Svim pravoslavnim vjernicima, navijačima Drine Sretan Božić!

RBA 1987 je napisao/la:Srećan dan Republike Srpske našoj braći na samom istoku naše otadžbine...
?, &, " " " " " " у РС - $ " & ? ?!jeremija je napisao/la:Srećan dan Republike Srpske braćo..
? је " $ ",$ сте ¥,не ' ? " " % ",? не ' $ - ? " стартер " $ - " све % зна. У & ? жао " је % је " ,? то је његова ствар а $ & " за ' ?!bondich je napisao/la:kakav je ovaj djelmic presao je u zvijezdu pa ako znate sta da napisete..pozz
Ma nek je Radan došao to je najbitnije,Radan je bolji igrač i mislim da će daleko više pokazat od Djelmića,još ako bi mali Obradović ostao.delikvent je napisao/la:? је " $ ",$ сте ¥,не ' ? " " % ",? не ' $ - ? " стартер " $ - " све % зна. У & ? жао " је % је " ,? то је његова ствар а $ & " за ' ?!bondich je napisao/la:kakav je ovaj djelmic presao je u zvijezdu pa ako znate sta da napisete..pozz![]()
Ова управа нас ' &...Па $ "?!..." $ " " " он " ? " " ?," & $ $ $,јер у $ " не говоре....¥ ' " са $ ,& све је - " $ $ " $ остане,? он се ' " ...а " ' " је & $ " ? ? % $ $....kamiondzija je napisao/la:Ma nek je Radan došao to je najbitnije,Radan je bolji igrač i mislim da će daleko više pokazat od Djelmića,još ako bi mali Obradović ostao.delikvent je napisao/la:? је " $ ",$ сте ¥,не ' ? " " % ",? не ' $ - ? " стартер " $ - " све % зна. У & ? жао " је % је " ,? то је његова ствар а $ & " за ' ?!bondich je napisao/la:kakav je ovaj djelmic presao je u zvijezdu pa ako znate sta da napisete..pozz![]()
![]()
Koliko je to tačno za malog Ležajića?
ma bolje nemoj pričat o upravi,jer nmg tvrdit al msm da nikad nisi bio na stadionu,bilo bi ti jasnije.A za Vašingtona se pretpostavljam šališ,mada kako smo krenuli od prvo Azijata,onda južnoamerikanca,sledeći je valjda afrikanac.+19drina45+ je napisao/la:' ' " & по ",$ $ оног " $ - вас ? "![]()
." $ " онај " & $ на ?,& $ % $ "
.А ? & је сретно " све /," се ,& ? је &,$ је & $ ' ствар,јер " не " за & " .
+19drina45+ je napisao/la:' ' " & по ",$ $ оног " $ - вас ? "![]()
." $ " онај " & $ на ?,& $ % $ "
.А ? & је сретно " све /," се ,& ? је &,$ је & $ ' ствар,јер " не " за & " .
% &,па ја " " "kamiondzija je napisao/la:Comy bog te koliko ih puta u usta uzesmo![]()
![]()
![]()
![]()
,naravno ne mislim ja na sve te ljude u uprave već isključivo na one koji hapaju.Stoga izvini jbg na mojoj nekad karakterizaciji u vezi uprave,ne msm na kolektivno sve već na pojedince.A to što veliš da prodajemo konkurenciji jbg msm da su oni u boljoj poziciji nego mi i da će nam glavni konkurent uz otpisani velež ipak bit Budućnost,možda čak i Rudar,Sloboda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.