Ma titula je prioritet, kad uzimas titule sve je lakse. Kad postanemo najtrofejniji u drzavi, odnosno ubjedljivo najtrofejniji onda mozemo sanjati o iskoraku u evropi i slicnoZip je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:39Kako mislis "Ok titula, sta dalje"feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:04Jedino od svega sto mi ne pase u ovo prici vidjet cemo sve u maju..sta cemo vidjet ? Titulu ili ne ? Ok titula je i dalje realna stvar, ali osim titule mi nigdje nismo napredova, ta sama titula ti je ''tapkanje u mjestu'' koliko god to lose zvucalo.
Ofalili smo s akademijom. Pustamo naese igrace po pozajmicama a igraju nam Krste i Jukic (od kojeg Resic ne bi odigro gore nijednu utakmicu). Adukora vracas jedan akademac ti na klupi drugi na pozajmici. Dovodis igrace sumnjivim kanalima ( Slovacka) redovno primaju plate redovno su tu s ekipom a ne mogu igrat ( sve se bojim da je Cmiljanic novi Kanuric). Svi su ovdje na ljeto govorili i pravdali SDa da se ekipa za evropu pravi na zimu. Sad je drugacija prica
Trener koji nema sumnje zna poso , al do sad nije bio prilagodljiv. Vidjet cemo veceras hoce l se promijeniti i ima li plan B kad vidi da se vise na pojedince ne moze osloniti.
Zinedin Dal Jukic. Dovedeni i predstavljeni kao veliki posao SDa, dvojica se pokazali kao fule, treci tek treba dobiti sansu. Zinedin na poziciji koju igra ne moze bit bolji od Salcina sigurno, samo sto Salcinu ne daju sansu na njegovoj pravoj poziciji jer je nas i ne treba opravdati pare. Jukic isto tako, a Kruz pokazo protiv Slobode sto on jos nije u FKS.
Zar nije titula najbitnija stvar, zar se ne igra za istu?
Titula je vrhunac i cilj u sezoni, sta vise mozemo ocekivati?
Od kad smo se to mi zasitili titula pa da tako pricamo?
Ja shvatam sta zelis reci, al pricati o tituli kao nesto sto svaki dan uzimamo mi nije uredu.
Sretno danas nasi!