FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

johntravolta123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johntravolta123 » 09 mar 2021, 19:53

Iskren je napisao/la:
09 mar 2021, 19:50
visokohz je napisao/la:
09 mar 2021, 19:37
fks74 je napisao/la:
09 mar 2021, 19:34
Šta ovo svi dobili papire, samo Cmiljanić nije. :hmmmmm:
Kurc.i mu ga znali
Kada se isplate sva dugovanja u klubu, tad ce biti i registrovan za nas klub. Da li za dan , dva ili sedam ili tek sljedece sezone vidjet cemo?!
Jesu ljudi napisali da je potpisan reprogram da se ganja boravisna dozvola...

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 09 mar 2021, 19:55

fks74 je napisao/la:
09 mar 2021, 19:52
Iskren je napisao/la:
visokohz je napisao/la:

Kurc.i mu ga znali
Kada se isplate sva dugovanja u klubu, tad ce biti i registrovan za nas klub. Da li za dan , dva ili sedam ili tek sljedece sezone vidjet cemo?!
Eto željkan uplatio dugove, pa Ikić registrovan. :rol: :bow:
:thumbup:

TexVikler
Kontakt:

Post Postao/la TexVikler » 09 mar 2021, 20:01

I Kanurica i Cmiljanica doveo je celavi uhljup preko iste 'veze' iz Slovacke. Niti jedan ni drugi nemaju nikakvu kvalitetu ni utamice u nogama da bi nam bili pojacanja ali su dovedeni i placamo ih onako. Pare su bacene a ekipa 50% slabija nego proslosezonska. Husara vracen u klub. Titula visi u zraku a mi svi zadovoljni. Plus 8 i boli nas taki nek se sve raspadne.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2021, 20:07

Meni najviše zao Jahica, najbolji predsjednik ikad, a niko ga ne spominje. Sramota

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 mar 2021, 20:15

Iskren je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
09 mar 2021, 19:34
Šta ovo svi dobili papire, samo Cmiljanić nije. :hmmmmm:
Kurc.i mu ga znali
De nam reci kakva je situacija u Borcu, možetel do titule?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 mar 2021, 20:23

Nešta kontam u zadnje vrijeme (valjda od duga bolovanja), kako niti jedan naš trener, generalno govoreći, ne želi mijenjati uvriježene navike i usvojene formacije. Što bi rekao Koja iz Discipline; Da li ti znaš za neki drugi ritam? Zašto je taj strah od pogreške toliko izražen da prerasta u patologiju? Realno i uopšteno govoreći, mi smo među najgorim ligama u Europi. Čemu onda toliki strah kad gore ne može biti? Sva se igra kod svake ekipe bazira na jednoj formaciji, što znači da isključivo igra indovidualni kvalitet. Nakon zamornog ponavljanja jednog te istog, neumitno dolazi do zamora materijala i pada u formi, te loših rezultata, a onda i do otkaza trenerima koji ili nemaju hrabrosti ili ne znaju promjeniti način igre, pa ih svejedno otjeraju. Zašto je ta greška toliki bauk, pa niko ne želi pogriješiti čime pravi kardinalnu grešku u želji da ne napravi istu?! Ta paranoja i anksioznost neumitno koči svaki razvoj, afirmaciju juniora i taj famozni iskorak. Ovo zaista nije nikakva kritika, jer najmanje na nju imam pravo. Ako forsiranje jednog te istog sistema snagu pretvara u bol, bol u nemoć, nemoć u letargiju, letargiju u atrofiju i propadanje, čemu onda biti uporan u tome? Koliko god čudno zvučalo, nije znanje ono što pravi vrhunskog igrača i stručnjaka, nego baš suprotno, tj - neznanje, odnosno želja za što većim znanjem. Svako ko je završio neku školu i/ili fakultet, svjestan je da je tek tada sistematizirao svoje neznanje, odnosno tek postao svjestan koliko ne zna. Najviše znaju oni koji neće da uče. Nema tog qurca u koji se ne razumiju. Ta stagnacija, uz dužno poštovanje, prisutna je i kod naših trenera. Njihovo znanje je oskudno i okoštalo sa sveprisutnim strahom od novog. Nema tu hljeba.
Volio bih da je Vinko svjestan ovog problema, jer ga masa ljudi poštuje i smatra da je najbolje rješenje na ovoj poziciji. Volio bih da se zadrži u FKS ko AF u MUFC sa jednakim uspjehom. Za to će mu trebati malo više hrabrosti i rizika, te više oslanjanja na mlađe igrače. Da bi dalje skočio, moraš malo krenuti nazad, uzet ćeš bolji zalet. Naravno da bih volio titulu treću u nizu, ali bi mi još draže bilo da Vinko nadvlada strah od greške. Na greškama se ionako uči.
Haj sasrećom sutra.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 mar 2021, 20:36

