Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gLuho i daLeko biLo...cuj 2xxl basket je napisao/la:Nadal Davydenko 2 3.00 ili hendikep 2 Nadal jako lose odigrao ova 2 meca a mucila ga i temperatura , ne garantujem da ce proci ali sam ja pokusao na manje para 2cu , sretno svima koji isprate !!!!!
mandraX je napisao/la:gLuho i daLeko biLo...cuj 2xxl basket je napisao/la:Nadal Davydenko 2 3.00 ili hendikep 2 Nadal jako lose odigrao ova 2 meca a mucila ga i temperatura , ne garantujem da ce proci ali sam ja pokusao na manje para 2cu , sretno svima koji isprate !!!!!![]()
![]()
de, izbaXuziraj mi par ccc
tm-ovac iz mase je napisao/la:Wolfsburg - M.Gladbach X2
Nadal - Davydenko 1
Medvečak - KAC (5.5) Vise
Katar - Uzbekistan 1
Budućnost - Partizan 1
LA Lakers - New Orleans 1
Košice - Zvolen 1
KVOTA : 33 KM !![]()
KOMENTAR ?
Izbacio bih budućnost vs. partizan.......ne znam zašto, ali strašno mi smrdi......lakersi znaju kiksati.....nisu mi toliko uvjerljivi.....bit će teško između nadala i davydenka....nije mi jasno zašto svi misle da će katar pobijediti.....zar netko razumije arapski? no, želim ti puno sreće.......tm-ovac iz mase je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:Wolfsburg - M.Gladbach X2
Nadal - Davydenko 1
Katar - Uzbekistan 1
Budućnost - Partizan 1
Košice - Zvolen 1
KOMENTAR ?
Meni je tu suhva samo Nadal(zbog gore navedenih razloga) i Košice.tm-ovac iz mase je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:Wolfsburg - M.Gladbach X2
Nadal - Davydenko 1
Katar - Uzbekistan 1
Budućnost - Partizan 1
Košice - Zvolen 1
KOMENTAR ?
Budućnost dobija kući svaku...valjda i ovu !sport88 je napisao/la:Izbacio bih budućnost vs. partizan.......ne znam zašto, ali strašno mi smrdi......lakersi znaju kiksati.....nisu mi toliko uvjerljivi.....bit će teško između nadala i davydenka....nije mi jasno zašto svi misle da će katar pobijediti.....zar netko razumije arapski? no, želim ti puno sreće.......tm-ovac iz mase je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:Wolfsburg - M.Gladbach X2
Nadal - Davydenko 1
Katar - Uzbekistan 1
Budućnost - Partizan 1
Košice - Zvolen 1
KOMENTAR ?
Ko što bi jaruga:Alal vera šinko!xxl basket je napisao/la:Nadal Davydenko 2 3.00 ili hendikep 2 Nadal jako lose odigrao ova 2 meca a mucila ga i temperatura , ne garantujem da ce proci ali sam ja pokusao na manje para 2cu , sretno svima koji isprate !!!!!
potpisujem - odlicna analiza i super informacije... kvota 3 vise nego mocna...volimliverpool je napisao/la:Ko što bi jaruga:Alal vera šinko!xxl basket je napisao/la:Nadal Davydenko 2 3.00 ili hendikep 2 Nadal jako lose odigrao ova 2 meca a mucila ga i temperatura , ne garantujem da ce proci ali sam ja pokusao na manje para 2cu , sretno svima koji isprate !!!!!
Eto ti @MandraX tvoj Nadal![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.