valjda se vako kaze
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: AC Milan
cestitke na jesenjoj tituli
valjda se vako kaze
valjda se vako kaze
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- muha milanez
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:cestitke na jesenjoj tituli![]()
valjda se vako kaze
hehehhehe sjetio se neko i toga....svaka cast
FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sa 11 igraca u polju,sumnjam da je Totenhem toliko slab da ne treba golmanrobovi88 je napisao/la:Nesta,Zambrotta,Pirlo,Flamini,Boateng,Ibrahimovicahmad_tz je napisao/la:ja da vidim ko je dao go na ****, u prvi mah mi se ucina da je seedorf, al kad sam pogledo da dade onaj strasser pravo mi drago bilo![]()
a i nemoze se svaka utakmica lijepo igrati, sta jest jestjel dosta ?
mislim da bi protiv tottenhema trebali ovako
--Abate---Nesta------T. Silva----Zambrotta--
----------Strasser---Pirlo---Flamini------------
--------------------Boateng----------------------
----Pato------------------------------Robinho---
------------------Ibracadabra-------------------
RIP SALE VILENJAK
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
heheh fakat 11 igrača, a bez golmana, jbg desi se, tu ide van ili robinjo ili pato a ovaj drugi se pridružuje ibri u napadu, a na gol ide fašista.
koje slavlje ovog ljepotana strasera poslije postignutog gola, ovu facu samo rođena majka može voljeti

koje slavlje ovog ljepotana strasera poslije postignutog gola, ovu facu samo rođena majka može voljeti

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Lijepo je vidjeti da pobjeđujemo pored svih tih problema sa povredama i izostancima. Pored svih transfera, dovođenje Allegrija na mjesto trenera je najveći pogodak, mogao bi zadugo ostati na klupi Milana. 
[youtube][/youtube]
Lijep gol.

