FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adžem je bio drugi i promovisao je tandem Hajdar-Šaban i sad se jedino djeca iz njegove ere i prodaju i donose pare.
Amar Osim, jeste da nije drugi ali zato nije nijednog omladinca imao m.uda pustiti na teren.
Feđa je trener kakvih je malo danas, mudar, analizira, odmjerene izjave, pusti ti da pokažeš karte pa te satare, igrači mu igraju za 1000-2000, sve mu skoro ostalo iz Federalne, samo stopere i špica mijenjaju, ostalo sve je federalka.
Da ima pare koje ima Amar za roster, borio bi se za titulu jer zna motivisati i ekipu i sebe.
Amar Osim, jeste da nije drugi ali zato nije nijednog omladinca imao m.uda pustiti na teren.
Feđa je trener kakvih je malo danas, mudar, analizira, odmjerene izjave, pusti ti da pokažeš karte pa te satare, igrači mu igraju za 1000-2000, sve mu skoro ostalo iz Federalne, samo stopere i špica mijenjaju, ostalo sve je federalka.
Da ima pare koje ima Amar za roster, borio bi se za titulu jer zna motivisati i ekipu i sebe.
- MocMahale444
E cuj fedja
Kakav god da je Amar taj isti fedja ni cipele cistiti ne moze.
O kovidaši moji, izgleda svi smo na temi fasovali korniliju.
Kakav god da je Amar taj isti fedja ni cipele cistiti ne moze.
O kovidaši moji, izgleda svi smo na temi fasovali korniliju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pitaj ti Brandaa,Radovca,Hasanovića,Cvijanovića da li igraju za milju, eto da ne spominjem štopere i špica.Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2021, 03:20Feđa je trener kakvih je malo danas, mudar, analizira, odmjerene izjave, pusti ti da pokažeš karte pa te satare, igrači mu igraju za 1000-2000, sve mu skoro ostalo iz Federalne, samo stopere i špica mijenjaju, ostalo sve je federalka.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Povedi nas Veseljko.Jeste primjetli da on moze glavom volej opalit.
prolazimo dns jer znamo igrati na kaljuzi
Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2021, 03:20Adžem je bio drugi i promovisao je tandem Hajdar-Šaban i sad se jedino djeca iz njegove ere i prodaju i donose pare.
Zeljo danas ide dalje, sve do kraja Zeljo nema predaje
-
SudoHusika
- Kontakt:
E čuj federalka. Šta pišeš brate moj dragi...
@mrki brz oporavak buraz
@mrki brz oporavak buraz
Željezničar za život cijeli!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Šta su uradili puleni da sam postao ravnodušan na sve.
Ovo treba sve od nule krenuti.
Ovo treba sve od nule krenuti.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Navijaci rezultata idite u **** krasni. Da se razumijemo bilo je puno gorih vremena, rezultata, igara, uprava i igraca ali mi smo tu jer danas igra Zeljeznicar. zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam
Nije više stvar rezultata, sad je stvar svog zdravlja. Je li vrijedno da sebi dižeš pritisak zbog Veselog ili Kosorića
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa nije druze, ali oni nisu Zeljo, Zeljo smo svi mi, a vidi kako ga predstavljamo, psujemo pljujemo ma izivljavamo se. Vazda sam zivce trosio zbog Zelje i to je tako. Treba sacuvati dostojanstvo. Sve ce ovo jednom biti juce
-
SudoHusika
- Kontakt:
Zdravlje, nego šta. Psihičko prije svega. Manite se mafijanja i izmšljanja. Stručni štab treba da pošalje na teren najspremnije i najbolje dok igrači imaju obavezu da rade onako kako im se nacrta i da daju 100% svojih mogućnosti. Ljudi se napinju iz petnih žila da vam se isplaćuju plate, cijenite te kao i nas navijače.
Željezničar za život cijeli!
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
E ako su njihovi određeni igrači nivo federalne lige onda neki naši puleni nisu ni za kantonalne.
Za nadati se da Amar neće pametovati danas nego izvesti najbolje moguće i klupirati Acu i Veselog. Čeliković i Ikić na pozicijama stopera bi mogao biti pravi bedem. Zadnja linija nam je kiksara teška bez Ikića. Ne vidjeh nigdje spisak igrača koji su otputovali. Zna li se ima li Zeca ili još uvijek mišić u ruci drži?
Za nadati se da Amar neće pametovati danas nego izvesti najbolje moguće i klupirati Acu i Veselog. Čeliković i Ikić na pozicijama stopera bi mogao biti pravi bedem. Zadnja linija nam je kiksara teška bez Ikića. Ne vidjeh nigdje spisak igrača koji su otputovali. Zna li se ima li Zeca ili još uvijek mišić u ruci drži?
Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Ja znam sve momke koji su kod njih a dolaze iz mog kraja, krenuvši kada su doveli Kuduzovića, pa zatim Ćosića, Ćivića doveli iz Slobode za manje nego je gore imao, Pršeš je plaćen dobro zato što je već formiran igrač i imao problema sa papirima pa su morali i to riješiti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 mar 2021, 06:17Pitaj ti Brandaa,Radovca,Hasanovića,Cvijanovića da li igraju za milju, eto da ne spominjem štopere i špica.Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2021, 03:20Feđa je trener kakvih je malo danas, mudar, analizira, odmjerene izjave, pusti ti da pokažeš karte pa te satare, igrači mu igraju za 1000-2000, sve mu skoro ostalo iz Federalne, samo stopere i špica mijenjaju, ostalo sve je federalka.
Edo Vehabović iz Gračanice je otišao u okviru finansija koje sam naveo, daleko od gornje granice.
Cvijanović iz Zvijezde otišao isto skupo ali nije izasao iz ovih cifara.
Znači sve ijedan igrač koji je iz one Ibrine ere nije imao veću platu osim Fajića, drugo je što oni odigraju svoj prvi ugovor odlično pa u drugom dobiju bolje uslove.
U ovu cifru kao i svugdje, ne računam naknadu za stan, hranu, gorivo i ostalo, samo o čistoj lovi se govori.
A ne možeš očekivati da sad dođe jedan Kosta Manev ili Anđušić i igra za te pare.
- dubioza144
- Kontakt:
Ogadit cemo im fudbal
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nije ni otišao Zec.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:51E ako su njihovi određeni igrači nivo federalne lige onda neki naši puleni nisu ni za kantonalne.
kako sam ja cuo bez Stile,Veselog i KosoricaPupanOzdrljic je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:51E ako su njihovi određeni igrači nivo federalne lige onda neki naši puleni nisu ni za kantonalne.
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
I to nije ništa čudno. U tom trenutku kad su dovedeni su igrali tako da se kaže kao da su za federalne lige. Da smo ih mi dovodili u istom trenutku kad i oni ne vjerujem da bi ni kod nas imali nešto pretjerano veću platu (ako griješim ispravite me). Kuduzović doveden kad je imao haman 30 iz čini mi se Bratstva a Ćosića doveli kao tinejdžera iz tuzlanskog kantona samo ne znam tačno odakle. Poenta je u tome da takvim igračim koji igraju u nekim ispodprosječnim ekipama (ne omalovažam ih) nećeš dati ugovor od 6k+ i rizikovati jer ne znaš hoće li se pokazati kod tebe. I sam znaš da su u našoj ligi kratkoročni ugovori najzastupljeniji tipa 1+1 godina. Daš mu prvu godinu nešto da vidiš valja li i onda ili se pokaže i ode ili mu produžiš na još godinu i daš koji dinar više. I ovo govorim za ovo što si napisao "u drugom dobiju bolje uslove".Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:56Ja znam sve momke koji su kod njih a dolaze iz mog kraja, krenuvši kada su doveli Kuduzovića, pa zatim Ćosića, Ćivića doveli iz Slobode za manje nego je gore imao, Pršeš je plaćen dobro zato što je već formiran igrač i imao problema sa papirima pa su morali i to riješiti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 mar 2021, 06:17Pitaj ti Brandaa,Radovca,Hasanovića,Cvijanovića da li igraju za milju, eto da ne spominjem štopere i špica.Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2021, 03:20Feđa je trener kakvih je malo danas, mudar, analizira, odmjerene izjave, pusti ti da pokažeš karte pa te satare, igrači mu igraju za 1000-2000, sve mu skoro ostalo iz Federalne, samo stopere i špica mijenjaju, ostalo sve je federalka.
Edo Vehabović iz Gračanice je otišao u okviru finansija koje sam naveo, daleko od gornje granice.
Cvijanović iz Zvijezde otišao isto skupo ali nije izasao iz ovih cifara.
Znači sve ijedan igrač koji je iz one Ibrine ere nije imao veću platu osim Fajića, drugo je što oni odigraju svoj prvi ugovor odlično pa u drugom dobiju bolje uslove.
U ovu cifru kao i svugdje, ne računam naknadu za stan, hranu, gorivo i ostalo, samo o čistoj lovi se govori.
A ne možeš očekivati da sad dođe jedan Kosta Manev ili Anđušić i igra za te pare.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.