FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel vi razumijete da je ovo samo za naredno kolo? 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Drugovi ovo je samo za ovu utakmicu, mora neko voditi treninge i ostalo. Sta trebaju da ne treniraju dok ne dodje novi trener?
Sloboda je moja nacija
Jaha efedrin
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Privremeno dok ne dođe Bambang Suhendro. 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A sta cemo ako ovako bude naredno kolo,pa jos jedno kolo itd ?
Ovi nisu bili u stanju dovest igraca kako treba,a kamoli nekog strucnog da vodi ekipu..
Mi jednostavno nemamo vremena za egzibicije,trenutno mi smo blize cvajti nego opstanku ..
Ovi nisu bili u stanju dovest igraca kako treba,a kamoli nekog strucnog da vodi ekipu..
Mi jednostavno nemamo vremena za egzibicije,trenutno mi smo blize cvajti nego opstanku ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ozbiljne uprave završe trenera odmah, posebno u ovakvoj situaciji u kojoj se mi trenutno nalazimo. Čuj pozitivan šok da ekipa ima dolazi jaha na treningSunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 19:52Drugovi ovo je samo za ovu utakmicu, mora neko voditi treninge i ostalo. Sta trebaju da ne treniraju dok ne dodje novi trener?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa i nije to bas tako, treba izvagati, gdje, sta, kako pregovori su to.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:15Ozbiljne uprave završe trenera odmah, posebno u ovakvoj situaciji u kojoj se mi trenutno nalazimo. Čuj pozitivan šok da ekipa ima dolazi jaha na treningSunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 19:52Drugovi ovo je samo za ovu utakmicu, mora neko voditi treninge i ostalo. Sta trebaju da ne treniraju dok ne dodje novi trener?![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Neka nam je bog na pomoci, ako nista imat cemo najbolji teren u federalnoj 
-
- Kontakt:
Druze, u ovoj situaciji moras izvagati koga ces dovesti. Ide i reprezentativna pauza nakon ovog, tako da, mislim da je ovo ispravno.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:15Ozbiljne uprave završe trenera odmah, posebno u ovakvoj situaciji u kojoj se mi trenutno nalazimo. Čuj pozitivan šok da ekipa ima dolazi jaha na treningSunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 19:52Drugovi ovo je samo za ovu utakmicu, mora neko voditi treninge i ostalo. Sta trebaju da ne treniraju dok ne dodje novi trener?![]()
Sloboda je moja nacija
Ako je to trenersko rješenje onda nema nade za Slobodu. Nisam pesimista ali ni najmanje nade ne ostavlja ovo. Klub treba na bilo koji način privatizaciju, dok god je "sviju nas" nema vedrine iznad Tušnja.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ja ih ne bi ostavio da dernu Veleža 5:0. I ćorava kokoš ubode zrno.Sunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:27A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
U federalnoj mozemo igrati i u kampusu komotno.MrtvaCarsija je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:24Neka nam je bog na pomoci, ako nista imat cemo najbolji teren u federalnoj![]()

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Dace nam asmir džaba da igramo u sejmon hejnu, dobra plastika. Okrecit će i zidove crveno crno, kao veliki navijač.Skojevska je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:30U federalnoj mozemo igrati i u kampusu komotno.MrtvaCarsija je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:24Neka nam je bog na pomoci, ako nista imat cemo najbolji teren u federalnoj![]()
![]()
Doktor Torabi ce biti kapiten, dobro poznaje teren... umjesto stopera i napadaca nama predsjednik i lazni SD doveli Jahu i Bucu.... 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Pa neće ostati sigurno samo ovo kolo su , jer ide reprezentativna pauza. Mora se dobro izvagati kome dati i sta i kako.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:29Ja ih ne bi ostavio da dernu Veleža 5:0. I ćorava kokoš ubode zrno.Sunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:27A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako nas posere da ostanemo ne sumnjam da ce uprava kvalitetno da se nasere po svakom dobronamjernom kriticaru na ljeto.Sunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:27A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
Ali to je opet cisto kockanje, igranje sa fortunom, vodjenje kluba bez kontrolisanja situacije.
S obzirom da je i BIH sramota reci pogrijesili smo tesko da cemo to cuti od buljavog opstali ili ne. Moze nas pocastiti samo sa ostavkom i vise za njega necemo cuti.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.