[youtube][/youtube]
Lijep gol.
A jebgia ovo gore nisam ni obraćao paznju
jbg desi se sry
ma ja mislim da s Allegrijem mozemo napraviti dosta, podsjeca me na Capella iz najboljih dana
btw Inter 2:1 Napoli (poluvrijeme) mislim da nam ovaj rezultat "lezi" jer Interu bjezimo dvocifren broj bodova, a Napoliju 6, Lazio po meni ovdje nema sta traziti, i dalje govorim najozbiljniji kanditati
Milan,Juve,Roma ( Ima još dosta da se igra )
ma ja mislim da s Allegrijem mozemo napraviti dosta, podsjeca me na Capella iz najboljih dana
btw Inter 2:1 Napoli (poluvrijeme) mislim da nam ovaj rezultat "lezi" jer Interu bjezimo dvocifren broj bodova, a Napoliju 6, Lazio po meni ovdje nema sta traziti, i dalje govorim najozbiljniji kanditati
Milan,Juve,Roma ( Ima još dosta da se igra )
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Novom pobjedom nogometaši Milana nastavljaju svoj niz kao lideri Serie A, no nakon susreta s Cagliarijem Massimiliano Allegri nije bio svime zadovoljan. Ipak, javno je odlučio prokomentirati samo pozitivne stvari...
Minimalnu pobjedu osigurali su asistent Cassano i 19-godišnji strijelac Rodney Strasser pet minuta prije kraja. "Ovo je sjajan rezultat s obzirom na tok susreta. Posebno me veseli što je pobjednika odlučio Strasser, produkt naše omladinske škole."
Istaknuo je zatim Allegri još jedan razlog za zadovoljstvo iako je kasnije priznao kako je očekivao lakšu utakmicu te da će kritike zadržati za govor u svlačionici. "Nova pobjeda govori kako i dalje sve funkcionira dobro. Bilo je teško, ali uspjeli smo izaći kao pobjednici iz svega i na pozitivan smo način ušli u novu godinu."
Što se zimskog pojačanja tiče tek je kratko rekao. "Cassano još uvijek nije u onoj pravoj formi, ali važno je da radi kvalitetno na treninzima i pokazuje volju. Važno nam je to što imamo širok kadar jer nas čekaju i utakmice Lige prvaka koje su nam jednako važne kao ove domaće."
Kao bivši trener Cagliarija priznao je kako je povratak na Sant'Elia za njega bio nešto posebno. "I dalje će me snažne emocije vezati za ovo mjesto bez obzira što sam ga napustio. Žao mi je igrača koje sam nekada vodio, no mi smo danas trebali pobjedu."
Minimalnu pobjedu osigurali su asistent Cassano i 19-godišnji strijelac Rodney Strasser pet minuta prije kraja. "Ovo je sjajan rezultat s obzirom na tok susreta. Posebno me veseli što je pobjednika odlučio Strasser, produkt naše omladinske škole."
Istaknuo je zatim Allegri još jedan razlog za zadovoljstvo iako je kasnije priznao kako je očekivao lakšu utakmicu te da će kritike zadržati za govor u svlačionici. "Nova pobjeda govori kako i dalje sve funkcionira dobro. Bilo je teško, ali uspjeli smo izaći kao pobjednici iz svega i na pozitivan smo način ušli u novu godinu."
Što se zimskog pojačanja tiče tek je kratko rekao. "Cassano još uvijek nije u onoj pravoj formi, ali važno je da radi kvalitetno na treninzima i pokazuje volju. Važno nam je to što imamo širok kadar jer nas čekaju i utakmice Lige prvaka koje su nam jednako važne kao ove domaće."
Kao bivši trener Cagliarija priznao je kako je povratak na Sant'Elia za njega bio nešto posebno. "I dalje će me snažne emocije vezati za ovo mjesto bez obzira što sam ga napustio. Žao mi je igrača koje sam nekada vodio, no mi smo danas trebali pobjedu."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- senad_flamin
- Kontakt:
Kad ce se oporaviti ovaj Flamini (nesretni) ?
Fali dosta onaj poluspic nezz kako ce Cassano to moci odg. ali Boateng je tu odlican !
Fali dosta onaj poluspic nezz kako ce Cassano to moci odg. ali Boateng je tu odlican !
-RIVALDO-
svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite 
Milan brate !king1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite
Vidjet ću jošrobovi88 je napisao/la:Milan brate !king1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite
Nema tu dvoumljenjaking1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite
Pronadji uljeza
AC Milan-printer
1921-2011
dajte ljudi bez tih seljackih naziva tipa printer,sinter,itd... jbt kao da smo u obdanistu 
Jel to zabranjeno ?scudetto je napisao/la:dajte ljudi bez tih seljackih naziva tipa printer,sinter,itd... jbt kao da smo u obdanistu
pa de malo razmisli sta pises i sta ces postici sa tim sto ces napisati printer ili bilan,djecija poslarobovi88 je napisao/la:Jel to zabranjeno ?scudetto je napisao/la:dajte ljudi bez tih seljackih naziva tipa printer,sinter,itd... jbt kao da smo u obdanistu
uglavnom ja sam ovde novi i naravno FORZA MILAN i pozz za sve normalne forumase... 
Nije zabranjeno al je seljacki. A da se ja pitam bilo bi zabranjeno jer je to vrsta provokacije.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ja sam davno molio sve da se ne koriste ti uvredljivi nazivi, jednostavno to je ispod svakog nivoa, nit ikog treba mrziti, ono poštuj tuđe, a svoje voli i ćao. to što pojedinci dolaze ovdje i vrijeđaju samo ignorisati treba.
inače malo gledao i inter sinoć, nije neka igra ali ipak duplo su bolji nego pod benitezom i oni će izgleda biti najveći konkurenti za titulu, maicon sve bolji, jedino milito nikako da se digne.
milan iskoristio ovo kolo maksimalno, s desetkovanim timom na teškom gostovanju uzeli puni plijen
, plus direktni pratioci redom kiksali i prednost na tabeli se povećala, sad se spremiti za udineze i to dobiti
vraća se ibra, al nema izgleda gatuza koji se ozlijedio i ambrisinija zbog kartona(mislim).
vjerovatno straser od prve minute, e sad nisam siguran za pirla, flaminija i boatenga al teško da će biti spremni
vezni red tanak skroz, da hoće da dovedu nekog makar tog constanta ili lazarija
inače malo gledao i inter sinoć, nije neka igra ali ipak duplo su bolji nego pod benitezom i oni će izgleda biti najveći konkurenti za titulu, maicon sve bolji, jedino milito nikako da se digne.
milan iskoristio ovo kolo maksimalno, s desetkovanim timom na teškom gostovanju uzeli puni plijen
vraća se ibra, al nema izgleda gatuza koji se ozlijedio i ambrisinija zbog kartona(mislim).
vjerovatno straser od prve minute, e sad nisam siguran za pirla, flaminija i boatenga al teško da će biti spremni
vezni red tanak skroz, da hoće da dovedu nekog makar tog constanta ili lazarija
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Meni to ne može niko zabranit, imam pravo pisat šta hoću, Naravno mrzim sve Interovce kao i njihov klub pa ga zato ovako nazivam, a to za godine, ja sam punoljetan i btk šta ja pišem i kako se ponašam
btw: tema je A.C MILAN !
4 Vezna igrača propustaju Udinese Boateng,Flamini,Pirlo, Ambrosini(suspenzija)
Gattuso nije suspendiran,ali ima povredu na koljenu ocekuje se da ce krenuti od prve
——————----abbiati
abate——nesta————silva———antonini--
——-strasser—-Seedorf———Gattuso--
——————-----robinho—————--------
-------——–pato——————Ibra----------
4 Vezna igrača propustaju Udinese Boateng,Flamini,Pirlo, Ambrosini(suspenzija)
Gattuso nije suspendiran,ali ima povredu na koljenu ocekuje se da ce krenuti od prve
——————----abbiati
abate——nesta————silva———antonini--
——-strasser—-Seedorf———Gattuso--
——————-----robinho—————--------
-------——–pato——————Ibra----------
I onda kad krenu oni nas da provociraju na ovoj temi pocinje svadja i jos 1000 belaja... Ne vidim zasto mrzis ljude koji ti nisu nista uradili i nikako ne uticu na tvoj zivot. Svak ima svoj klub i njega voli ne bi bilo interesantno kad bi svi za iste navijali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.