FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo Hus nek izbaci kone i uzme bod sljedeće kolo Zrinjskom i dosta od njeg do trećeg kruga 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije nemoguće, voli usref uzeti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:15Evo Hus nek izbaci kone i uzme bod sljedeće kolo Zrinjskom i dosta od njeg do trećeg kruga![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:16Nije nemoguće, voli usref uzeti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:15Evo Hus nek izbaci kone i uzme bod sljedeće kolo Zrinjskom i dosta od njeg do trećeg kruga![]()

-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:04Jedino od svega sto mi ne pase u ovo prici vidjet cemo sve u maju..sta cemo vidjet ? Titulu ili ne ? Ok titula je i dalje realna stvar, ali osim titule mi nigdje nismo napredova, ta sama titula ti je ''tapkanje u mjestu'' koliko god to lose zvucalo.
Ofalili smo s akademijom. Pustamo naese igrace po pozajmicama a igraju nam Krste i Jukic (od kojeg Resic ne bi odigro gore nijednu utakmicu). Adukora vracas jedan akademac ti na klupi drugi na pozajmici. Dovodis igrace sumnjivim kanalima ( Slovacka) redovno primaju plate redovno su tu s ekipom a ne mogu igrat ( sve se bojim da je Cmiljanic novi Kanuric). Svi su ovdje na ljeto govorili i pravdali SDa da se ekipa za evropu pravi na zimu. Sad je drugacija prica
Trener koji nema sumnje zna poso , al do sad nije bio prilagodljiv. Vidjet cemo veceras hoce l se promijeniti i ima li plan B kad vidi da se vise na pojedince ne moze osloniti.
Zinedin Dal Jukic. Dovedeni i predstavljeni kao veliki posao SDa, dvojica se pokazali kao fule, treci tek treba dobiti sansu. Zinedin na poziciji koju igra ne moze bit bolji od Salcina sigurno, samo sto Salcinu ne daju sansu na njegovoj pravoj poziciji jer je nas i ne treba opravdati pare. Jukic isto tako, a Kruz pokazo protiv Slobode sto on jos nije u FKS.
Isto razmisljam,stranci nam nisu prevaga, a 5-ca imaju ugovore od 1,5 do 2,5 god. Sumnjam da cemo ih se kutarisati, a kamo li prodati.
Nama Bekic i Lasta napavise problem. Bojim se da cemo za titulu drhtati do samog kraja. S ovim rosterom igraca u Evropi smo inferiorni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek je i bio dobar igrač, dobar posao je uradila Tuzla sad na pauzi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vise ce nam problema ova TZ praviti nego zeljo. Zeljo ce ispuhati kad krene ritsm srijeda subota...
Tz ima finu ekipu i još boljeg stručnjaka.
Pod uslovom da mi uopste prodjemo dalje...
Tz ima finu ekipu i još boljeg stručnjaka.
Pod uslovom da mi uopste prodjemo dalje...
Ma uzet ce ovo gurbeti njima je jedina sansa preko kupa u evropu kroz ligu teskoBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:15Evo Hus nek izbaci kone i uzme bod sljedeće kolo Zrinjskom i dosta od njeg do trećeg kruga![]()
-
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:01Ma titula je prioritet, kad uzimas titule sve je lakse. Kad postanemo najtrofejniji u drzavi, odnosno ubjedljivo najtrofejniji onda mozemo sanjati o iskoraku u evropi i slicnoZip je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:39
Kako mislis "Ok titula, sta dalje"
Zar nije titula najbitnija stvar, zar se ne igra za istu?
Titula je vrhunac i cilj u sezoni, sta vise mozemo ocekivati?
Od kad smo se to mi zasitili titula pa da tako pricamo?
Ja shvatam sta zelis reci, al pricati o tituli kao nesto sto svaki dan uzimamo mi nije uredu.
Sretno danas nasi!![]()
Mozete li zamisliti ovu ekipu u duelu sa Celtic-om. Sa ovim uslovima se valjda podrazumjeva Titula 3 kola prije kraja. Tacno je da formu tempiramo na razlicite nacine Mi i Lazni. Sinoc sam stisnuo i ponovo pogledao utakmicu(ne gledam kad gubimo), pa nama najbolju priliku imao Oremus. Lazni nas napadali sa min. 4 igraca na zadnju liniju, a po osvojenoj lopti ih 6-7 u napadu. Kad se brane do iskljucenja njih osam, a nas 5 u napadu.
