Širokim Brijegom, prenosi mondo.ba.
Kanuric ima naše papire,nije stranac.Za njega je enigma sto jos nemamo vijest da je nas igrac ,mislim kroz vijest na zvanicnoj.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:34Neki dan je cini mi se @zukanovic napisao da je registrovan Kanuric ? Tako da ne vjerujem da je do dugova nekih ?
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Jest, u pravu si. To sam smetno sa uma.miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:35Kanuric ima naše papire,nije stranac.Za njega je enigma sto jos nemamo vijest da je nas igrac ,mislim kroz vijest na zvanicnoj.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:34Neki dan je cini mi se @zukanovic napisao da je registrovan Kanuric ? Tako da ne vjerujem da je do dugova nekih ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma PSV ne da tako lako Borisa.. 

FK Sarajevo
Al slomi se 

-
- Kontakt:
Curjurić iz Olimpika, dosao u ovom prelaznom roku, jucer igrao protiv Slobode.zagorski je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:31Pa fkt sta je razlog ovom otezanju??miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:30Najnovije pojačanje Borca Panagiotis Moraitis dobio je sve potrebne papire za nastup u BiH, tako da će biti u protokolu već za duel sa Širokim Brijegom, prenosi mondo.ba.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, keli, Lecler, nedimmmm1337, rimljanin90 i 52 gosta.