Pa mađioničar nije na trening došao dan nakon poraza u Tuzli. Ne može se ovdje ni na koga prebacivati krivica, on je najveći krivac, kako sa loše rezultate, tako i za ukupnu krizu u klubu, jer je bio kolovođa smjene predhodne uprave, podapinjao noge gdje je stigao, da ne pišem javno šta je sve radio...Robust je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:30amar je postao zesci bolikurac od ponasanja za vrijeme tekmi pored aut linije , do tumbanja ekipe i sefa i stanicu je usrao tako da mu ne preostaje nista drugo nego da se povuce al kakva je on egoisticna supcina on ce prije povuci i ugasiti klub nego otici kao čovjek![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amare, ****, što ne izađe na press? Odlazi ubleho!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- dubioza144
- Kontakt:
Bender
Blazevic Ikic Celikovic Milicevic
Bojo Mesa
Ramovic Stilic Mujezinović
Juricic
Kup je naš
Bojo Mesa
Juricic
Kup je naš
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovo je čista pušiona iz razloga što je sredina toliko spora i fizička slaba da bi jedan ispodprosječan PL igrač Rustemović ponovo izgledao kao Gerrard pored istih.dubioza144 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 19:55Bender
Bojo Mesa
Juricic
Kup je naš
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Ide uredno
Fejzić, Stevanović, Kosorić, Miletić, Juričić, Štilić, Alispahić, Veselinović, Čeliković, Šehić, Ramović.
Fejzić, Stevanović, Kosorić, Miletić, Juričić, Štilić, Alispahić, Veselinović, Čeliković, Šehić, Ramović.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Eric, Sinisa, Ikic, Miletic, Milicevic, Čelikovic, Bekric, Ramovic, Mujezinovic, Lendric
Eric je u Banja Luci. Lijeci se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Jel i sutra dodatni motiv igranje protiv Musemica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Mozda Amar izvede romb
Ako bi romb izasao, ovo bi bila moja želja prvih 11
‐----------Ivan/Luka------Stilic----------
--------------‐------Ramovic----------------
----------------Mesa------Bojo---------------
----------------------Saban---------------------
Milicevic-----Celik-----Ikic-------Sinisa
----‐-----------------Bender---------------------
Po meni dovoljno tehnicki poktovanih igraca u ovoj postavi, a i dovoljno onih koji mogu obaviti defanzivni dio posla u vidu Boje i Sabana. Centarsutevi Milicevica za Juricica bi takodje mogli donijeti go.
Mada sumnjam da ce Celikovic kod nas ikad stopera igrat jer i prije njegovog dolaska smo vec imali 4 stopera, sto znaci da je on iskljucivo doveden za zadnjeg veznog.
Ako bi romb izasao, ovo bi bila moja želja prvih 11
‐----------Ivan/Luka------Stilic----------
--------------‐------Ramovic----------------
----------------Mesa------Bojo---------------
----------------------Saban---------------------
Milicevic-----Celik-----Ikic-------Sinisa
----‐-----------------Bender---------------------
Po meni dovoljno tehnicki poktovanih igraca u ovoj postavi, a i dovoljno onih koji mogu obaviti defanzivni dio posla u vidu Boje i Sabana. Centarsutevi Milicevica za Juricica bi takodje mogli donijeti go.
Mada sumnjam da ce Celikovic kod nas ikad stopera igrat jer i prije njegovog dolaska smo vec imali 4 stopera, sto znaci da je on iskljucivo doveden za zadnjeg veznog.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Fejzic
Stevanovic Kosoric Miletic Sehic
Alispahic Bekric
Bojo Mujezinovic Veselinovic
Juricic
Stevanovic Kosoric Miletic Sehic
Alispahic Bekric
Bojo Mujezinovic Veselinovic
Juricic
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Mislim da je ovo najjace sto imamo defanzivno solidni i jaki kao stijene u sredini mastoviti, brzi i prodorni u napadu brzi i zestoki golman standardan.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
zeljovac21
- Kontakt:
Fejzic
Stevanovic Miletic Ikic Milicevic
Celikovic Alispahic
Ramovic Bekric Mujezinovic
Lendric
Stevanovic Miletic Ikic Milicevic
Celikovic Alispahic
Ramovic Bekric Mujezinovic
Lendric
Ako i dalje postoji volja za necim u nasem klubu, protiv Olimpica nam je prava prilika da probamo Celikovica i Ikica na stoperskim pozicijama. Anel i Mesa u sredini, X igrac na desnom, a Y igrac na lijevom krilu. Bekrica staviti u sredinu i nadati se najboljem.
Po svemu sudeci sutra cemo ispasti
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Ma ne mora znacit brate, sutrasnja utakmica nam je utakmica sezone. Kup nam je trenutno jedina nada. Ako budu nesto bojkotovali i slicno treba im kosti polomit.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:36Ako i dalje postoji volja za necim u nasem klubu, protiv Olimpica nam je prava prilika da probamo Celikovica i Ikica na stoperskim pozicijama. Anel i Mesa u sredini, X igrac na desnom, a Y igrac na lijevom krilu. Bekrica staviti u sredinu i nadati se najboljem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- MocMahale444
Bender
Blazevic
Ikic
Celikovic
Milicevic
Saban
Mesa
Stila
Zec
Mujezin
Luka
Blazevic
Ikic
Celikovic
Milicevic
Saban
Mesa
Stila
Zec
Mujezin
Luka
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Radujemo se duelu sa Husrefom
Na klixu clanak da se neko pokusao ubiti pored stadiona
Robert Lewandowski: "Kada sam igrao za Dortmund, kladio sam se sa Kloppom da svaki put kada postignem deset golova na treningu, mora mi dati 50 eura. Nakon nekoliko sedmica, rekao mi je: "Ne više! Previše je za mene. Ne želim ti plaćati više!"
Zamislite Amara i Veselog da ovo igraju
Zamislite Amara i Veselog da ovo igraju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.