FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E cuj nema prenosa, prijateljska sa Capljinom bio prenos, a cetvrtfinale kupa nema. Cirkus.
ma i to sto kazes ,uzmemo KUP i lagano u kantonalnu
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 mar 2021, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jel moguce da se prenosi svaka tekma Borca na Areni?
Nase tekme mozete na prste prebrojati.
Nase tekme mozete na prste prebrojati.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pobijedite danas, makar čajnoslu 
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
tatastrumf
- Kontakt:
Sta mozemo drugo ocekivat od Vicinog kluba, pa m:tel im je generalni sponzor sve je to povezano.
Zao mi je samo ako je Arena ponudila nasu utakmicu Bh telecomu da je nisu uzeli, jer velika je zainteresovanost nasih navijaca za danasnju utakmicu i velika je steta sto nece biti prenosa
Hvala Bogu pa nema prenosa, tegoba je gledati Zelju ove sezone.
- Merakk1921
- Kontakt:
E jel moguce da nece biti prijenosa ? Arena samo Borca prenose, mamicu vam u pi zdu
pozdrav
Vidim nema prenosa a valjalo bi pogledati.Ne znam sto ona vasa ekipa ne streama utakmicu live kad vec niko nije zainteresovan za prenos,jer moraju na neki nacin dopustiti navijacima da prate svoj klub,kad vec navijaci ne mogu na tribine,i niko ne zeli da prenosi onda Zeljo tv moze(ima pravo) streamati live utakmicu za svoje navijace
Sretno danas
Vidim nema prenosa a valjalo bi pogledati.Ne znam sto ona vasa ekipa ne streama utakmicu live kad vec niko nije zainteresovan za prenos,jer moraju na neki nacin dopustiti navijacima da prate svoj klub,kad vec navijaci ne mogu na tribine,i niko ne zeli da prenosi onda Zeljo tv moze(ima pravo) streamati live utakmicu za svoje navijace
Sretno danas
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
SudoHusika
- Kontakt:
Duga priča.rodjak je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:57pozdrav
Sretno danas![]()
Uglavnom, šupci iz mtela ne dozvoljavaju niti jednom fizičkom niti pravnom licu da neovlašteno snima utakmice pod okriljem mtela, u što spada i kup pored prvenstva BiH. Traže isključivo da se plate prava za prenos.
Željezničar za život cijeli!
-
tatastrumf
- Kontakt:
Hajde namlatite te seljake.
Sretno
Sretno
- dubioza144
- Kontakt:
Da je izdrzat prvih 10 minuta
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
nama je challenge primit prvo gol pa ganjati rezultat
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
HAJMO AMIN AMIN
-
tatastrumf
- Kontakt:
Ima li gdje radio prenos, majko draga ljudi lete na mjesec, idu na Mars a mi smo jos u proslom mileniju gdje ganjamo radio prenos
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
I mene zanima ako ima podjelite!!tatastrumf je napisao/la: ↑10 mar 2021, 14:06Ima li gdje radio prenos, majko draga ljudi lete na mjesec, idu na Mars a mi smo jos u proslom mileniju gdje ganjamo radio prenos
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
ubi se nas vracaj onih 6 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.