pa da ga je uzeo neki drugi mislis da bi bio ono sto jeste... :/ da je umjesto ceske otisao u Azerbejdzan gdje dosta nasih igraca idetanzla je napisao/la:"NJEGOVOM ZASLUGOM Džeko je tu gdje jest.."
Haos.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pa da ga je uzeo neki drugi mislis da bi bio ono sto jeste... :/ da je umjesto ceske otisao u Azerbejdzan gdje dosta nasih igraca idetanzla je napisao/la:"NJEGOVOM ZASLUGOM Džeko je tu gdje jest.."
Haos.
tanzla je napisao/la:Džeko je isključivo svojom zaslugom tu gdje jeste. Džeko je igrao u Želji, Džeko je igrao u Usti nad Labem, Džeko je igrao u Teplicama, Džeko je igrao u Wolfsburgu i bio prvak Njemačke i topscorer, Džeko razvaljuje u reprezentaciji, Džeku su platili (ili će platiti) 27 miliona funti, Džeko ima procenat od skoro 0.5 golova po utakmici tokom CIJELE karijere (primjera radi, Fernando Torres ima isti taj prosjek)..
Bez uvrede druže, ali malo brkaš pojmove. A kao što je već rečeno par stotina puta, za Redžepagića nikad niko ne bi čuo da Edin Džeko nije postigao ovo gore navedeno sasvim sam.. Da je Irfan (uopšte ne omalovažavam niti mi pada na pamet da vrijeđam) dobar kao što ti tvrdiš, mislim da bi prodao Džeku još predprošle sezone kad je zabio cca 20 golova u 2,3 mjeseca, ili barem prošle, kad je bio najbolji strijelac.. Ja vjerujem da bi ga dosta raje ovdje sa foruma uspjelo prodati, ali eto, Irfan nije.
prijatelju,D€LUX je napisao/la:tanzla je napisao/la:Džeko je isključivo svojom zaslugom tu gdje jeste. Džeko je igrao u Želji, Džeko je igrao u Usti nad Labem, Džeko je igrao u Teplicama, Džeko je igrao u Wolfsburgu i bio prvak Njemačke i topscorer, Džeko razvaljuje u reprezentaciji, Džeku su platili (ili će platiti) 27 miliona funti, Džeko ima procenat od skoro 0.5 golova po utakmici tokom CIJELE karijere (primjera radi, Fernando Torres ima isti taj prosjek)..
Bez uvrede druže, ali malo brkaš pojmove. A kao što je već rečeno par stotina puta, za Redžepagića nikad niko ne bi čuo da Edin Džeko nije postigao ovo gore navedeno sasvim sam.. Da je Irfan (uopšte ne omalovažavam niti mi pada na pamet da vrijeđam) dobar kao što ti tvrdiš, mislim da bi prodao Džeku još predprošle sezone kad je zabio cca 20 golova u 2,3 mjeseca, ili barem prošle, kad je bio najbolji strijelac.. Ja vjerujem da bi ga dosta raje ovdje sa foruma uspjelo prodati, ali eto, Irfan nije.
Kad vidim od konobara do menagera Edina Dz.igraca oko kojeg se vrti dosta love onda se mogu sloziti da ima nesto...Valja uspjeti tako,mozda mu se posrecilo mozda ne...ja ga licno nemogu ocima smisliti,ali obojica su uspjeli svako na svoj nacin!tanzla je napisao/la:Čuj iznosim svoje mišljenje, gdje ću to radit na forumu, baš sam lud.![]()
Pogledati definiciju foruma moliću lijepo. I da, Irfan je daleko najbolji menadžer na svijetu. Uspio je prodati jednog od najboljih napadača u Evropi (dokazano), a trebale su mu samo dvije godine.
Dok u isto vrijeme Mamić prodaje totalne anonimuse recimo puno etabliranijim klubovima za malo manje iznose.![]()
p.s. opet ponavljam, Irfan je najbolji menadžer na svijetu.
nego bi ga po tvojoj logici pustili da ode dzaba...ra1981 je napisao/la: jer ga Wolfsburg 100% ne bi prodao do kraja isteka ugovora(2013)
Sto bi bilo 1,1 mil eura za Zeljeznicar.Željovac je napisao/la:27,4 miliona funti je najpreciznija(možda ne najtačnija) cifra koja se spominje, što je 32,4 miliona eura.
1.111.500 eura, ukoliko se radi o 3,25% , kako je i Osim izjavio. A ako vjerujem svojim očima i pravilima FIFA-e, onda je 3% i 972.000 eura. Ili 1.901.700 KM.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sto bi bilo 1,1 mil eura za Zeljeznicar.Željovac je napisao/la:27,4 miliona funti je najpreciznija(možda ne najtačnija) cifra koja se spominje, što je 32,4 miliona eura.
a kakvo je vrijeme napolju sigurno na zaledjeniibrakadabra je napisao/la:A na koji ce racun zelji leci pare ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.