Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Milan je 6 bodova iza Intera. Pravi si beduin.
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Gdje gledati Arene,necu Arene cloud niti Kodi a mobdro ukinuse
Onda nećeš ni gledati jer nećeš jedine opcijeBosniatennis je napisao/la: ↑09 mar 2021, 12:24Gdje gledati Arene,necu Arene cloud niti Kodi a mobdro ukinuse
Plati iptv listu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Juve pred ispadanjem,lazio ispao,atalanta pred ispadanjem,inter ispao
Napoli ispao, Milan ce 80% ispasti, ostaje Roma, strasno losa sezona italijanskih klubova,ili je to samo realnost.
Napoli ispao, Milan ce 80% ispasti, ostaje Roma, strasno losa sezona italijanskih klubova,ili je to samo realnost.
Jucer lik se ufurao da je Zapata kao nesto uradio. Sve sto sam vidio su grimase na licu oko 65 min od iznemoglosti i izlazak u 70 min. Dao Bog pa svaki napadac bio protiv nas kao Zapata
Pa ti pij kafu koliko hoces.
Ispasti od ajaxa,lyona pa porta,treba znati
Nije uspio navuć lopov. Al zato do godine ide tripleta 
Šteta komentatora na areni
Šteta komentatora na areni
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Bit ce jedne godine treba samo vjerovati 
-
GeriOldman
- Kontakt:
Možda su namjerno ispali jer ostalo samo 13 utakmica do kraja Serije A a zaostaju 10 bodova, pa su morali žrtvovat CL da ganjaju decimu. Pirlo je inteligentan, uči od Contea 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Glup, gluplji haha.
Juventusu treba remont Arthur,Berna,Bentacur,Ramsey nemaju sta da traze u ovom klubu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta ćemo mi nekog da zezamo, kad jedni se sramote u grupi a ovi drugi će možda biti dobro poniženu u četvrtak.
Jeste blam ispasti od realno slabije ekipe. Ali ljudi makat igraju te knock out utakmice. Milan i Inter još hljeba moraju jesti da dođu do toga.
Jeste blam ispasti od realno slabije ekipe. Ali ljudi makat igraju te knock out utakmice. Milan i Inter još hljeba moraju jesti da dođu do toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakav je uspjeh proć grupu i da te Čelik našamara sa slastičarimaRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:57Šta ćemo mi nekog da zezamo, kad jedni se sramote u grupi a ovi drugi će možda biti dobro poniženu u četvrtak.
Još imaš sudiju svog, igrača više i 70min sa igračem više
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa očito da je za Inter to bio uspjeh koji nisu ostvarili. A za Milanu neću ni da trošim riječi, kad tek moraju da se plasiraju u isto takmičenje.Bobadilla je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:59Kakav je uspjeh proć grupu i da te Čelik našamara sa slastičarimaRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:57Šta ćemo mi nekog da zezamo, kad jedni se sramote u grupi a ovi drugi će možda biti dobro poniženu u četvrtak.
Još imaš sudiju svog, igrača više i 70min sa igračem više
Ono što je najveći fail je dolazak Ronalda. Gledajući sa sportskog aspekta. U marketing i to ne ulazim.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Out:
Buffon
Bonnuci
Chiellini
Sandro
Kulusevski
Ronaldo
Ramsey i jedan od
Bentancur/Rabiot
Ovo je reset. Prva trojica su dala sve, a sada su samo teret platama, uz to loša karma u Evropi se veže za njih.
Sandro je ojebina godinama
Kulusevski je smiješan igrač nažalost, bez obzira što je mlad, blage veze nema.
Ronaldo, sramota od igrača, 30 M, lopta mu kroz noge u živom prolazi, 210 minuta nije ništa uradio. Obični stat padder, nije Porto imao igrača manje, bilo ih je isto. Ne govorim samo za ovu utakmicu, unazadio je suigrače i Juventus na rezultatskom planu, a neka se tješe jbenim instagramom i FB.
Pirlo ima materijala, ali Juve nije mjesto gdje će se on kaliti.
Ne slažem de za Arthura, to je već poznato. Veliki doprinos će dati nakon reseta i u budućnosti Juventusa. Berna je takodjer još živ i ne vrijedi ga prodavati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 mar 2021, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.