Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dogovorili se da ih tuzla pobjedi u prvenstvu a da onda zeljo igubi u kupu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Realno, možete vi cirkuzati, al Željo da je dobio Mladost, Slobodu i Krupu 2X bio bi prvi, a da nije ispao od Tuzle prošao bi dalje i u kupu.
Sta treba reci? To je samo kod nas popularno da se igraci prozivaju poslije utakmica i svaljuje krivica u medijima da ih nekakvi debilcici razapnu. Da im se navlaci jos veci gnjev i pritisak i da im na kosti navuce neke degenerike kao sto je Husref kod vas navukao Melunovicu ili poslije Crnkicu i Rustemu kad su se ganjali jer su penal promasili. Znaci, seljakluk level pro. Ove stvari se rijesavaju interno i to je sva mudrost. Daleko od toga da je i on zadovoljan, da je sve super...miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:50I ja gledam i nevjerujem kakva reakcija,jos kaze ono sto radimo na treningu se nevidi u javnosti time sam zadovoljan,koji kkillafrommanilla je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:47https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... car/393342
Covjek se smije jebote, pritisak u Zelji kako kome![]()
![]()
U Zelji je situacija slozena, on je ponovo dosta dao svog novca kao i Badzak. I ne postoji neka alternativa za njih dvojicu smislena a pogotovo ne za njega, a realno srece nemamo ama bas nikakve jos od korone, sve neki pehovi. Ja vjerujem da cemo evropu izboriti.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Jel se ugasila plava qrava ?
Husref ponovo na nivou.
Mozda ne zna pricati i palamuditi kao Nalic i ostali trenercici, ali zato se vidi na terenu.
Mozda ne zna pricati i palamuditi kao Nalic i ostali trenercici, ali zato se vidi na terenu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Samo jako uz Amara, i moju podrsku kao navijaca Sarajeva ima apsolutno.aBd zauvijek da ostane.Ritamreda je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:15Sta treba reci? To je samo kod nas popularno da se igraci prozivaju poslije utakmica i svaljuje krivica u medijima da ih nekakvi debilcici razapnu. Da im se navlaci jos veci gnjev i pritisak i da im na kosti navuce neke degenerike kao sto je Husref kod vas navukao Melunovicu ili poslije Crnkicu i Rustemu kad su se ganjali jer su penal promasili. Znaci, seljakluk level pro. Ove stvari se rijesavaju interno i to je sva mudrost. Daleko od toga da je i on zadovoljan, da je sve super...miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:50I ja gledam i nevjerujem kakva reakcija,jos kaze ono sto radimo na treningu se nevidi u javnosti time sam zadovoljan,koji kkillafrommanilla je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:47https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... car/393342
Covjek se smije jebote, pritisak u Zelji kako kome![]()
![]()
U Zelji je situacija slozena, on je ponovo dosta dao svog novca kao i Badzak. I ne postoji neka alternativa za njih dvojicu smislena a pogotovo ne za njega, a realno srece nemamo ama bas nikakve jos od korone, sve neki pehovi. Ja vjerujem da cemo evropu izboriti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja samo ne znam zašto je ovo konama tragično ovoliko kad je poznato da oni trofej kupa ne slave i da im ništa ne znači.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Zeljina tema, strasno sta psuju svojim igracima i ss... 

-
- Kontakt:
Ispada da je najbolji trener zelje u posljedni 10 godina Gospodin Slavko Petrovic 

FilozofijaSariel1987 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:31Zeljina tema, strasno sta psuju svojim igracima i ss...![]()
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja ne znam šta vas čudi, normalno da će biti ljuti. Igrači se probaju staviti ispred kluba, nezalaganje, loše selektovani igrači, nemogućnost iskoraka u Evropu. Manje više svake godine idu u Evropu, i logično je da će biti ljuti. Ne opravdavam bolesne psovke ili tako nešto, ali ljutnju apsolutno da.
Ti si naša ljubav jedina!
Zelju bi iz ove situacije jedino mogao iscupati amaw kad bi im se vratio. On ima football fudbal i nogomet u malom prstu
-
- Kontakt:
Sta kazu, Amara za selektora.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Vi ste se doveli u situaciju da nemate "neku alternativu". Kad se stvari iščaše iz logike dobiješ to što se u Željezničaru dešava. Klub godinama troši više nego što zaradi a onda još živi bez ikakvih finansijskih rezervi. Nema toga ko može objasniti kako to nije osudjeno na debakl.Ritamreda je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:15
Sta treba reci? To je samo kod nas popularno da se igraci prozivaju poslije utakmica i svaljuje krivica u medijima da ih nekakvi debilcici razapnu. Da im se navlaci jos veci gnjev i pritisak i da im na kosti navuce neke degenerike kao sto je Husref kod vas navukao Melunovicu ili poslije Crnkicu i Rustemu kad su se ganjali jer su penal promasili. Znaci, seljakluk level pro. Ove stvari se rijesavaju interno i to je sva mudrost. Daleko od toga da je i on zadovoljan, da je sve super...
Misimović i ekipa su to puno logičnije radili iako su rezultati izostajali ali bi se na dugi rok to negdje pokazalo a u Bosni je najteže nešto raditi na dugi rok. Mi se ponosimo time što sve želimo odmah i namah.
-
- Kontakt:
Ne zajebaji, ljutnja je rszumljiva no mora bit neka granica.fudbalfudbal je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:39Ja ne znam šta vas čudi, normalno da će biti ljuti. Igrači se probaju staviti ispred kluba, nezalaganje, loše selektovani igrači, nemogućnost iskoraka u Evropu. Manje više svake godine idu u Evropu, i logično je da će biti ljuti. Ne opravdavam bolesne psovke ili tako nešto, ali ljutnju apsolutno da.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Nemoguće je Amaru dati otkaz u Željezničaru. Nema ko da to uradi, on svima u klubu nogom otvara vrata kancelarije, jedino se direktor Džihanić pobunio pa je izletio iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.