Svašta ima na ovom spisku al ništa čudno znajući kako stvari funkcionišu u omladinskim reprezentacijama.
PS.Ramić i Hodžić nemaju mjesta al zato Hajdarević i Erić koji su otišli iz Sarajeva radi te konkurencije imaju zagarantovano.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Svašta ima na ovom spisku al ništa čudno znajući kako stvari funkcionišu u omladinskim reprezentacijama.
Selektor mlade reprezentacije BiH će biti izabran 15. feburara

da ti nisi malo mjesece pobrkao..
nista bitno, kao da je tuta sastavljao svoj:-)Vucevich je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:13![]()
Ma ovo je cirkus j.ebeni, navodno će imenovati novog selektora 16 marta (a prva utakmica kvalifikacija 29og) što znači da vjerovatno neće ni moći sastaviti svoj spisak, osim ako nije Starčević još uvijek selektor, ali nema nigdje potvrde.
To oni da se ispostuje protokol ... Starcevic je novi-stari selektor ... jos uvijek nije ispuc'o sve bonuse ... tek poslije 4-5 kvalifikacija ce ponovo pogledat' prema Radniku, Krupi i ostalim RS velikanima ...
Slobodan Starčević još najmanje mjesec selektor mlade reprezentacije BiH
Naime, Starčević je dobio podršku na današnjoj sjednici Izvršnog odbora, ali i vremensko ograničenje od mjesec nakon kojeg će se riješiti sudbina selektora naših mladih reprezentativaca.
Jel dok ne nadju bosnjaka/muslimana ili kakvog makedonca (sto ne i slovenca ili siptara)?Vucevich je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:31Slobodan Starčević još najmanje mjesec selektor mlade reprezentacije BiHNaime, Starčević je dobio podršku na današnjoj sjednici Izvršnog odbora, ali i vremensko ograničenje od mjesec nakon kojeg će se riješiti sudbina selektora naših mladih reprezentativaca.![]()
![]()
Zukanovic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:12- Ja sam tu činjenicu apostrofirao i našao sam se na udaru kritika, jer sam zapostavio 'dijaspora bazen' ili 'bazen iz dijaspore', kako ih zovu. Ja sam stvarno u prethodnom periodu puno analizirao i tražio one igrače koji igraju na vrhunskom nivou u dijaspori, kako bi na najbolji mogući način odgovorili našim ciljevima. Njih je sve manje. Ona činjenica da je 63 posto igrača iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, bilo u kadru koji je odigrao protiv Belgije i na najbolji mogući način predstavili Premijer ligu BiH i državu. Mi moramo podržati i ohrabriti klubove da daju šansu mladim igračima, a sve zbog toga kako bi imali dovoljno kvalitete za međunarodne utakmice. Neminovnost je da ćemo mi u narednom periodu morati da crpimo te igrače iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, rekao je na kraju razgovora za naš portal Starčević.
Trenutno korisnika/ca: General505, Konzerva, MiranGlasnic i 32 gosta.