Izgubiti utakmicu nije problem,ali onako biti nadigran je ruzno.
-
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:08
Titula prvo, pa sve ostalo.
Niko nije rekao da je sve odlicno u klubu, ali klub stoji na stabilnim nogama, to je najbitnije.
Za iskorak se treba posloziti dosta toga, vidjet cemo.
Bolje usporen rast a dugorocno stabilan kluba, nego nagli rast a krstkorocno stabilan klub.
Idemo danas po prolaz![]()
To stoji za Titulu, ali zar stvarno si optimista po pitanju usporenog rasta. Za ovu ligu mi smo danas trebali biti PSG, sto se tice dominacije, a Ajax sto se tice Akademije.
Pa zar nismo?Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:42Zip je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:08
Titula prvo, pa sve ostalo.
Niko nije rekao da je sve odlicno u klubu, ali klub stoji na stabilnim nogama, to je najbitnije.
Za iskorak se treba posloziti dosta toga, vidjet cemo.
Bolje usporen rast a dugorocno stabilan kluba, nego nagli rast a krstkorocno stabilan klub.
Idemo danas po prolaz![]()
To stoji za Titulu, ali zar stvarno si optimista po pitanju usporenog rasta. Za ovu ligu mi smo danas trebali biti PSG, sto se tice dominacije, a Ajax sto se tice Akademije.
Citavu ligu opskrbili nasim igracima sto iz akademije sto sa strane od nas dovedenih i skautiranih, svaki bivsi igrac Sarajeva pozeljna roba....
Samo ima ovde malih razlika u ocekivanjima...jer se nema uvida u prepreke sa kojima se handrimo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
2 godine prvaci evo 3 aBd na putu da budemo treci put uzastopni prvaci i opet vam nevalja. Vi izgleda pozeljeli cekat na neki trofej po 7 godina a ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo jedne dobre analize https://plbih..ba/analize-2/analiza-koje-strategije-je-zrinjski-koristio-da-dode-do-pobjede/Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:32Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:01Ma titula je prioritet, kad uzimas titule sve je lakse. Kad postanemo najtrofejniji u drzavi, odnosno ubjedljivo najtrofejniji onda mozemo sanjati o iskoraku u evropi i slicnoZip je napisao/la: ↑10 mar 2021, 09:39
Kako mislis "Ok titula, sta dalje"
Zar nije titula najbitnija stvar, zar se ne igra za istu?
Titula je vrhunac i cilj u sezoni, sta vise mozemo ocekivati?
Od kad smo se to mi zasitili titula pa da tako pricamo?
Ja shvatam sta zelis reci, al pricati o tituli kao nesto sto svaki dan uzimamo mi nije uredu.
Sretno danas nasi!![]()
Mozete li zamisliti ovu ekipu u duelu sa Celtic-om. Sa ovim uslovima se valjda podrazumjeva Titula 3 kola prije kraja. Tacno je da formu tempiramo na razlicite nacine Mi i Lazni. Sinoc sam stisnuo i ponovo pogledao utakmicu(ne gledam kad gubimo), pa nama najbolju priliku imao Oremus. Lazni nas napadali sa min. 4 igraca na zadnju liniju, a po osvojenoj lopti ih 6-7 u napadu. Kad se brane do iskljucenja njih osam, a nas 5 u napadu.
Izgubiti utakmicu nije problem,ali onako biti nadigran je ruzno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se, lijepo napisano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hajde dupla molim te. Moramo vcrs dobiti
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ybg druže, to ti je mentalitet pojedinaca..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kako je moguce da amar prica pola sata na press konferenciji, a zeljo gubi. Ja sam kontao da sto duze trener prica na pressu, a tim vise golova zabije.
PSPHM
E cuj Klis u polufinalu, a mitomani ispali hahahaHahahajjajaja
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Maestro^^, MaroonBjelave, muhamedhulk, napoleon72, Vanja8 i 96 gostiju.