haj normalla lol, ma bmk nek on potpise, kako god okrenes prodat ce gaEsii TM87 je napisao/la:A juce si mu psovao mtve i to tebi normalacala je napisao/la:sto me obradova seha![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemoj da kenjas pa da sam jedes...ne ljava to nikakocala je napisao/la:haj normalla lol, ma bmk nek on potpise, kako god okrenes prodat ce gaEsii TM87 je napisao/la:A juce si mu psovao mtve i to tebi normalacala je napisao/la:sto me obradova seha![]()
1921-2011
Ima u rijecniku stranih rijeci pojmova tipa: izvinite, zao mi je...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Mashallah...
[/quote]
[/quote]KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
joj sto ce kitari ovih dana damu svoja pojesti hehehhe
Al eto procice i to pa ce na to da gledaju normalno!
Shvatice i oni da smo mi za njih institucija i nek se bore za to drugo mijeto u ligi s ostalim klubovima i da gledaju na
ZELJU kao neprikosnovenog!!!
Sto prije shvate i pomire se sa gorkom sudbinom to bolje po njih

Al eto procice i to pa ce na to da gledaju normalno!
Shvatice i oni da smo mi za njih institucija i nek se bore za to drugo mijeto u ligi s ostalim klubovima i da gledaju na
ZELJU kao neprikosnovenog!!!
Sto prije shvate i pomire se sa gorkom sudbinom to bolje po njih
- nikad_izvini
- Kontakt:
Svim navijačima i igračima Želje koji slave Božić, sretan Božić
Što se Šehe tiče, drago mi je
Novogodišnje želje se idalje ispunjavaju
Ostao je još stadion 
Što se Šehe tiče, drago mi je
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
jbo stadion, sitnica.nikad_izvini je napisao/la:Svim navijačima i igračima Želje koji slave Božić, sretan Božić
Što se Šehe tiče, drago mi jeNovogodišnje želje se idalje ispunjavaju
Ostao je još stadion
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
SRETAN BOŽOĆ SVIMA KOJI SLAVE !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ej raja kome jos od igraca osim Šehi istice ugovor na kraju ove sezone 
Volim te Zeljo!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
brko kaze 3,25% to je kraj price
brko kaze 3,25% to je kraj price
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
kutalija ide u Zrinjski koliko ja znam
Kutalija bi moga proći, ali Kokot i ne baš. Bolje Vukelju dovesti .nime_tm87 je napisao/la:kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
Ali, zato je itekakvu golcinu zabio, neznam protiv koga, al znam da je eurogol ...Omar500 je napisao/la:Kutalija bi moga proći, ali Kokot i ne baš. Bolje Vukelju dovesti .nime_tm87 je napisao/la:kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
Ma da, ali ja mislim da ne bi trebalo da gomilamo igrače. Kutalija je dosta i mlađi i po meni bolji. Još kad bi tu Vukelja bio, imali bi dva solidna napadača; a koliko znam, Vladavić može igrati također u napadu veoma dobro.nime_tm87 je napisao/la:Ali, zato je itekakvu golcinu zabio, neznam protiv koga, al znam da je eurogol ...Omar500 je napisao/la:Kutalija bi moga proći, ali Kokot i ne baš. Bolje Vukelju dovesti .nime_tm87 je napisao/la:kokot i kutalija u Zelji??po izjavi u sportskom zurnalu Kokot blizu prelaska u Zeljeznicar!
Vladavić + Vukelja + Muratović + Kutalija = WIN!
[youtube][/youtube]
Extra gol, ali ovaj mi je jedan od favorita, pored Stanićevognime_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
gledao sam ovu tekmu kad ga je uvalio colic, momacki ga zavuce nema sta, jos kad pocne za zelju zabijat ovako bice jos bolji