FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Imati SD u ligi poput nase u kojoj pojacanja mozes dovesti gledajuci sportski pregled nedjeljom, nema smisla. Koji ce nam ku rac krasni.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Vojvoda blizu Sim Baua,Milenko je slobodan...ili ipak neko treci ...Samo bez egzibicija Bloudek i slicno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Mogu li se još uvijek registrovati slobodni igrači?
Uprava treba naći načina da se angažuje Vojvodić, trenutno ne vidim ni jedno drugo ime u opticaju koje bi moglo uticati na rješavanje problema.
Možda Spaha ako se usudi.
Uprava treba naći načina da se angažuje Vojvodić, trenutno ne vidim ni jedno drugo ime u opticaju koje bi moglo uticati na rješavanje problema.
Možda Spaha ako se usudi.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 09 mar 2021, 14:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Vojvodić ili Spahić. Milenko mislim da nema kapaciteta da se nosi s ovom situacijom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
On ako se usudi da odvede Slobodu u cvajtu je za psihijatrije. Syebat ce si sav CV.
Igrace ne moze niko natjerati da igraju kako valja. Nemaju konkurencije, nemaju jaka primanja, a ako ispadnemo u cvajtaru imaju slobodne papire. Jos ako im je obecano iz drugih klubova tj njihovim agencijama onda je kraj. Nemamo izbora. Preslikana situacija sa igranjem juniora one godine kada smo ispali. Dobili papire, agencije zaradile, mi ostali bez igraca, rasuli se ko riza bez da iko ista moze poduzeti.
Znaci igracima ako imaju slabe plate isplati se da ispanemo i dobiju ciste papire.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 mar 2021, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Denis Karic 

Tacno i mi brzo zaboravljamo i oprastamo, zato i jesmo ovakvi kakvi jesmo, rinake obicne.
Sretno Grado, hvala za solidnu polusezonu i bodovnu razliku, ali ove 2 utakmice si uprskao totalno, i kad si tek dosao odmah si forsirao Smajica i Salihovica u prvim utakmicama, a sad si nastavio Salihovicem i Kadricem, i to totalno nerezonski. Ako ti je nametnuto volio bih da se javno zna, jer ovako ti ispadas najgori i najveci laik.
A mi odemo dalje, nadati se opstanku i bodovima vec u narednoj utakmici. A na cast neka ide doktoru svaka nasa nervoza, sikirancija, sijeda vlas na glavi, cir koji ce kad-tad proraditi, pivo koje ce nam presjesti zbog tvojoh poteza i samog prezimena.
Tacno i mi brzo zaboravljamo i oprastamo, zato i jesmo ovakvi kakvi jesmo, rinake obicne.
Sretno Grado, hvala za solidnu polusezonu i bodovnu razliku, ali ove 2 utakmice si uprskao totalno, i kad si tek dosao odmah si forsirao Smajica i Salihovica u prvim utakmicama, a sad si nastavio Salihovicem i Kadricem, i to totalno nerezonski. Ako ti je nametnuto volio bih da se javno zna, jer ovako ti ispadas najgori i najveci laik.
A mi odemo dalje, nadati se opstanku i bodovima vec u narednoj utakmici. A na cast neka ide doktoru svaka nasa nervoza, sikirancija, sijeda vlas na glavi, cir koji ce kad-tad proraditi, pivo koje ce nam presjesti zbog tvojoh poteza i samog prezimena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vojvodic bi jedini odgovarao u ovoj situaciji
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije Grado najveci krivac. Uprava je najveci krivac sa Buljonijem na vrhu. Jedini je veci krivac ko je njega postavio. Jos se lazemo, zato i jesmo ovdje gdje jesmo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Znam ga ja licno brat bratu 25 godina. Ona situacija kad vidis nekog ministra a znas ga i kontas jbo sve kako se prihvati te f.je s obzirom na kapacitet. Da ne pricam javno svasta a i sto bi ako njima odgovara.
-
- Kontakt:
Nisam dzaba pitaoBeduin je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:54Denis Karic
Grado je sad ispao pi.kurina veca od manekena sto igrali ove dvije utakmice.
Kralju, odlaze Uzelac i Tomasevic, znas da nema Devedzica 3 kola, Osmic se povrijedi mjesec prije pocetka i ti ni mukajet cijelu zimu da nam treba pojacanja.
Sad kad je vuna kao krpi prnje i uvrijedjen. Pi.kurina. Ili je trebao u januraru reci dovidjenja ili ostani i propisaj krv sa igracima.
Kralju, odlaze Uzelac i Tomasevic, znas da nema Devedzica 3 kola, Osmic se povrijedi mjesec prije pocetka i ti ni mukajet cijelu zimu da nam treba pojacanja.
Sad kad je vuna kao krpi prnje i uvrijedjen. Pi.kurina. Ili je trebao u januraru reci dovidjenja ili ostani i propisaj krv sa igracima.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Ko zna pozqdinu svega. Mozda je obecano. A nije izvseno. Mozda se cekali neg.rezultati. puko film.
Pritisci. Kako god valja nama u nastavak s novim trenerom.
Ako je nesto obecano dadne se rok. Ako pocinje sezona 27.02. neces cekati 26.02. da budes svjestan da si pila.Sariel1987 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:29Ko zna pozqdinu svega. Mozda je obecano. A nije izvseno. Mozda se cekali neg.rezultati. puko film.
I kakav pritisak??? Jel pritisak sa praznih tribina!!!
Tek poceo radit taj posao i pritisak.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
kqkve tribine care
Ja nisam siguran i ne bih ruku u vatru stavio da kod nas trener ima zadnju rijec pri sastavu ekipe.
Problem svih uprava.
Ja nisam siguran i ne bih ruku u vatru stavio da kod nas trener ima zadnju rijec pri sastavu ekipe.
Problem svih uprava.
Atmosfera je losa medju igracima, od Doboja kada je Said na poluvremenu nesto srao, nesto je odbio da poslusa pa su svi bili na sastanku posle on, Beganovic...to sam na treningu cuo kako medju sobom pricaju mladji igraci!
-
- Kontakt:
Vidis i to je situacija za gradnju autoriteta u ekipi ako imas potpunu slobodu i autonomiju u radu.
- FranckRibery
- Kontakt:
Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:16Sjecam se protiv Goska u gostima oba gola njegova cini mi se prvi kriminal, bol za oci...
Zeljo na tusnju, pa skim smo igrali kada zakuca glavom autogol...
Joj ikona kluba....Moze se dokumentarac snimiti...
Pa onaj jadnik sto treniro Slogu vratio ga Azmiru posle jedne polusezone, kaze Azmire budi ozbiljan bolan![]()
penal protiv slavije za 1:0 kad smo ispali

Vojvoda i Jaha?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.