FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kulašin zabio pobjednički go za U19 repku protiv Makedonije.
Od 34:00 do 42:30 raspravljaju o zasićenosti između Amara i igrača, o potezima Badžaka, Veselom, Štili i stogodišnjici
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
debilska
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ne znam da li citaju ovako forume i skupljaju informacije da bi dali vidjenje neke situacije, ali kao neutralni vide da ovo na terenu nije rezultat kvalitete ili ne. Sto kazu ocigledno je Amar teret igracima ili su oni njegov teret postali. Dobro su sve rekli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma kakav crni Kulasin. Mali je jako talentovan, brz, prodoran, zna zabiti gol i asistirati. Mi ne volimo takva krila, mi volimo i imamo fetis na zdepasta beskorisna krila poput Veselinovica, kojima cemo dati bogovsku platu za ucinak od jednog gola u 21 utakmici..
Bolje smo igrali bar po meniStrikeWarzone je napisao/la: ↑09 mar 2021, 17:24Pa isto se bojkot spominjao i kad je Krpić bio kapiten.
- MocMahale444
- MocMahale444
Naravno da nema, boli K klub a i arenu za navijace Želje.
Mi smo ovce u toru.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Što ne kažeš debela krila a ne zdepasta, šta mu tepaš, yebem li mu onu peticu s dvoja vrata !Brkooo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 18:25Ma kakav crni Kulasin. Mali je jako talentovan, brz, prodoran, zna zabiti gol i asistirati. Mi ne volimo takva krila, mi volimo i imamo fetis na zdepasta beskorisna krila poput Veselinovica, kojima cemo dati bogovsku platu za ucinak od jednog gola u 21 utakmici..![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
basStrikeWarzone je napisao/la: ↑09 mar 2021, 18:53Što ne kažeš debela krila a ne zdepasta, šta mu tepaš, yebem li mu onu peticu s dvoja vrata !Brkooo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 18:25Ma kakav crni Kulasin. Mali je jako talentovan, brz, prodoran, zna zabiti gol i asistirati. Mi ne volimo takva krila, mi volimo i imamo fetis na zdepasta beskorisna krila poput Veselinovica, kojima cemo dati bogovsku platu za ucinak od jednog gola u 21 utakmici..![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nešto razmišljam i kontam kad bi Cerić došao u Sarajevo, donio bi nam britanski soj
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Bas debilska. Cuj nama kup nista ne znaci hajd da smo ih osvojili 6 u zadnjih 8 godina pa bi i rekao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Bekrić prvih 11, Štilić klupa.
Lendric - Sijamija
Celiković
Celiković
Juricic
Panj Subašić Ramović
Meša Čeliković
Panj Ikić Panj Siniša
Bender
Panj Subašić Ramović
Meša Čeliković
Panj Ikić Panj Siniša
Bender
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ExBlueone, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Laudrup, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, seha77, ZeljeznicarUberAlles i 103 gosta.