TexVikler je napisao/la:
09 mar 2021, 20:01
I Kanurica i Cmiljanica doveo je celavi uhljup preko iste 'veze' iz Slovacke. Niti jedan ni drugi nemaju nikakvu kvalitetu ni utamice u nogama da bi nam bili pojacanja ali su dovedeni i placamo ih onako. Pare su bacene a ekipa 50% slabija nego proslosezonska. Husara vracen u klub. Titula visi u zraku a mi svi zadovoljni. Plus 8 i boli nas taki nek se sve raspadne.
Kruh te yebo ko si sad ti, napravio account prije 2 dana a 90% postova prosipas neku negativu. DA paša +8 na tabeli, produzeni ugovori sa bitnim igracima, zarada ja Tataru i Rahmanu i jos bruku stvari pozitivnih koji se desavaju, samo pravi navijac treba biti zadovoljan a konacan rezlultat rada saznat cemo u Maju. Ali ne mora se srat 24h ali sve jednk te isto, pa jel vas zabole prsti i vas mali mozak samo me zanima jbte ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 mar 2021, 20:40

Kad se raja zaleti pa pita ko si ti sad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 mar 2021, 20:42

fks74 je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
visokohz je napisao/la:

Kurc.i mu ga znali
Domagoj Pušić iz Hrvatske, prošle sedmice potpisao za Zrinjski, u kadru je za sutrašnju utakmicu.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 09 mar 2021, 20:44

VenamaHrabrih je napisao/la:
09 mar 2021, 20:23
Nešta kontam u zadnje vrijeme (valjda od duga bolovanja), kako niti jedan naš trener, generalno govoreći, ne želi mijenjati uvriježene navike i usvojene formacije. Što bi rekao Koja iz Discipline; Da li ti znaš za neki drugi ritam? Zašto je taj strah od pogreške toliko izražen da prerasta u patologiju? Realno i uopšteno govoreći, mi smo među najgorim ligama u Europi. Čemu onda toliki strah kad gore ne može biti? Sva se igra kod svake ekipe bazira na jednoj formaciji, što znači da isključivo igra indovidualni kvalitet. Nakon zamornog ponavljanja jednog te istog, neumitno dolazi do zamora materijala i pada u formi, te loših rezultata, a onda i do otkaza trenerima koji ili nemaju hrabrosti ili ne znaju promjeniti način igre, pa ih svejedno otjeraju. Zašto je ta greška toliki bauk, pa niko ne želi pogriješiti čime pravi kardinalnu grešku u želji da ne napravi istu?! Ta paranoja i anksioznost neumitno koči svaki razvoj, afirmaciju juniora i taj famozni iskorak. Ovo zaista nije nikakva kritika, jer najmanje na nju imam pravo. Ako forsiranje jednog te istog sistema snagu pretvara u bol, bol u nemoć, nemoć u letargiju, letargiju u atrofiju i propadanje, čemu onda biti uporan u tome? Koliko god čudno zvučalo, nije znanje ono što pravi vrhunskog igrača i stručnjaka, nego baš suprotno, tj - neznanje, odnosno želja za što većim znanjem. Svako ko je završio neku školu i/ili fakultet, svjestan je da je tek tada sistematizirao svoje neznanje, odnosno tek postao svjestan koliko ne zna. Najviše znaju oni koji neće da uče. Nema tog qurca u koji se ne razumiju. Ta stagnacija, uz dužno poštovanje, prisutna je i kod naših trenera. Njihovo znanje je oskudno i okoštalo sa sveprisutnim strahom od novog. Nema tu hljeba.
Volio bih da je Vinko svjestan ovog problema, jer ga masa ljudi poštuje i smatra da je najbolje rješenje na ovoj poziciji. Volio bih da se zadrži u FKS ko AF u MUFC sa jednakim uspjehom. Za to će mu trebati malo više hrabrosti i rizika, te više oslanjanja na mlađe igrače. Da bi dalje skočio, moraš malo krenuti nazad, uzet ćeš bolji zalet. Naravno da bih volio titulu treću u nizu, ali bi mi još draže bilo da Vinko nadvlada strah od greške. Na greškama se ionako uči.
Haj sasrećom sutra.
Odmah mi pade na pamet Husrefovo eksperimentisanje na derbiju sa dva napadaca. Probo jednom i nikad vise :D
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 09 mar 2021, 21:12

