Ma jeste slazem se ja, ima tu milion stvari. Ali evo, konstantno se desava nesto. Jedino ona jesenja polusezona prosle sezone bila normalna manje vise, i tu smo na kraju zasrali. Nikako da uhvatimo dobar kontinuitet, i stavise, tonemo polako ali sigurno. Uzas gledat ovo sve viseLjoZee je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:28Ima toga svugdje. Nije bojkot samo da oni kazu da nece da igraju iz nekog razloga. Jednostavno bilo koji los odnos na relaciji Uprava-trener ili igraci ili trener-igraci dovodi do toga da nema uvjeta za neki rezultat. Ne znaci da ce neko namjerno sabotirati ili fulati prazan gol, sansu i ostalo, ali ako postoji problem na relaciji trener-igraci ne moze onda tu se ni podici ekipa, motivisati, nesto sprovesti u djelo sto je u glavi do kraja i slicno. Tu su samo tenzije prisutne i paznja je na tome. Obicno tu budu i strane i svako vuce nekog u neku stranu i napravi se rasulo. Ne znaci da je los odnos zbog para. Milion razloga moze biti.Blueforce21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:15Dugo nisam htio da pisem, ali jedna interesantna stvar. Kako to da samo kod nas postoji bojkot igraca prema vec petom treneru zadnjih 5 godina? Prije su imali redovne plate, i to masne, pa su opet bojkotovali, zakazivali smo u kljucnim utakmicama. Sad eto nisu dobili neke plate pa opet bojkotuju. Klanovi. Kako da to samo kod nas ima? Nama trebaju temeljite strukturne promjene. Ako vec ne valjaju igraci, ako se ne moze ispuniti ono sto je dogovoreno, ok, noga svima, ako neko zeli da ostane da pomogne i igra neki period za cevape i jogurt bujrum, uvesti juniore, pa cak rizikovat ispadanje iz lige. Ako ovako nastavimo zavrsicemo ko Celik. A jadni mi onda.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Blueforce21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Allahu Dragi.braco je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:01Ništa nije nemoguće, evo srbi su otkrili da Elon Musk iz RS, možda sutra Dodik postane reis, a mi pobjedimo TC i OlimpikRobust je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:58samo je to realno po ovom stanju stvari kao da Dodik postane reisu-l-ulema islamske zajednicebraco je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:52
Možda se vode onom djela, a ne riječi.![]()
Što je najjače sutra kad bi izbacili Tuzlu, dobili Olimpika, a pitari zijanili za vikend u Širokom, bili bi u polufinalu kupa i na -6 u ligi. Amar bi opet bio Ferguson, Štila Ozil, Juričić Ibrahimović itd. Najluđi smo mi balkanci, od očaja do extaze u sekundi![]()
![]()
![]()
![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
E jesam nesto napet
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zadnja izmjena: StrikeWarzone, dana/u 09 mar 2021, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ako je istina bruka i sramota a evo vidim pisu po fb da su igraci odbili trenirati
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Cijeli dan vam jucer pisem,naravno da je istina igraci su mi iz prve ruke rekli pola onih stvari,ne nasjedajte na pokusaje lobootomije da za sve zivo okrive Amara,naravno Amar je kriv i treba ici ali ne nasjedajte na svakakva piskaranja molim vas...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Bas su mudonje, moglo bi im se o glavu obit sve ovo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
normalno botovi sa obje strane su se ukljucili samo tako da obojicu brane i pljuju a zeljo ko je .be
Da,zato ne treba nasjedati jer ce neki sad pokusati sve da pisaju po Amaru pa ako to znaci da zivotom brane igrace,sto opet ne umanjuje krivicu Amara i to da mora otici ali mora...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Trening jutros bio u 11h. Svi igrači kao i stručni štab prisustvovali uredno.
Ja razumijem da je svakom navijaču kluba teško i da smo nestrpljivi. A laži i guranje skija nam neće popraviti situaciju.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 09 mar 2021, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Više sam ironičan bio, nego što je istina
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jesi li kockali 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Nije to u redu. Ljudi su na izmaku živaca, zdravlja, nervoza kipti iz navijača a ti ovdje guraš skije da se raja kolje.
Željezničar za život cijeli!
Ne kolje se niko vala,raja vise pokusava na zajebanciju okrenuti jer ne mozes drugacije..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NerminFatic
- Kontakt:
Ako nas TC opet pobijedi i u Kupu BiH, ocekivano je da Brko koji tersa odstupi. Valja navijati da se docepamo bar jednog trofeja iako ce to znaciti Amarov ostanak. Da li i Badzakov!?
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Mene iskreno boli neka stvar ko je kriv, tacno me opet tuki zaboli jesul igraci ili amar. Ja hocu da sutra nabiju city ko da su famos, razmontiraju olimpic, i udju u treci dio sezone sa nekim finim bodovnim saldom za evropu. Hocu licencu obezbijedjenu za evropu i za PLBiH i hocu da rješe probleme i da počnu igrat kako znaju. Ako se to ne desi do poslije olimpika, otic i sve istjerat iz kluba. Ako navijaci mogu pomoci na neki nacin, nek samo zinu, dobit ce, svi smo takvi i mislim da se niko ne bi protivio tome, ali hocemo igru, hocemo rezultate, hocemo naseg Zelju, a neke placipicke koje samo kmece bojkotuju, sta sve vec ne rade. Ako to zelite da radit, bujrum, mars iz kluba.
Ma mislim da nas ne moze Tuzla dobiti 2 puta za redom ali haj znaj od nasih manekena je svasta ocekivati..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
drzgemboadislic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:25Hvala za ono 'botu' iznad, dovoljno govori o tebi. Otjeraj Amara, ostat ce ti besparica i nesposobna uprava koju je Amar postavio. Razlog za besparicu je Amar, niko drugi. Imali smo stabilan klub! To što ste vi slijepi kod očiju to je vaš problem, drago mi je samo što ste u manjini i što vas je sve manje i manje jer je ovo što rade pojedinci našem Želji bezobrazluk.Saul737 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:16MrkiMedo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:09
Kako je Petrovic dopustio raskol u svlacionici i bio kriv za to, tako je i Amar kriv za ovo. Ne mogu biti svi krivi, samo on ne. Nema smisla. Jos je i dodatno kriv sto nece da javno prozove sve. Tako bi vratio dio povjerenja koje je imao, a ovako ce ostati kur.cina.
Otjeraj Amara dovedi trenera ala Petrovic al u klubu ce ti ostat besparica pola nesposobne uprave koja nista ne radi veseli lendric itd.. pa ce se onda krivit neko treci ili Badzak mozda slucajno ?
Treba krivit Amara za svoje poteze al ne zato sto veseli ne moze stila se zajebava lendric se kurci uprava pola kao da je nema.. klub je cijelina a ne samo pojedinac
Kakve veze ima trener amar sa finansijskom situacijom u klubu to isto da kazes vinko marinovic ima zasluge za dobro finansijsko stanje u sarajevu ahhahaha kakvi degenerici
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Da ti imaš ovdje upravu pa da stane iza trenera i rastjera ove piqke na terenu a samim tim i njemu skratiš mnoge ovlasti, ovako za nadat se da će se pojavit čovjek s čarobnim štapićem i urediti ovo sve.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.