FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pejovic grozan, plus ima zuti, totalna dekoncentracija. Mora zamjena za njeg. Pidro je los pravo, ali nemamo zamjene. Hebu bi ostavio ipak je uradio nesto sad pri kraju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Puno bolja igra nego u prošla dva kola. Zrinjski se nije vidio uopšte. Samo ozbiljno u drugom poluvremenu i ne bi trebalo biti problema. Djokanovic najbolji dio sada. Momak je zvijer!
-
- Kontakt:
Sad kad vodimo, treba ostati bit ce prostora iza ledja tu je jak, bila je vec ova situacija kad ga Pejović izbaci u šansu.
- feniksptica
- Kontakt:
Susic umjesto Pejovica i na lijevo krilo Salcin s obavezom da pomaze Pidri i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zrinjski nije sutno u gol i opet vam nista nevalja hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nema Salcinafeniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:21Susic umjesto Pejovica i na lijevo krilo Salcin s obavezom da pomaze Pidri i to je to

Nemam zivaca bezze lupam po kuci.
Ovako laganica po parku dok ne zavrse. Ako pobjede gledam reprizu, ako izgube sujem svima sve odreda i ceram zenu nazad u tuzlu. Uvjek je ona kriva, vidi fanima i urekne citav tim
Super je ovo za sada. Vidi se i na Haretu koliko mu ovaj go znaci, i on je skinuo veliki teret sebi sa leđa. Super ovo djeluje sa Mesanovicem, samo malo da Heba mozak ukljuci. Idemo jako jos jedan pa da rutinski privedemo kraju.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Samo TSS umjesto Pejovića i to je to.
Mada bih ja rotirao Hebu i Fanima još.
Mada bih ja rotirao Hebu i Fanima još.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne moze to. Tino ne trci ni blizu k’o Prjovic, niti zatvara prostor.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:21Susic umjesto Pejovica i na lijevo krilo Salcin s obavezom da pomaze Pidri i to je to
PSPHM
Za Salcina se reklo bar 10 puta da je povrijedjen.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:21Susic umjesto Pejovica i na lijevo krilo Salcin s obavezom da pomaze Pidri i to je to
Krste in Heba out 

-
- Kontakt:
Pejovic kupi sve sa Djokanovicem ubacimo li Susica dobit cemo jednog trkaca manje...bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:23Po cemu Pejovic loš, on i Djokanovic pokidali u sredini sve lopte pokupili.
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 10 mar 2021, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Inace i za ligu kazemjohntravolta123 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:22Nema Salcinafeniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:21Susic umjesto Pejovica i na lijevo krilo Salcin s obavezom da pomaze Pidri i to je to![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sta reci. Drugacija utakmica u odnosu na onu prije 3 dana. Zrinjski uopste ne igra onaj presing koji su igrali tada, pa nasi dobro rade prenos lopte i nema "bespotrenog" vracanja krila i poluspica. Ovo je nesto izmedju 4231 i 442 sa Mesanovicem, i dobro ide. Mozda bi bilo dobro zarotirat Hebibovica i Fanima, ili ubaciti Dala umjesto Hebibovica. Ali, cisto sumnjam da ce se sad nesto na poluvremenu mijenjat.
Dupovac se pretvori u Boatenga sa pasom
Dupovac se pretvori u Boatenga sa pasom

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Izgleda mnogo bolje, ali još to nije na pravom nivou.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 18 gostiju.