Prico mu brat, duzni mu pare...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 09 mar 2021, 21:12

Sramota ogromna. Maloprije Bjelica imao press i pola sata pricao.
PSPHM

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 mar 2021, 21:16

Zoran28 je napisao/la:
09 mar 2021, 21:12
Prico mu brat, duzni mu pare...
Celava ubleha ga pokrala za 2 hurmasice!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 09 mar 2021, 21:24

Kome smo dužni?
Bordo bijeli za život cijeli!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 mar 2021, 21:30

feniksptica je napisao/la:
09 mar 2021, 20:40
Kad se raja zaleti pa pita ko si ti sad
Neiskustvo :kafa:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 09 mar 2021, 21:40

Historicar je napisao/la:
09 mar 2021, 20:42
fks74 je napisao/la:
Iskren je napisao/la:

Domagoj Pušić iz Hrvatske, prošle sedmice potpisao za Zrinjski, u kadru je za sutrašnju utakmicu.
On ima nas pasos zato nije bilo problema.

TexVikler
Kontakt:

Post Postao/la TexVikler » 09 mar 2021, 21:41

Zasto Djokanovic nije pozvan u ovo nesto sto novinari zovu reprezentacija?

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 09 mar 2021, 21:46

TexVikler je napisao/la:
09 mar 2021, 21:41
Zasto Djokanovic nije pozvan u ovo nesto sto novinari zovu reprezentacija?
Pitaj Gluscevica
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 09 mar 2021, 21:57

E cuj duzni pa ne mozemo registrovati Cmiljanica hahahaha eto zeljkan sve isplatio pa registrovali Ikica ?! Sta ima u Borcu, moRe l' se do titule ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 mar 2021, 22:33

Sanchez1987 je napisao/la:
09 mar 2021, 11:28

Sve ok,samo nije Kurdicu vise 18-19 god nego 21,sa tim godinama vec treba da igra za nas protiv recimo ekipa radnik,mladost,krupa olimpik itd,a tad odmaras ove iz prve postave,a ne ovaj na posudbu,a daj Adukora npr koji samo uzme lovu i ispari se,a nista bolji nije,isto i Kanuric- Dizdarevic primjer,ne znam kad ce se poceti vjerovati akademcima,ako nece u tim godinama.

Kad se Kurdic vrati sa posudbe imat ce 22 god. i 30-tak utakmica u ligama slicnim nasim. Ostat ce mu jos godina ugovora sa nama. Meni je bio sasvim ok i kad je bio ovdje. Nista bolji od njega nisu stoperi tipa Serbecic,Adukor, pa i Dupovac. Mislim da ce imati i bolju karijeru od Milicevica. Da sam na mjestu njegovog menadzera ucinio bi sve da se ne vraca u FKS(iako mora), jer ce ovdje vjerovatno biti klupiran. I sa 19 je bio dobar. Ne vjerujem da bi i jedan igrac sa 22 g. i standardan u Kukesiu dosao u FKS(ako ne mora).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mire971, N3R3D, rimljanin90 i 35 gostiju.